Şimdi Ara

Acer Ferrari One 200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer Ferrari One 200

Acer Ferrari One 200

Acer Ferrari One 200

geçenlerde bir arkadaş yanında bu netbooku getirmiş çok hoşuma gitti ve hayran oldum
    ufak tefek heryere birlikte götürülebiliyor......pili oldukça uzun gitti....birde bazı oyunları orta kalite ayarlarda oynayabiliyorsunuz....
    bendeki büyük ekran sony f12 notebook ile bu rahatlığım yok.....masaüstü notebooku gibi birşey.. .....kocaman ekran vew 3.5kg gibi
    walla bu aletin pratikliği ve özellikleri çok hoşuma gitti

ben bu aletten yani acer ferrari one 200 almak niyetindeyim......ne dersiniz? tavsiye edermisiniz????? artıları ve eksileri anlatırmısınız????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Ağustos 2010; 11:33:18 >

• Alete hayran kalmamak elde değil Çift çekirdek işlemci,780g,HD3200 ekran kartı 3gb ram hem donanım hem tasarım yönünden sınıfının 1 numarası.Tek eksik yanı HDMI portu olmaması onun yerine XGP tercih edilmiş.Ben kesinlikle tavsiye ederim.
  • Bu cihazın dezavantajları arasında bataryasıda gösteriliyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Bu cihazın dezavantajları arasında bataryasıda gösteriliyordu?

öyle birşey var ise detaylı bilgi alabilirmiyim???????????????????? link filan??????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Ağustos 2010; 11:28:31 >
  • Blutooht yok hdmi yok bu cihazda..
  • Arkada?lar makineyi çok begendim bende yeni netbook alaca??m arada oyun oynayacagm dizi film icin al?yorum asl?nda
    Ama bu kadar çok param yok en fazla 800 olur .. Bunun akranlarindan bir sey önerebilirmisnz ayrica 11.6 inc 14 inc aras?nda çok fark varmi elde ta??nabiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

Arkada?lar makineyi çok begendim bende yeni netbook alaca??m arada oyun oynayacagm dizi film icin al?yorum asl?nda
    Ama bu kadar çok param yok en fazla 800 olur .. Bunun akranlarindan bir sey önerebilirmisnz ayrica 11.6 inc 14 inc aras?nda çok fark varmi elde ta??nabiliyor mu

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=14499032&categoryId=14010 Bu cihazı öneririm ayrıca ekran 12.1" film izlerken daha rahat edersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei watch gt 4 6020 tl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam teldeym verdi?in linke giremedim modelini verirmisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

Hocam teldeym verdi?in linke giremedim modelini verirmisn

ASUS EEE PC 1201T
  • bahsettiğiniz asus 1201t yi inceledim......acer ferrari onun yanında çok çok daha iyi....yanyana tuttuğunuzda acer çok daha kaliteli ve daha mobil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 3 Eylül 2010; 1:25:50 >
  • kesinlikle tavsiye ederim. Bataryası biraz daha uzun dayansa keske. ama netnookta oyun oynamak isterseniz alabileceğinizin en iyisi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

kesinlikle tavsiye ederim. Bataryası biraz daha uzun dayansa keske. ama netnookta oyun oynamak isterseniz alabileceğinizin en iyisi bu

bataryası ne kadar gidiyor ki? 5 saat filan değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

kesinlikle tavsiye ederim. Bataryası biraz daha uzun dayansa keske. ama netnookta oyun oynamak isterseniz alabileceğinizin en iyisi bu

bataryası ne kadar gidiyor ki? 5 saat filan değil mi?

Max 2-3 saat..
  • kesinlikle tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum performansı son derece mükemmel normal pc gibi film müzik internet hiç takılma olmuyor oyunlarıda sorunsuz çalışıyor pili 2-3 saat gidiyor tek sorun hdmi ve bluetooth olmaması bluetoothda küçük aparatla hallediliyor.
  • Paraya kıyıp alabilirsiniz ben son derece memnunum bir de snow leopard os yükledim müthiş oldu,bir de ben bluetooth ve hdmi hiç aramıyorum bana hitap etmiyor o tarz şeyler,en önemli özelliği xgp olması türkiye de yaygın değil ama millet yurtdışında kullanıyorlar umarız türkiyemiz de yaygınlaşır.Piline gelince ferrari bu yakıt tüketimi fazla
  • üretimi durdumu ya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.