Şimdi Ara

Acer Ek Programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
18.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Acer Aspire 5738G aldım.İçinde ek programlar var isimlerini yazıyorum.Hangilerinin gerekli olduğunu ve işlevlerinin neler olduğunu yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler....

>>>eSobi v2
    >>>MyWinLocker
    >>>Acer Arcade Deluxe
    >>>Orion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Rex -- 28 Haziran 2009; 1:00:26 >

• e-sobi RSS aboneliklerinizi takip edebileceğiniz,Google,Yahoo ve MSN gibi arama motorlarına bağlı arama yapabileceğiniz bir program.
    Orion MSN, ICQ, AOL vs vs.... gibi pek çok eşzamanlı mesajlaşma yazılımı orion programı içersinde yarattığınız tek bir profile yüklediğinizde tek arayüz üzerinden bütün bu sistemlerdeki arkadaşlarınızla aynı anda mesajlaşabilirsiniz.

Ben yukardaki ikisinide sildim

mywinlocker dosya şifreleme
    arcade deluxe multimedya programı media centere benziyor.
  • Bana sorarsan hiç birine gerek yok. Bir tek Launch Manager, Synaptics ve Webcam programlarını kurdum, gerisi boş yere yer kaplıyor ve işlemciyi zorluyor
  • sağolun arkadaşlar
  • saol berkdoğan esobiyi google'a yazıyodm ama ne işe yaradığı yazmıyodu teşekkür ederim:D
  • valla bende merak ediyordum konuyu açanlara ve cevaplayanlara sağolsun...
  • arkadaşlar mywinlocker kilit şifremi unuttum nasıl çözeriz bunu kırma yöntemi var mı dosyalarımı açamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen msconfigden birkaç program durdurdum.Tauchpadin internette aşağı ve yukarı oynatma yeri çalışmadı mecbur hepsini geri seçtim
    5739 model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.