Şimdi Ara

Acer'dan 2 yeni CanavaR!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aşk lazım para lazım ferrari almak lazım acer
  • resimler güzel...notebook gerçekten çok şık ve genişleme yuvaları çok güzel yerlerde
  • Merak edenler için yaptığım 3DMark05 ve 3DMark06 testlerinin sonuçları. (Resimlerin üstüne tıklayın)

3DMark05 - Score 4620
     Acer'dan 2 yeni CanavaR!!

3DMark06 - Score 2569

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanktruth -- 25 Kasım 2006; 13:43:16 >

• bu sonuçları yorumlayan biri lazım şimdi.ben bu skorlardan kafamda bişey canlandıramıyorum.yardımcı olabilecek var mı bu konuda?
  • bu skorlar ortasınıf ın en iyisi diyebiliriz

çok güzel bir kart vede aynı kartın diğer makinelerdeki skorlarına nispeten dah ayüksek her oyunu oynayabilrisiniz orta ayarlarda
  • Ben bu skorlarla çok iyi sonuç vermez zannediyordum zira 3DMark06 daki saniyedeki kare sayısı oldukça düşük görünüyordu. Ama Tomb Raider, Evolution GT gibi oyunların demolarını test ettim ve 1680*1050 çözünürlükte bile oldukça oynanabilir durumda. Titreme göremedim. Daha düşük çözünürlüklerde daha karmaşık oyunlarda bile oynanabilir diye düşünüyorum...
  • Daha önceki yorumumda yazdığım High Definition film fragmanlarını aksamasız oynatamıyor yorumumu dikkate almayın. Sanırım benim ayarlarımda bir problem vardı. Laptop pil üzerinde çalışırken standart ayarlarıyla otomatik olarak performansını düşürüyor. Sanırım performansı düşükken oynatmışım film fragmanlarını. Şu an farkettimki tamamen aksamasız oynatabiliyor...
  • hocam yani sen bu modeli tavsiye eder misin?
    bende bir aya kadar bu modeli almayı düşünüyorum.tek kelimeyle tavsiye eder misin?

quote:

Orjinalden alıntı: blanktruth

Daha önceki yorumumda yazdığım High Definition film fragmanlarını aksamasız oynatamıyor yorumumu dikkate almayın. Sanırım benim ayarlarımda bir problem vardı. Laptop pil üzerinde çalışırken standart ayarlarıyla otomatik olarak performansını düşürüyor. Sanırım performansı düşükken oynatmışım film fragmanlarını. Şu an farkettimki tamamen aksamasız oynatabiliyor...
  • alette süper fiyatta süper...
  • Bende o Acer'dan var ve açıkçası memnun değilim. LG S1 daha iyi.

Memnun olmadığım konular:

1. Ekran parlaklığı ve netliği
    2. Aşırı ısınması
    3. Yüksek fan sesi

LG her konuda daha üstün. Şu an LG ve Acer yan yana masamda duruyor ve herkes (sadece görünüm olarak değil) LG diyor. Acer'in LG'ye göre tek üstün tarafı dahili webcami olması.

Ferrari hakkında yorum yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 30 Kasım 2006; 13:05:32 >
  • LG leri diğer pekçok marka/model gibi almadan önce bende inceledim.

LG lerin tasarımları konusunda bir şey diyemiyeceğim zira gerçekten şık görünüyorlar. Ancak kim yalnızca görünümü için dizüstü bilgisayar alabiliyor bilemiyorum. Ayrıca Acer larda tasarım olarak hiçde fena bir yerde değiller...

Ses konusunda; LG lerin çalışma esnasındaki gürültü oranını bilmediğim için bir şey söyleyemiyeceğim... Ancak Acer'ı eski HP notebook'umdan sessiz bulduğumu söylemişdim...

Görüntü konusunda; bendeniz grafik tasarımcı olduğum için Acer'ın ekranının daha çok multimedya özellikleri yüzünden tercih edilen parlak ekranlardan olmaması beni çok memnun etti, zira yansımasız olduğu için göz yormuyor... Netlik konusunda ise hiçbir problem göremiyorum. Oldukça keskin ve net bir görüntüsü var...

Aşağıdaki farklı özellikleri kıyasladığım için LG yi tercih etmediğimi söyleyebilirim.

(Bu özellikler Türkiyede şu an satılmakta olan LG S1 ve Acer 8215WLMi özelliklerinden alınmıştır. Gözümden kaçan özellikler olmuş olabilir)

Almayı düşünen arkadaşlar varsa ürünü gidip yerinde incelemelerini tavsiye ederim. Hatta iki model arasında gidip geliyorsanız muhakkak benim gibi her ikisini de bizzat görüp inceleyin derim...

Ben şahsen Acer 8215WLMi ' dan oldukça memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanktruth -- 30 Kasım 2006; 17:46:37 >

• Aynı fiyata Lg'nin daha iyi işlemcili S1 modelini alabilirsin. Ayrıca alır almaz 1GB ram ilave edilmesini tavsiye ederim. LG'nin HDD'si 5400 RPM. Bu arada Acer kullananlar dikkat etsin, hem bende, hem de diğer 2 arkadaşımda da MMC/SD kart girişinin kapağı koptu (lastik kısmı). Nazik davranın. 6-7 ay sonunda iyice inceliyor ve kopuyor.

LG'nin tek dezavantajı, klavyenin beyaz olması. Yani 6-7 ay sonunda düzenli olarak silmezseniz çok hafif lekeler belli olmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 1 Aralık 2006; 9:08:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Aynı fiyata Lg'nin daha iyi işlemcili S1 modelini alabilirsin. Ayrıca alır almaz 1GB ram ilave edilmesini tavsiye ederim. LG'nin HDD'si 5400 RPM. Bu arada Acer kullananlar dikkat etsin, hem bende, hem de diğer 2 arkadaşımda da MMC/SD kart girişinin kapağı koptu (lastik kısmı). Nazik davranın. 6-7 ay sonunda iyice inceliyor ve kopuyor.

LG'nin tek dezavantajı, klavyenin beyaz olması. Yani 6-7 ay sonunda düzenli olarak silmezseniz çok hafif lekeler belli olmaya başlıyor.

Merhabalar,

Aynı fiyata LG nin T7200 den daha iyi işlemcili bir modelinin satan bir firma bulamadığım için birşey söyleyemiyeceğim. LG modeline karşı bir tavır almış değilim. Eğer 'aynı' özelliklerde bir LG modeli aynı fiyata olsaydı muhtemelen tasarımı yüzünden bende LG yi tercih ederdim. Yalnızca Acer 8215WLMi ı aldığım zaman (ve bildiğim kadarıyla hala) Türkiye'de LG nin Core 2 Duo T7200 işlemcili bir modeli satılmıyordu. Boğaziçi Bilgisayarda daha yavaş bir işlemci olan Core 2 Duo T5600 işlemcili LG modeller görmüşdüm ancak olarında ellerinde yokdu. Bahsettiğim 4200 RPM li hard diskli LG S1 hala satılmakta olan S1 modellerinden birinin özeliği. 5400 RPM li bir model de satılıyor olabilir biryerlerde. Alacak arkadaşların buna dikkat etmelerini önririm. Hatta varsa 7200 RPM li olması daha iyi olur tabii...

Daha spesifik olmak için kıyas yaptığım LG S1 in linkini vereyim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82487&productid=bd700444

Kart okuyucu kapağı ile ilgili uyarınız için teşşeküler. Daha dikatli kullanacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanktruth -- 2 Aralık 2006; 9:42:52 >

• yaklaşık bir buçuk aydır ferrari kullanıyorum..
    gerçekten çok güzel bi makine..
    karizmasına laf yok zaten..
    şimdiye kadar tek sorunum biraz ısınması..
    yoksa her şey harika..
    paranız varsa tavsiyemdir..
  • evet bencede cok iyi bir notebook gerçekten birer canavarlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.