Şimdi Ara

Acer E1-570 İ3/15.6/4GB/500GB 1079 TL (100 TL Chip Para + 31 TL Avantajix) Kliksa İçerir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Acer satis sonrasi garanti sadece ist.da telephone. La konusarak tamir yapan bir marka haline geldi ankarada ki servislerini 2 yil once kapattilar uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer başlıkta A101 Lenovo notebook düşünenlere alternatif olabilir 100 TL chippara ile
  • 2.5 kg PC bu devirde alınmaz... :)
    Fiyat iyi diyelim ama :)
    Lisanslı olması avantaj...

Geçen eski pc ye uzanırken bileğim dönüyordu :)
    Ultrabooklara yönelin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 29 Ocak 2014; 22:35:37 >
  • Ju3x kullanıcısına yanıt
    Bugün kargo getirdi, harika bir cihaz

http://www.n11.com/toshiba-satellite-u840w-10j-dizustu-bilgisayar-P18200462
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarbaz71

Acer satis sonrasi garanti sadece ist.da telephone. La konusarak tamir yapan bir marka haline geldi ankarada ki servislerini 2 yil once kapattilar uzak durun

çoğu marka o yolu tercih eder oldu. kargo ile alıp tamir ediyorlar daha karlı oluyor sanırım..
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Sevindim adına KARE AS ı tamamladın galiba :)
    5-6 Pc ye saldırdın.Sonuç bu ay kaç pc oldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 10 gün evvel 999 tl den almıştık arkadasa. O zaman da world puan kampanyası vardı.
    Kasa ve klavye sağlamlık hissi veriyor, oldukça şık ve ince bir tasarımı var.
    Performans olarak da gayet yeterli (oyun hariç) ve hızlı bir cihaz...

Yalnız Vatandaki cihazda harici ekran kartı var bunda yok, ben de alırken tereddütte kalmıştım, acaba kliksa bilgileri yanlış girmiş olabilir mi diye ama cihaz gelince gördüm ki, bilgiler doğru, yani cihaz e1-570 modeli, Vatandaki ise e1-570g modeli...

Doların bu seviyeye çıkmış olması ile fiyat bence sıcak. + işletim sisteminin olması da ayrıca sıcaklık veriyor.:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo g500 almayı düşünüyorum. Bu laptopta ekran kartı onboard. onda chip para kampanyası olmuyor mu. Acer olması tabi fiyatına değmediği anlamına gelmez ama laptop alacaksam acer marka sıralamamda ilk 5e girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 29 Ocak 2014; 23:03:33 >
  • acer 5 para etmezzzz sakın acer almayın bendekinin bataryası elimde patladı 2 dk.da gitmiyor son 1 ay kala garantiden değişim yapmadı adilerr almayın acer
  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    ben aldım o laptoptan paraf kampanyasından hp kasalarının yarısı kalınlığında kasası var ve sessiz ve buz gibi şimdilik oyun pcsi si olarak kullanılamayacağı için hep buz gibi kalacağını düşünüyorum artı olarak ta

Avantajix hesaplaması 1079*%3.2 olarak değil (1079-100-30(paraf günüm)-avantajix)*%3.2 olarak hesaplamış yani 914.41*%3.2=29.26 olarak kabul etmiş.
  • three3up kullanıcısına yanıt
    uyardığın için sağol hemen düzelteceğim, yalnız benim anlamadığım şey kliksa'nın izlediği yol. şimdi bunlar verdikleri puanları indirimden mi sayıyorlar? bu durumda 1079-100=979 bu fiyatın da %3,2'si hesaplanacak, o da 31 tl yapıyor. yanlışsam düzelt:)
  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    ben hani en olmadı senin ki gibi bekledim ama 1079-100-30(paraf günüm)=949* beklerken adamlar 914 ile çarpmışlar o 35 lirayı neden kestiklerini bilmiyorum avantajix diye düşünüyorum ama niye 35 kesip 29 veriyorlar anlamış değilim
  • kampanyada olan iyi bir ultrabook var mı?limit 2000 tl,10 gündür araştırıyorum ama daha denk gelemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan4226

kampanyada olan iyi bir ultrabook var mı?limit 2000 tl,10 gündür araştırıyorum ama daha denk gelemedim

İade edecek arkadaş var forumda:

http://www.n11.com/toshiba-satellite-u840w-10j-dizustu-bilgisayar-P18200462

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    diğer konuda pc de çizikler olduğunu ve garantisinde sıkıntı olduğunu okumuştum,hepsini geçtim,çünkü pc hepsine değecek kadar iyi bir alet ama peşin para yok taksit lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Sevindim adına KARE AS ı tamamladın galiba :)
    5-6 Pc ye saldırdın.Sonuç bu ay kaç pc oldu...

bu tuvneranın kesin 2. bir hesabı var bukadar pc yi ne yapacak? mutlaka satacak her kampanyadan birşeyler alıyor..
  • kliksa dan bir daha alışveriş mi tövbe bugün ölü pixel çıktı bilgisayarda kliksa servis tutanağı olmadan değişim yapmıyoruz diyor acer de ilk 30 gün kesinlikle servis tutanağı vermiyoruz diyorlar 30 gün dolana kadar böyle 30 gün dolduktan sonra kesinlikle değişim yapmıyoruz tamir edip göndeririz derler artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: three3up

kliksa dan bir daha alışveriş mi tövbe bugün ölü pixel çıktı bilgisayarda kliksa servis tutanağı olmadan değişim yapmıyoruz diyor acer de ilk 30 gün kesinlikle servis tutanağı vermiyoruz diyorlar 30 gün dolana kadar böyle 30 gün dolduktan sonra kesinlikle değişim yapmıyoruz tamir edip göndeririz derler artık

Dsotum 3 kere aynı telefonu degısım yaptırdım, illet ettim
  • makelonur kullanıcısına yanıt
    sen boyle degince degisim istemistim para iadesi mi istesem acaba yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.