Şimdi Ara

Acer E1-572G cd siz format yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim laptopta oyle bi olay varmı bilmiyorum format attırmak istiyorum ama malum ogrenci adamız para vermek istemiyorum eger kendi kendime yapabileceğim bişeyse cok yavasladı laptop sanırım virus var her yerden reklam cıkıyor kasılıyor filan format atmak duzeltir diye dusunuyorum bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim şimdiden tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker935

benim laptopta oyle bi olay varmı bilmiyorum format attırmak istiyorum ama malum ogrenci adamız para vermek istemiyorum eger kendi kendime yapabileceğim bişeyse cok yavasladı laptop sanırım virus var her yerden reklam cıkıyor kasılıyor filan format atmak duzeltir diye dusunuyorum bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim şimdiden tesekkürler

İşletim Sistemin Ne?
  • windows 8.1 hocam ilk aldıgım da 8 di sonradan guncelledim
  • dostum 8.1 de denetim masası altında kurtarma diye bi seçenek var onun altında en altta sisteminizi yenileyin gibi bi seçenek var oradan sistemini yenileyebilirsin.
  • hocam sistem yenilemeden kastınız nedir programlar filan mı guncelleniyor yoksa format gibi bişey mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker935 -- 9 Kasım 2014; 1:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker935

hocam sistem yenilemeden kastınız nedir programlar filan mı guncelleniyor yoksa format gibi bişey mi oluyor

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Kurtarma bölümüne gel. Ordanda Herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin. olan bölüme tıkla. bilgisayarın ilk aldıgın güne döner. yani ilk açtıgında nasılsa o duruma geli.r
  • teşekkür ederim üstad deniyorum hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.