Şimdi Ara

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NiKIL

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Telefon ile çektiğim resimler.....Belki bazıları susar artıkkk.....Dikkat edesek 2. ve 3. resimlerde karakter hareket halinde ve fps de bir düşme olmuyor...

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR

Sonuç: Arkadaşlar bir oyun 3d yi destekliyorsa,yani kendi içinde 3d on\off seçeneği varsa (crysis 2 veya batman) bu oyunlarda fps neredeyse hiç düşmüyor...3d desteği yokta 3d vision sayesinde 3d oluyorsa bunda 10 fps ye yaklaşan bir düşme oluyor.Yani oyunlardan normalde 40 fps değerleri alan bir kişi 3d açıkkken 30 fps alabiliyor.Buda ekran kartının en az 460 gtx gibi bir değerde olması olmasını zorunlu tutuyor.Yani normalin üstü bir pc ye sahipseniz 3d monitör almakta bir saniye bile düşünmeyin.Vasat bir pc sahibi iseniz biraz daha bekleyin....

bizde abarttık ama sadece kekini kabarttık... fpsler oyunda nerdeyse yüzde40 -50arası düşer...

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR

3d vision için gtx 460yetersizdir... gtx 480 yada gtx 580

gtx460 yetersiz demen bence talihsiz bir cumle olmus.uç noktalara ulasmak istiyorsan sana yetmeyebilir ama bana yetti daha oncede yazmıstım online oyun oynamadıgınız surece 35-40 fps size rahat rahat yeter.tabii oyun ici tüm ayarların tavan yapılmaıdıgı ve cozunurlugun makul bir seviyede tutuldugu surece

tüm kartların testini yapan biriyim fpslerde test yapa yapa artık aklıma kazındı... gtx 460 1280x768 yada hd'de yani yada 1080idede yeterli zaten ama şurası çok önemli ayarlar tabikide fulleyemezsin 4x 8x aa modunda cortlar zaten o kalite keskinlikde 1gb vga rami yetersiz gelir ama şu bir gerçek yukarda tets koydum fpsler 3dvisionda aktif olucna nasıl yüzzde50 kayıp yaşanmış görülüyor yani öle 5-10fps kayıp yok yanlış yönlendirmeye karşıyım sonra bunları okuyup yapanlar büyük hayal kırıklığına uğruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fxboy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oem84

quote:

Şimdi tutupta kendi 3d monitörlerinizki (bu büyük ihtimal ACER GD245HQ dur.) fps değerleri ile bunu kıyaslamayın.....Sizin monitörler 3d vision a tam uyumlu ve yüksek çözünülürlükte çalışıyor.Bu sebeble fps değerleri düşük çıkıyor.Bu monitör 3d yi daha yeni gelişen 1.4 hdmı girişinden alıyor.Bu sebele zaten 3d vision bu monitörleri tv olarak algılıyor.

polemik yapmak için demiyorum yanlış anlama ama yanlış şeyler söylüyorsun. bir kere HDMI çikişının 1.4 olması yada olmaması FPS değerini etkilemez. ister DVI ya tak ister HDMI ya yine alacağın FPS ni ekran kartın etkiler. 1.4 olduğu için 120hz i HDMI la taşıyabilirsin yani 3D görüntü alabilirsin, buda DVI çıkışı olmayan PS3 için 3 boyutlu görüntü demek. HDMI 1.3, 120hz i taşıyamaz o kadar.

benim en başımdan beri demek istediğim, senin taş gibi ekran kartın var ki 2D ile sen bu oyunların hepsinde daha yüksek çözünürlükte zaman zaman 2 katına yakın performans alırsın. ama gerçekten yüklü bir masraf yapıp daha düşük ayarlarda sınırdan kabul edilebilir ayarlarda oyun oynamak herkese uymaz. sahsen bana uymaz. Burda kimseye hata yapmışınız alınmaz o monitör deme gibi bir hakkım yok, sadece bilmeyen insanların almadan önce artılarıyla ve eksileriyle neyle karşılaşabileceklerini söylüyorum. O yüzden de "hala gelişmekte olan bu teknolojinin" sanki hiç kusursuz bir olaymış gibi aksedilmesini doğru bulmuyorum o kadar.

Bence sen yanlış anlamışsın.Ben 1.4 hdmı oılayını düşük fps için değil pc de 720p görüntü alabilmek açısından söyledim.Yeni gelişen bir teknoloji olduğu için şu 3d vision 1.4 lere 720 p görüntü veriyor bu sebeble bu monitörde fps değerleri yüksek çıkıyor dedim.

Beyfendi lütfen benim attığım mesaja karşılık verme.Gereksiz polemik olmasın.Teşekkürler....

can38.. bi kere oem84 e haksızlık ediyosun.. kendin bi cvp yazıp lütfen bana cvp verme polemik olmasın diyosun. oysaki doğru bi bilgi veriyo arkadaşımız.. ve polemikte çıkarma niyetinde değil.. burda sen böyle bi cümle kullanarak polemiğe sen çanak tutuyosun.. burası bilgi paylaşımı yapılan bir forum.. sen gelirsin BEN MONİTÖR ALDIM SÜPER ÜBER MUHTEŞEM dersin.. millet buna inanır.. ama o ürünle ilgili sorun yaşayanlarda senin verdiğin bilginin yanlış olduğunu söyleme ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİPTİR!!! ..
    heleki bu ürünün fiyatı 1200 TL ise ve sen doğru bilgi vermiyorsan kaç kişiyi yanıltacağını bir düşün!!!

ne güzel bi ürün almışsın inceleme yapmışsın emek vermişsin buraya paylaşmışsın.. buna sözümüz yok.. çok faydalı bişey bu yaptığın.. ama ürünü 100% överek, insanları yanlış yönlendirebileceğinide hesaba katmalısın.. illaki senin göremediğin bi olumsuzluğu görebilen bi arkadaşımız buraya bişiler yazacaktır.. ve buda diğer arkadaşlarımıza uyarı olacaktır.. insanlar daha çokbilinçlenecek ona göre ürünü satın alacaktır..

o yüzden kimseye konuya cvp verme.. polemik yaratmak istemiyorum gibi laflar edemezsin!...

evet dostum yanlış bilgi veriyosun! bende söylüyorum hadi banada ayar ver!!
    3d de fps değeri düşmez dedin!! bende dahil olmak üzere insanlar sana 40% kayıp olur dedi! yine tatmin olmadın! kapı gibi caps koydular!
    şimdide oem84 yine yanlış verdiğin bi bilgiyi düzeltiyo ve sen cvp verme polemik çıkarmak istemiyorum diyosun??

millet sana inanıp 2D 60 fps crysis oynarken gidip 1200 tl bu monitöre vericek 28-30 fps oynicak yazık dğeilmi???

kendi malını övmek yerine DOĞRULARI SÖYLİCEK VE SÖYLENEN DOĞRULARI KABUL EDECEKSİN!..

bende söylüyorum kardeşim! HS244HQ BERBAT Bİ MONİTÖRDÜR! NVIDIA 3D VISION UYUMLU DEĞİLDİR! BENDE ALDIM 10 GÜN KULLANDIM İADE ETTİM! NE YAZIKKİ SENDE PARANI BOŞA HARCAMIŞ OLDUN!

nokta!

Daha yazılarımızı okumadan gelip burda katakulle yapıyorsunuz.Oturun önce bir mesajları okuyun.Tekrarlıyorum....

1- bu monitör flim seyretmek için birebir.
    2- En büyük artısı pc dışında diğer 1.4 hdmı özelliği olan konsol ve oynatıcılara destek vermesi.
    3- En büyük kaybı pc de 3d oyun keyfini tam olarak yansıtmıyor.Yeni gelişen 1.4 hdmı bağlantıları sayesinde 3d vision teknolojisi artık bu monitöre destek veriyor ama sadece 720p ye kadar.720p dede çözünülürlük düşük olduğu için fps kaybı 1080p ye göre daha az oluyor....Ayrıca ben yukarda oynadığım oyunlarda aldığım fps değerlerini yazdim.Bunlar çok makul ve oynanabilir seviyeler.Kafamdan uydurmadın.Sen gidip basit bir ekran kartıyla 3d oyun oynamak istersen malesef beklediğini bulamayabilirsin.

Mesajlarıma bakarsanız ben bu aleti özellikle konsol kullanıcıları için tavsiye ettiğimi görürsünüz.(ilk incelememe dikkat) Ayrıca alan insanları burda enayi yerine koyar gibi mesajlar yazmayın.Sizin monitörlerden beklentilerinizle başkalarınınki farklı olabilir.

Şu Fps olayını da artık uzatmayın.Tekrarlıyorum bu alet 3d visiona tam destek veren diğer monitölere göre düşük çözünülürlükte 3d verdiği için fps de sizin dediğiniz kadar kayıp olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 15 Nisan 2011; 9:24:25 >

• quote:

Bence sen yanlış anlamışsın.Ben 1.4 hdmı oılayını düşük fps için değil pc de 720p görüntü alabilmek açısından söyledim.Yeni gelişen bir teknoloji olduğu için şu 3d vision 1.4 lere 720 p görüntü veriyor bu sebeble bu monitörde fps değerleri yüksek çıkıyor dedim.

720P ve 1080p ne demek onu bir öğrenin önce. daha sonra iddalarda bulunun
    1.4 HDMI ile 1080P görüntü alabilirsiniz diye bir şey YOK!
    1.4HDMI sizin sadece 120hz görüntü almanızı sağlar HDMI üzerinden.
    yoksa 1.3 HDMI ilede 1080p görüntü alırsınız ama 120hz olmaz.

ayrıca 1080p ve 720p arasındaki farkı anlamanız için 42" ve üstü ekran almanız gerekir ki bu o 24" Acerda anlaşılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem84 -- 14 Nisan 2011; 9:27:43 >

• quote:

quote:

ayrıca 1080p ve 720p arasındaki farkı anlamanız için 42" ve üstü ekran almanız gerekir ki bu o 24" Acerda anlaşılmaz

Arkadaşım pes,pes.........Yuh diyorum başka bişey demiyorum....1080p pc de 1920-1080 çözünülürlüğe,720p ise pc de oyun oynarken 1280-720 çözünülürlüğe denk gelir.....

Oturup burda bilgi ükelalığı yapmayın.Monitörü almışınız beğenmeyip iade etmişiniz.İnsanları enayi yerine koyar gibi "geçmiş olsun diyerek" aşağılamayın.Belkide bu monitörü insanlar konsollarında kullanacak ne biliyorsunuz.......

Bunu anlamamak için neden uğraşıyorsunuz.Bu monitör 3d vision a 720p desteği veriyor.Bu sebeble monitör 1280-720 çözünülürkte ancan 3d çalışıyor.Daha yüksek çözünülürlükte 3d vermiyor.Bu sebbeble fps değerleri yüksek çıkıyor.Dediğiniz kadar düşme olmuyor.....

Tamam yeter artık.....Bu bölüme girip bundan sonra mesaj atmıcam.Ne yazıyosan yaz bileder......Bölüm senindir.....PESSSSSSS......

DERLER YA "AZ BİLENDEN DEĞİL,ÇOK BİLDİĞİNİ İDDEA EDENDEN KORKACAKSIN"

PESSSSS.....PESSSS....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 15 Nisan 2011; 10:44:06 >

• Arkadaslar neyi tartisiyosunUz eksileri artilari yazdik isteyen alir isteyen almaz .Bu monitor acer in ilk 1.4 hdmi destekli monitorudur bende o nedenle aldim ps3 e baglarim niyetiyle aldim zaten mart ayina kadar pc oyun destegi hic yoktu.Burda beklenti onemli !!Diyosan ben ps3 e baglcam pcm guclu degil ozaman memnun kalirsin ama gidip pcde nvidia3d vision goruntusu istiyosan ozaman almazsin gider bukadar basit ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMWSAUBERF1 -- 14 Nisan 2011; 11:26:20 >
  • bencede ltf uzatmayın bakın benim yardıma ihtiyacım var sizlerin fps tartışması nedeni ile külliyen kaynadım...

- crysiste 720pde golgeleme yaşıyormusunuz..ben 3d alıyorum ama odak noktası dışındaki arka planlar kargacık burgacık oluyor..çok felaket değil ama netlik yok..binalarda sorun oluyor mesela yada arka plandaki ağaçlarda..bunu yazılımsal halledicekler bence (ümit ediyorum)

- ps3de topspin oynuyorum hdmi 1.4 kablo ile yine golgelenme var..herhangi bir ayar yaptınız mı sizler ps3de ? çünkü net görüntü alıyorum diyorsunuz..ayrıca oyunları cd den mi yoksa benim gibi cfw ile hdden mi oynuyorsunuz!!!!! ayrıca ps3de 3d film izlenemiyor mu?

-cyberlink ne hikmetse bende çalışmadı bu nedenle 3d film izleyemiyorum..key isteyip duruyor..anladığım kadarı ile codec bulunmadığı için bende goruntu yan yana kalıyor hiçbir şekilde 3d filmde izleyemedim..en azından film izlesem mutlu olucam cunku 3d oyunda gozlerım muthıs yoruldu crysiste ama bu aralar bu mon ile çok uğraştım sürekli 3 de yatıp 7 de kalktım duman haldeyım

- 3d desteği olmayan oyunları nasıl ayar yaparak oynuyorsunuz merak ettim..crysiste kendisinin açma kapamsı var ama diğer oyunları nasıl hallettiniz? iz3d die bişi var onları yapıosunuz???

- win7 64 bit ile ilgili tereddütleriniz varmı sanki birisi 32 bite geçtim verim almak için yazmış bi yerlerde..ben cunku win7 64bit kullanıyorum..vistada 3d olayına hiç beceremedim..ekran kartım gtx460

- ayrıca monitörü almak isteyen arkadaşlara..ben aldım ve fikrim şudur..monitör 2d de çok net güzel..3d de şu anda pc oyunlarında golgelenme yaşıyorum ( diğer arkadaşlar bunu çözmüş glb bunada dikkat) sadece 720pde .. ps3de su anda kadar 3d olayını becerdim ama burda da yine golgelenme var...monitörde alt kısımda backlight var..siyah ve tek renk goruntulerde morarma oluyor..ama ben cidden benim monitör özelinde bir durum olduğunu düşünüyorum..6 gun oldu alalı sadece gordugum 3d crysis ve nvidia ayar/test ortamı..o nedenle değerlendirmem sağlıklı değil...ama oturup zaman harcamıycaksanız kesinlikle 3d olayına bulaşmayın oturmasını bekleyın..6 gundur toplam max gunde 6 saat uyumusumdur..
    canım sıkkın...umarım destek olursanız su sorunları çözersem bende mutlu olucam...

burdan yazmaya karşı olan arkadaşlarım pm atsın ltf..cidden yardıma ihtiyacım var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdepox -- 14 Nisan 2011; 13:21:03 >

• sorularına cevap vermek isterdim ama benim kullandıgım monitor acergd245hq modeli.

ben sana soyle bir soru sorayım bu monitore ilaveten (ACER HS244HQ) elinde 3d vision set varmı.eger var ise 3d vision 3dtv yazılımını yukleyim 3dvisiıon ile her oyunu 3d olarak oynarsın cunku yazılımın kendisi oyunları 3 boyutluya ceviriyor
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım pes,pes.........Yuh diyorum başka bişey demiyorum....1080p pc de 1920-1080 çözünülürlüğe,720p ise pc de oyun oynarken 1280-720 çözünülürlüğe denk gelir.....

Oturup burda bilgi ükelalığı yapmayın.Monitörü almışınız beğenmeyip iade etmişiniz.İnsanları enayi yerine koyar gibi "geçmiş olsun diyerek" aşağılamayın.Belkide bu monitörü insanlar konsollarında kullanacak ne biliyorsunuz.......

Bunu anlamamak için neden uğraşıyorsunuz.Bu monitör 3d vision a 720p desteği veriyor.Bu sebeble monitör 1280-720 çözünülürkte ancan 3d çalışıyor.Daha yüksek çözünülürlükte 3d vermiyor.Bu sebbeble fps değerleri yüksek çıkıyor.Dediğiniz kadar düşme olmuyor.....

Tamam yeter artık.....Bu bölüme girip bundan sonra mesaj atmıcam.Ne yazıyosan yaz bileder......Bölüm senindir.....PESSSSSSS......

DERLER YA "AZ BİLENDEN DEĞİL,ÇOK BİLDİĞİNİ İDDEA EDENDEN KORKACAKSIN"

PESSSSS.....PESSSS....

bak snein hiçbişey bilmediğine dair bi örnek veriim..

bu monitörle pc de 1920-1080 24hz de 3d oyun oynayabiliyosun... :)

ama 24hz adı ustunde...

bak amdepox nickli arkadaşımız PS3 te benim bas bas baardığım ghost olayını yaşıyo... hadi yardımcı olsana.. :)
    monitör tadından yenmiyo.. muhteşem oldu.. harika diyodun.. şimdi arkadaşa cvp ver bakalım..

"DERLER YA "AZ BİLENDEN DEĞİL,ÇOK BİLDİĞİNİ İDDEA EDENDEN KORKACAKSIN"
    evet bu lafına hepimiz katılıyoruz...

• NIKIL mrb,
    3dvision setim yok malesef..monitörle gelen 3d gözlük var sadece..3d play'yi yükledim ama bişi fark etmedi açıkçası..zaten dediğim gibi crysis ve 3d test dışımda 3d goruntu ne vıdeoda ne baska bıseyde alamadım..haftasonu pcye format atmayı denıycem ustu uste yazılım vs yukledıgım ıcın cakısma vs oluyor olabılır..artık ne dıcem bılemıyorum..pcde 3dyı gectım acıkcası ps3 olayını cok dusunuyorum..
  • Arkadaşlar bencede tartışmaya gerek yok. Monitör AMD'nin HD3D platformunu destekliyor. Aşağıdaki linkten te anlaşılağı üzere ACER AMD kullanıcılarını bu mönitörle, NVIDIA kullanıcılarınıda GN245 ile memnun edecek gibi duruyor. Bence AMD ekran kartı olanlar NVIDIA karta geçmektense bu monitörü düşünmeliler. Görüldüğü gibi HS244 sadece ACER gözlükle değil birçok modelle uyumlu. NVIDIA 3d Vision da ise sadece kendi gözlüğünü kullanabiliyor.

AMD HD3D desteklenen donanımlar
    http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-hd3d/Pages/supported-hardware.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: amdepox

NIKIL mrb,
    3dvision setim yok malesef..monitörle gelen 3d gözlük var sadece..3d play'yi yükledim ama bişi fark etmedi açıkçası..zaten dediğim gibi crysis ve 3d test dışımda 3d goruntu ne vıdeoda ne baska bıseyde alamadım..haftasonu pcye format atmayı denıycem ustu uste yazılım vs yukledıgım ıcın cakısma vs oluyor olabılır..artık ne dıcem bılemıyorum..pcde 3dyı gectım acıkcası ps3 olayını cok dusunuyorum..

bence boşuna format atma.. tabiki ps3 ile sorununda pc nin günahı yok...

monitörün menüsüne girip 3d hz ayarını 120 hz yaptınmı? ama ps3 ü bagladıktan sonra gir ayara..

pc de oyun konusunda masaüstünde ekran çözünürlüğünü 1280-720p 60 hz yap.. sonra oyunu açıp çözünürlüğü yine aynı yap..

olması lazım..

• simdik arkadaslar bir noktaya acıklık getirelim bu monitor adı ustunde 3d bir monitor.buda demektirki sadece 3d yapılmıs oyunları 3d olarak oynayabilir ve 3d cekilmis filmleri 3d olarak izleyebilirsiniz.

benim kullandıgım acergd245hq modeli ise tek basına 3d goruntuleme vermeye yetmez.3d goruntu alabilmek için nvdia chip setli bir ekran kartına vede nvdia 3d vision setine sahip olmanız gerekir.bu durumdanda anlasılacagı gibi hem monitore hemde bu kite ayrı ayrı para vermek durumundasınız.monitoru 800 kusur bir rakkama setede 400 tl gibi bir rakkama almıstım

monitor tek basına 3d goruntuleme vermediği için ps3 te 3d oyun oynayamıyoruz bu monitorle ama sizin almıs oldugunuz monitor direk 3d goruntulemeye geciyor.

3d ayarlarına gelirsek bu monitor için herhangi bir yorumum olamayacak malesef cunku kullanma sansına sahip olamadım.
  • ben vatan daki %25 indirime dayanamayıp (dün gece) ViewSonic 3D monitör siparişi verdim. Tüm temennilerimle, Darısı başınıza..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyberk

ben vatan daki %25 indirime dayanamayıp (dün gece) ViewSonic 3D monitör siparişi verdim. Tüm temennilerimle, Darısı başınıza..

Hocam bu ürün Nvidia 3d vision destekliyormu.Ben biraz önce vatanda baktım desteklemiyor galiba.Ayrıca bu ürünün 1.4 hdmı girişide yok galiba....Yani 3d oynatıcı hiçbir alet ve konsolu buna bağlıyamazsın...Ama emin değilim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 18 Nisan 2011; 15:09:46 >
  • quote:

ben vatan daki %25 indirime dayanamayıp (dün gece) ViewSonic 3D monitör siparişi verdim. Tüm temennilerimle, Darısı başınıza..

bence hala şansın varken iade edip acerın yeni gelicek olan 3d modellerini bekle yakında gelir tr ye .... az para degilmis aynı paraya hem 1.4hdmi hem nvidia3d destegi olan acer alırsın kafan rahat olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMWSAUBERF1 -- 17 Nisan 2011; 15:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMWSAUBERF1

quote:

bence hala şansın varken iade edip acerın yeni gelicek olan 3d modellerini bekle yakında gelir tr ye .... az para degilmis aynı paraya hem 1.4hdmi hem nvidia3d destegi olan acer alırsın kafan rahat olur..

Şimdiye kadar PSP3 ya da Xbox hiç kullanmadım. Kart olarak da Asus HD5950 DirectCU II 2GB HD3D siparişi vermiştim. Bu arada Viewsonic, AMD ile işbirliğine girip monitör geliştirmiş diye duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 17 Nisan 2011; 20:00:58 >
  • quote:

quote:

Hocam bu ürün Nvidia 3d vision destekliyormu.Ben biraz önce vatanda baktım desteklemiyor galiba.Ayrıca bu ürünün 1.4 hdmı girişide yok galiba....Yani 3d oynatıcı hiçbir alet ve konsolu buna bağlıyamazsın...Ama emin değilim.....

Yok bu konsolları desteklemiyor ama ilerde konsol alırsam ki pek sanmıyorum o zaman aşağıdaki linkteki gibi bir araç temin edilebilir:
    http://3dvision-blog.com/viewsonic-vp3d1-3d-processor-brings-hdmi-1-4a-to-3d-dlp-projectors/

• quote:

quote:

quote:

Yok bu konsolları desteklemiyor ama ilerde konsol alırsam ki pek sanmıyorum o zaman aşağıdaki linkteki gibi bir araç temin edilebilir:
    http://3dvision-blog.com/viewsonic-vp3d1-3d-processor-brings-hdmi-1-4a-to-3d-dlp-projectors/

linkte bahsettigin ürün 3d ready projektorler için üretilmiş bir aparat sanırım yani senin monitorle uzaktan yakından alakası yok .. Yani 1.4 degilse sonradan dönüştürme şansın yok diye biliyorum .

Konsol almicaksan ozaman hdmi 1.4 e ihtiyacın yok zaten.. Sadece nvidia 3d vision destegi varmı ona bakman gerekiyor.. Ben nvidianın sayfasında 3dvision desteklenen monitorler listesinde senin cihazı göremedim ama sen yinede arastır .. sonra pişman olma ..

• quote:

Orijinalden alıntı: BMWSAUBERF1

quote:

quote:

quote:

linkte bahsettigin ürün 3d ready projektorler için üretilmiş bir aparat sanırım yani senin monitorle uzaktan yakından alakası yok .. Yani 1.4 degilse sonradan dönüştürme şansın yok diye biliyorum .

Konsol almicaksan ozaman hdmi 1.4 e ihtiyacın yok zaten.. Sadece nvidia 3d vision destegi varmı ona bakman gerekiyor.. Ben nvidianın sayfasında 3dvision desteklenen monitorler listesinde senin cihazı göremedim ama sen yinede arastır .. sonra pişman olma ..

monitörle birlikte AMD HD6950 HD3d ekran kartı siparişi verdim. denerim. 3d olayı sarmazsa iade ederim diye düşünüyorum.
    aşağıdaki yazı iade için açıklama getirmiş:

Ürünümden memnun kalmazsam nasıl iade ederim ?
    Mesafeli satışlarda 4822 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanunda belirtilen hükme istinaden, Tüketicinin hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren Vatan Bilgisayar olarak malı geri almayı taahhüt ederiz.

Almış olduğunuz ürünü iade etmek veya değiştirmek istemeniz halinde, ürünün size ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içinde tarafımıza ürünü iade etmek istediğinize dair bildirimde bulunmanız gereklidir. Bu bildirimi 444 56 56 numaralı çağrı merkezimize yapabilirsiniz.

Önemli: İade veya değişimini istediğiniz üründe veya ambalajında herhangi bir bozulma, kırılma, hasar, yırtılma ve benzeri bir durum tespit edilmesi halinde üründe iade veya değişim işleminin yapılması mümkün değildir.

• Monitörü aldığımın 3. günü acer ve vatana sorun yaşadığıma dair kayıt açmıştım...acer hiç oralı olmadı hatta mon. amd destekli olduğunu nvidia da sorun olabileceğini yazmalarını vs soledım..vatanbilgisayardan beni aradılar..inanılmaz ilgilendiler..mon mağazadan aldığım halde iade alındı ürün...geçmiş alışverişlerim belki etkili olmuş olabilir ama bir daha vatandan başka yerden alışveriş yapmam..bu güne kadarda hep ordan alırdım..reklam olsun diye yazmıyorum bakın belki başka insanlar çok sorun yaşamıştır o firma ile ama benşm işimi çözdüler..

monitör olayı için de şunu soylemek isterim...zamanı olan , pcden ciddi anlayan kişilerin uğraşacağı bir iş..ben sorunları çözebilirdim ama maalesef zaman kıtlığım var..yok 3dvision yok o yok bu 3d content indirmepowerdvd şifresi vs zaman ve maddi açıdan yük getiren bir konu..eğer uğraşacak zamanınız varsa 3d olayına girin ama benim gibi işten,trafikten,cocuktan günde 1-2 saat pc başına geçebilen bir insansanız uzak durun derim...bana yardımcı olan tüm arkadaşlarada çok tşk ederim...umarım herkes gönlüne göre bir verim alır.
    sayg,

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.