Şimdi Ara

ACER GN245HQ 3D MONİTÖR KULLANICI İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egemen54

quote:

Orijinalden alıntı: andar

Selamlar,

bende 3d bir monitör alma hevesindeyim, ancak aklıma takılan birşey var, bu 3d oyun film vs için illa nvidia bir kart mı olması gerekiyor?

Benim sistemde 6870cf var ve çok memnunum. sadece 3d için ekran kartlarımı değiştirmek istemiyorum.

Önerisi olan varmıdır?

Evet 3D İçin Nvidia ekran kartının olması gerekir ve kaliteli bir kart gerekir fakat o gözlükler göz sağlığına zararlı ve miğde bulantısı vs yapıyormuş.

Bende çok araştırdım gidip hemen aynı gün alıcaktım ama şimdi LG nin D2342P-Pn çıkıcak Ağustos sonunda pil derdi yok hiçbir sıkıntısı yok normal gözlük gibi tak kullan nvidianın gözlüklerinden daha gerçekçi ve nvidia karta gerek yok ve titreşimsizlik sertifikası vs vs bir sürü özelliği var yani şuan en iyi monitör bu fakat Türkiye'ye ağustos sonunda gelicek tek sıkıntı bu. Bende onu bekliyorum. 2D bile 120 Hz

http://www.lg.com/tr/it-urunleri/monitor/LG-D2342P-PN.jsp?cmpid=key_alwayson_tk_1239

hocam ağustosta geleceğini nerde gördün bir de emin misin 3d özelliğinin daha iyi olacağına şimddi bunu beklemeye karar verdim fos çıkmaz umarım :)

• LG'yi aradım yanlış bilgi neden vereyim ben de kendime alıcam. En iyi 3D TV LG araştırabilirsin.
  • bu lg monitörde nvidia 3d kullanabilir miyiz oyunlarda...
  • nvidiaya gerek yok hreşeyi kendi içinde geliyor kiti felan yok bunda sadece gözlükle kullanıyosun.
  • hort bakalım
    bu monitörü kullananlar
    baş göz ağrısı ve miğde bulantısı şikayeti oldu mu
  • horta devam monitör şuanda vatanda 956 tl. %25 indirimle 850 ye falan alınabilir.... fiyat çok uygun ben ilk almaya kalktığımda 1250 lira civarındaydı. vazgeçip hp 2311 gt aldım ama fiyatı görünce pişman oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musivga -- 5 Şubat 2012; 12:11:21 >
  • 2013 model hort garantili gözlüksüz 350ye buldum ne dersiniz alınır mı piyasada kalmamıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

2013 model hort garantili gözlüksüz 350ye buldum ne dersiniz alınır mı piyasada kalmamıs

Hocam gözlüksüz olunca monitörün tek albenisi düşük tepkime süresi ve 2d 120hz tazeleme hızı. Gözlük yaklaşık olarak 350 lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

2013 model hort garantili gözlüksüz 350ye buldum ne dersiniz alınır mı piyasada kalmamıs

ACER GN245HQ bmiid

kullandım

inanırmısınız sıfır ghosting vardı

http://forum.donanimhaber.com/m_59006700/tm.htm
  • Peki bu monitörü AMD ekran kartı ile 3d kullanabiliyor muyuz? Yoksa illa Nvidia kart almak şart mı?
  • amd ile de 3d kullanabilirsin
    mesela tridef programı ile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.