Şimdi Ara

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MONİTÖRÜN GENEL ÖZELLİKLERİ

Acer HS244HQbmii 23.5" 3D 120Hz 2ms Full HD 2xHDMI 3D Gözlüklü Siyah Led Monitör

Alt Model HS244HQ
    Üretim Serisi H4 series
    Görüntü
    Ekran Boyutu 23.6" (Çapraz) Geniş Ekran 3D-Led
    Ekran Teknolojisi 3D 120Hz
    Crystalbrite Yok
    Ekran Büyüklüğü cm 61
    Ekran Büyüklüğü Inch 24
    Format 16:09
    Görüntü Boy (mm) 531
    Görüntü En (mm) 299
    Nokta Aralığı (mm) 0,276
    Çözünürlük 1920x1080@60Hz
    Frekans 30-80KHz/55-75Hz
    PPI (Piksel/İnç) 92
    Tepkime Süresi (ms) 2
    Kontrast 12'000'000:1
    Parlaklık (cd/m2) 300
    H/V° CR 10:1 160°/160°
    H/V° CR 5:1 176°/176°
    Renkler (Milyon) 16,7
    NTSC (%) 72
    Işık Tipi CCFL, 4 lamps
    Vista Sertifikası Premium for Vista
    Video Girişi
    Giriş Sinyali VGA + 2xHDMI
    Ses Çıkışı
    Hoparlör Yes
    Karışık
    VESA Duvara Monteleme 100x100
    Kensington Kaynağı Var
    Tilt -5°~15°
    Swivel derecesi Yok
    Hgt Adj (mm) -
    Pivot derecesi -
    MTBF (saat) @ 25°C 50000
    Genel
    Ekran Tipi Flat screen / TFT
    Boyutlar En (mm) 574,8
    Boyutlar Boy (mm) 422,5
    Boyutlar Derinlik (mm) 172,3
    Min. Profil Kalınlığı mm 55,1
    Net Ağırlık (kg) 5,3
    Brüt Ağırlık (kg) 6,7
    Renk black
    Güç Kaynağı
    Güç Kaynağı Dahili
    Kapalı/Bekleme modu (W) 0,69
    Uyku modu (W) 1,69
    Enerji modu (W) 34,8
    Maksimum (W) -
    Enerji Tipi N(4L)
    Kapalı/Bekleme modu (W) 0,69
    Uyku (W) 1,69
    Enerji modu (W) 34,8
    Maksimum (W) -
    Üretici Garantisi
    Servis & Destek 2 Yıl Garanti
    Sertifikalar CE, TÜV GS, MPRII, ISO9241-307
    TCO 5.0 Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 7 Mayıs 2011; 16:28:32 >

• Monitör gerçekten mükemmel fakat bütün oyunlar 3d oynanamadığı ve teknolojinin tam oturmaması yüzünden alınmaz hale geliyor.Ama 3dsiz oynama olduğundan kullananları memnun edecek bir ürün.

Hayırlı Olsun.
  • gd245hq almayi dusunuyordum, ama bahsedilen vizilti problemi yuzundeb vazgectim, bu monitorde oyle bir sorun var mi acaba (yuksek hertzdeyken)?
    Ayrica eger 3d oyun oynamak falan istemiyorsam (ki istemiyorum) bu cihazi almaya degermi?

Hayirli olsun bu arada tepe tepe kullanin...
  • Kesinlikle yok.Ayrıca biraz beklerseniz oyunlardada problemi çözmek üzereyim....
  • İnceleme için çok teşekkür ediyorum bu monitörü almaya çok niyetliydim ama bana 3d olarak kullanabilmem için ati olmaması gerekiyor e bende ati alunca tüm hayallerim suya düştü samsung bx2450 ye yöneldim açıkçası ati kartları desteklememesi garibime gitti
  • monitor hayırlı olsun.. nvidia destegi yokmus oyunlarda nasıl bir destek sunucak merak konusu.. diger yonden ps3 ve bluray playerlar ile uyum gayet iyiymis bende siparişi verdim yarın monitorume kavusuyorum ins begenirim ..
  • Arkadaşlar bugün müthiş bir gelişme oldu.Tam test edemedim ama yukarda incememde yazmış olduğum monitörün pc oyunlarındaki sorunu aşılmış oldu.Bugün nvidia yeni 270.51 Beta Sürücü ile 1.4 girişli tüm tv ve monitörlere destek vermeye başladı.Yani artık nvidia 3d vision özelliğine sahip olmuş oldu bu monitörde.....

Artık bu monitör tek kelime ile tadından yenmez oldu....filmlerde ve 3d özelliği olan tüm araçlarda harikalar yaratan ACER HS244HQ artık oyunlardada harikalar yaratacak.......

HERKEZE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simdi monitoru alıp gelmisken bu gercekten harika bir haber oldu benim için :) Henuz 3d olayını yaşayamadım.. İçinden çıkan kabloyla digiturke bagladım ama senin ilk basta yazdıgın 1.4 hdmi kablo kısmını es geçmişim :( Kablo alıp aksama denerim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMWSAUBERF1

Simdi monitoru alıp gelmisken bu gercekten harika bir haber oldu benim için :) Henuz 3d olayını yaşayamadım.. İçinden çıkan kabloyla digiturke bagladım ama senin ilk basta yazdıgın 1.4 hdmi kablo kısmını es geçmişim :( Kablo alıp aksama denerim artık

1.4 kablo olmazsa 3d görüntü almazsın dostum.Ha birde kesinlikle avatar ı 3d seyretmeni tavsiye ederim......Tek kelime ile harikaaa oluyor....Filimde 1.53 saat dilimine direk gel ve 3d gücünü gerçek anlmada gör.İlk oraya bak.Tavsiyem olsun.....Ben dijitürk plus ta denemedim....Ama olması gerekiyor..İzlenimlerini paylaşırsan memnun olurum...

NOT: 1.4 kablo ile beraber 1.3b veya 1.3c kablolarda 3d desteğine sahip.Onlarda olur....Ayrıca Pc ye bağladığında ekran kartının hdmı girişi büyük ihitimal minidir.Piyasada 1.4 hdmı to mini hdmi direk bulamıyorsun....Kesinlikle hdmı to mini hdmı converter (çevirici) Kullanma.3d kalitesi bozuluyor.Dediğim gibi 1.3b veya 1.3c hdmı to mini hdmi kablo kullan.Onu bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 2 Nisan 2011; 13:58:56 >

• Ati kartları desteklese çok daha iyi olurdu
  • Dostum verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .Yeni aldığım 1.4 kabloyla digi plusı denedim neyazıkki sonuc alamadım 3d goruntuyu acıp gozlugu çalıştırıyorum degisen bisey olmuyor .. digiturk desteklemiyor sanırım veya ben ayarını yapamadım . . 3d için herangi bir ayar gerekiyormu onuda bilmiyorum :) suan pc ye bagladım şansıma dedigin olay olmadı hdmi kablo direk uydu :) avatar 3d inmek üzere yüklesin hemen takıcam gözlüğü
    quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Simdi monitoru alıp gelmisken bu gercekten harika bir haber oldu benim için :) Henuz 3d olayını yaşayamadım.. İçinden çıkan kabloyla digiturke bagladım ama senin ilk basta yazdıgın 1.4 hdmi kablo kısmını es geçmişim :( Kablo alıp aksama denerim artık

1.4 kablo olmazsa 3d görüntü almazsın dostum.Ha birde kesinlikle avatar ı 3d seyretmeni tavsiye ederim......Tek kelime ile harikaaa oluyor....Filimde 1.53 saat dilimine direk gel ve 3d gücünü gerçek anlmada gör.İlk oraya bak.Tavsiyem olsun.....Ben dijitürk plus ta denemedim....Ama olması gerekiyor..İzlenimlerini paylaşırsan memnun olurum...

NOT: 1.4 kablo ile beraber 1.3b veya 1.3c kablolarda 3d desteğine sahip.Onlarda olur....Ayrıca Pc ye bağladığında ekran kartının hdmı girişi büyük ihitimal minidir.Piyasada 1.4 hdmı to mini hdmi direk bulamıyorsun....Kesinlikle hdmı to mini hdmı converter (çevirici) Kullanma.3d kalitesi bozuluyor.Dediğim gibi 1.3b veya 1.3c hdmı to mini hdmi kablo kullan.Onu bulabilirsin...

• quote:

Dostum verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .Yeni aldığım 1.4 kabloyla digi plusı denedim neyazıkki sonuc alamadım 3d goruntuyu acıp gozlugu çalıştırıyorum degisen bisey olmuyor .. digiturk desteklemiyor sanırım veya ben ayarını yapamadım . . 3d için herangi bir ayar gerekiyormu onuda bilmiyorum :) suan pc ye bagladım şansıma dedigin olay olmadı hdmi kablo direk uydu :) avatar 3d inmek üzere yüklesin hemen takıcam gözlüğü
    quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Dijitürk plusta 3d ye aldığında monitörün ekranınıda aynı formata alman lazım.Örneğin plusta film 3d olduğunda ekran ikiye bölünüyorsa monitörün ayarlaında yan yana ya alman gerekiyormuş....

Ha bu arada avatarı izlemek için cyberlink power dvd 10 programını dene.....En iyisi o....

Bu arada monitör 3d si açıkken monitörün sol altında 5 tane kırmızı ışık yanıyor.Oradan 3d ye geçtiğini anlayabilirsin.Ayrıca yeni nvidia sürücüsünüde indirip gözlüğünü test edebilirsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 2 Nisan 2011; 16:51:09 >

• Kırmızı ışık olayını ögrendigim iyi oldu bende taktım gözlügü 3d gelicek diye bekliyorum Ben bu bahsettigin monitor ayarlarından ekranı ikiye bolme kısmını bir türlü bulamadım . Digi plus yayını 2 ye bölüp veriyor dogru ancak monitoru 3d moduna geciremiyorum bu menuye nerden giriyoruz ??pc de ve ps3te 3d izlemek için aynı şekilde bu 3d modunamı geçiriyoruz yoksa cihaz otomatik mi geciyor bu soruları cevaplarsan cok sevinirim .. Bahsettigin video programını yüklüyorum bakalım.. Avatarda inmedi gitti malum 18 gb dosya :) öyle birden download hızı düştü boyle giderse saatler sonra anca biter .. Ayrıca bu oyun konusunda driverı yükleyemedim sadece win 7 ve vista içinmiş artık format atmak farz oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMWSAUBERF1 -- 1 Nisan 2011; 17:35:36 >
  • Dostum olay şöyle.Film izlerken ve ps 3 te 3d oyun oynarken kendi otomatik 3d ye alıyor.Orada hiçbir sorun çıkmıyor.Ama galiba pc oyunlarında farklı oluyor.Bende bu olayı bugün öğrendim.Xbox ımda cryisis 2 yi 3d çalıştıramadığımda DH den bir arkadaş oyundaki ekran durumu ile monitörünki aynı olması gerek dedi.Yani ekran ikiyie bölünmüşse sende monitör ayarlarından ekranı yanyana yap dedi.Daha deneme şansım olmadı.Şu an işteyim...Akşam yeni drıver ve bu olayı denicem.....

Ayrıca malesef 3d izlemek istiyorsan senin pc ye format atman da gerekebilir.Benim bildiğim 3d en stabil win 7 home da açlışıyor.Mesela benim win7 nome 64 bit bile sorun çıkardı.Mecburen 32 bit kurdum.Ama sen bi dene istersen....

NOT: Sürekli haberleşelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 2 Nisan 2011; 17:52:52 >
  • Tamamdır sende bir bakarsın menuye ben oyle bir secenek bulamadım.Simdi ps3 e oyun indiriyorum onu denicem ....Bir yandan dedigin gibi win 7 kurmam lazım onuda halledicem bi şekilde. Aksam yine haberlesiriz ..
  • quote:

Tamamdır sende bir bakarsın menuye ben oyle bir secenek bulamadım.Simdi ps3 e oyun indiriyorum onu denicem ....Bir yandan dedigin gibi win 7 kurmam lazım onuda halledicem bi şekilde. Aksam yine haberlesiriz ..

Ok......Pm ile haberleşelim....
  • Arkadaşlar bu monitör hakkında bilgilerinizi devamlı güncel tutarsanız çok çok sevinirim neredeyse alma aşamasındayım. Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
    ( Pc'de 3 boyutlu oyunları oynamak için Nvidia'nın gözlüğünü almak mecburimi yoksa kendi gözlüğü ile oynaya biliyormuyuz , xbox 360'da 3 boyutlu oyunları görüntüsü dışarı çıkmış hissi veriyormu yoksa içeri doğru bir derinlikmi oluşuyor , birde fazla oluyorum farkındayım :) benim monitöre uzaklığım 1 metre civarı 3b hissini fazlası ile yaşaya bilirmiyim şimdiden cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim. Allah'a emanet.
  • eline sağlık güzel inceleme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasap46

Arkadaşlar bu monitör hakkında bilgilerinizi devamlı güncel tutarsanız çok çok sevinirim neredeyse alma aşamasındayım. Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
    ( Pc'de 3 boyutlu oyunları oynamak için Nvidia'nın gözlüğünü almak mecburimi yoksa kendi gözlüğü ile oynaya biliyormuyuz , xbox 360'da 3 boyutlu oyunları görüntüsü dışarı çıkmış hissi veriyormu yoksa içeri doğru bir derinlikmi oluşuyor , birde fazla oluyorum farkındayım :) benim monitöre uzaklığım 1 metre civarı 3b hissini fazlası ile yaşaya bilirmiyim şimdiden cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim. Allah'a emanet.

Arkadaşım şu an bu monitörle pc de film ps 3 tede 3d oyun oynuyorum.Nvidia nın yeni beta sürücüsü artık bu monitörü destekliyor ama malesef onun içinde galiba nvidia 3d gözlük istiyor.Xbox 360 tada crysis de 3d almayı başaramadım bir türlü......

Senin anlıyacağın, olay nvidia gözlüğe dönüyor.Adamlar ille o gözlüğü aldıracaklar...Kendi içinden çıkan gözlükle pc de 3d oyun deneyimi yaşayamıyorsun veya biz beceremedik........Ama şunu söyleyebilirimki bu monitör cidden kaliteli monitör.Bunu ps 3 oyunlarında ve 3d filmlerde çok iyi anlıyorsun.

Örnek: Avatarda bir sahdede (dev ağacın yıkıldı bölümler) Küllerin savruluşundan ani refleks olarak kafamı eğmiştim.....Yani o denli monitörden çıkıyor herşey.
    Killzone 3 te gelen mermiden kafamı sağa çektiğim oldu....3d tv dede 3d gördüm ama bu kadar kaliteli değildi......

Ekleme: Son olarak xbox 360 da 3d görüntü bu monitörle alınamıyormuş....Sebebi sıde by sıde olayı(ekranın ikiye bölünmesi) bu monitörde yok.Sadece içiçe geçmeli 3d leri desteklediği için
    ps3 e tam uyumlu iken xbox 360 a malesef kapalı.Anladığım kadarı ile xbox 360lar için 3d tv ler dışında hiçbir monitörden,yakın zamanda çıkacaklar dahil olmak üzere 3d görüntü alınamaz.......Na dandik şey şu xbox 360 ya......

İncele:
    http://3dvision-blog.com/tag/acer-hs244hq/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Nisan 2011; 10:37:22 >

• Hadi yaa şimdi üzüldüm işte benim yüklediğim filmler genellikle 1080p side by side şimdi ben boşunamı indirdim :( bu kadar filmi inşallah bir yöntemi bulunur arkadaşlar haberdar edersiniz bilgilerin için çok sağol Can kardeşim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.