Şimdi Ara

Acer E-Recovery tekrar yüklemem mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle tam olarak nereye açacağımı kestiremedim konuyu yanlış yerdeyse taşınırsa çok sevinirim benim sorunum acer aspire 7736 marka laptopum var ve ekranının kırılması sonucu garantiside dolduğundan bir bilgisayarcıya verdim fakat sormadan bana formatta atmış ve yeni windows 7 yüklemiş fakat ben şu an format atmak için sürekli cd ile uğraşmam gerekicek eskisi gibi e recovery açıp 10 dkda format keyfine varamıyorum tekrardan bu e recovery yüklemesini halletmem mümkünmüdür?

Orijinalden alıntı: Quillinasty

Merhabalar öncelikle tam olarak nereye açacağımı kestiremedim konuyu yanlış yerdeyse taşınırsa çok sevinirim benim sorunum acer aspire 7736 marka laptopum var ve ekranının kırılması sonucu garantiside dolduğundan bir bilgisayarcıya verdim fakat sormadan bana formatta atmış ve yeni windows 7 yüklemiş fakat ben şu an format atmak için sürekli cd ile uğraşmam gerekicek eskisi gibi e recovery açıp 10 dkda format keyfine varamıyorum tekrardan bu e recovery yüklemesini halletmem mümkünmüdür?

bu işi recovery yükleme işini acer servisi yapıyor sanırım ama ücretlimi ücretsizmi bilmiyorum ücret isterlerse o bilgisayarcı ödesin

Orijinalden alıntı: Quillinasty

Merhabalar öncelikle tam olarak nereye açacağımı kestiremedim konuyu yanlış yerdeyse taşınırsa çok sevinirim benim sorunum acer aspire 7736 marka laptopum var ve ekranının kırılması sonucu garantiside dolduğundan bir bilgisayarcıya verdim fakat sormadan bana formatta atmış ve yeni windows 7 yüklemiş fakat ben şu an format atmak için sürekli cd ile uğraşmam gerekicek eskisi gibi e recovery açıp 10 dkda format keyfine varamıyorum tekrardan bu e recovery yüklemesini halletmem mümkünmüdür?

Denemek için format atıyorlar. Recoveryi yapmak gibi bir huyları yok bütün bölümleri silmişlerdir..

Tekrar recovery bölümün getirmen imkansız...! kendin format atarsın her şeyini yükler windowsunu güncellersin Acronis True Home programıyla Sistem imajını alarak sonra windowsa zarar geldiğinde Recovery yapabilirsin..

• çok teşekkürler ben teknik servisten para karşılığıda olsa yapmayı deniyeceğim sağolun.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.