Bildirim
acer ekran catlama yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugur.2034
bilgisayarın ekranı resimlerdeki gibi olmuştur dış kısmında çatlak yoktur ne yapmamı önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum
Garanti varsa servise gönderin. Kullanıcı hatası diyebilirler. Söyleyiş tarzınıza bağlı. Garanti yoksa biraz masraflı olabilir. -
bana daha cok ekrana arkadan darbe almıs gibi geldi. Garantiye sokacaklarını zannetmiyorum. Ama garantisi varsa yineden bi gönder garantisi yoksa laptopbun markasını söle ekran fiyatı bakalım uygun -
garantiye gönderilmesi en mantıklısıda o hala nasıl geldi.pigment denen şey kalmamış dış hasar olmadan nasıl ezildi öyle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jacob108
garantiye gönderilmesi en mantıklısıda o hala nasıl geldi.pigment denen şey kalmamış dış hasar olmadan nasıl ezildi öyle.
Sanirim uzerine hafif bi baski uygulandi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jacob108
Sanirim uzerine hafif bi baski uygulandi
Belli oluyor zaten dediğim gibi garantiye gönderin olmazsa zaten iç kısmı değişecek onuda bilgisayarcı yaptırın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bilgisayarın ekranı resimlerdeki gibi olmuştur dış kısmında çatlak yoktur ne yapmamı önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum
garantiden çıkıyo diye biliyorum bu durumda. benim ekrana da olmuştu. ama bu kadar değil böyle karardı tırnak kadar bişeydi. servisi aradım fotoğraf istediler, çektim yolladım. kullanıcı hatası dediler. yani oraya bi baskı uygulamışım. iyi dedim uğraşmadım, başka açıklaması yok çünkü onu o şekile kullanıcı getiriyo ve garantiden çıkıyo. bilgisayarcıya götürdüm baktı, 300 lira civarı tutar dedi. komple ekranın değişmesi lazımmış. ama dedi o kararma daha yayılacak büyüyecek dedi. sonra getir şimdilik sorun olmaz dedi. o gün bugündür götürmedim daha. nerdeyse avuç içi kadar oldu.
-
Ucuz pcnin modeline uygun ekran bakın bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk_th1903
Ucuz pcnin modeline uygun ekran bakın bence
Ekranlara bakiyorum ama ucuz nerde bulabilirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı
- missing operating system
- hogwarts legacy açılmıyor
- telefon şarj olmuyor
- mavi ekran hatası
- bios nasıl açılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X