Şimdi Ara

ACER fan-sıcaklık kontrol programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha dün acer 2920z laptop almış bulunmaktayım.
    Fakat bana eksik gözüken tek tarafı sıcaklık ölçme programı olmaması. Acaba böyle bir program varda ben mi bilmiyorum?

Bir de fan çalıştığı zaman üflediği havaya elimi tutuyorum ve hava soğuk yaniş bana kalırsa boşuna çalışıyor fan bunu kontrol etmemizi sağlayan bir program var mı? Ayrıca fan çalışırken kasanın altına elimi koyuyorum ve kasa çok soğuk.

• quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

Beyler daha dün acer 2920z laptop almış bulunmaktayım.
    Fakat bana eksik gözüken tek tarafı sıcaklık ölçme programı olmaması. Acaba böyle bir program varda ben mi bilmiyorum?

Bir de fan çalıştığı zaman üflediği havaya elimi tutuyorum ve hava soğuk yaniş bana kalırsa boşuna çalışıyor fan bunu kontrol etmemizi sağlayan bir program var mı? Ayrıca fan çalışırken kasanın altına elimi koyuyorum ve kasa çok soğuk.

everest ultimate ile sıcaklığı ölçebilirsiniz fandan gelen soğuk havanın sebebi de bilgisayarın çok fazla ısınmadan da fanının çalışması olabilir yani şöle bir iki saat oyun oynayın farkı hissedersiniz

fanın çalışma sıcaklarını kontrol edebileceğiniz bi program benim bildiğim kadarıyla yok ama 5920g için çıkan son bios ile ekran kartı sıcaklığının kolay kolay 90 ı geçmeyeceği bir hale getirilmiş 2920 içinde aynı şey geçerli olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.