Şimdi Ara

Acer'dan 2 yeni CanavaR!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazdık aslında.travelmate 2500$+kdv.(ama kesin değil.)
    ferrari ise 2900$+kdv.bizzat sordum.
    quote:

Orjinalden alıntı: basicbats

fiyatları yazmamışsın ya da ben göremedim.
  • travelmate'in o fiyatta olcaını sanmıyorum blueray var blueraysiz modeller olabilir ama..
  • haklısın.ben bu fiyatı bi sitede gördüm ama linki not etmedim.gerçek fiyat değildir büyük ihtimalle.
    bu arada bu dx10 kesinlikle vistada uyumlu çalışır sanırım.hani bazı arkadaşlar bekleyin diyolar notebook almak isteyenlere.bu Vista premium ready yazılı bilgisayarlar bu yenilikleri kaldırır o zaman.neden bekleyelim?bilgilendirir misiniz?
  • öncelikle herkese slm foruma yeni üye oldum..
    başlığı açan arkadaşa bir sorum var..
    birinci verdiğin 8215 core 2 duo mu?
    ben onu centrino olarak biliyorum..
    veya hangisi olsa daha ii olurdu?
  • eet core2duo
    ancak ürün henüz çıkmadı..
    aynı modelin normal dvd-rw'li olanının fiyatı 4000ytl civarında

bence tabiki c2d daha iidir..performans açısından
  • arkadaşlar ürünler gerçekten çok güzel ama fiyatları pahalı gibi. birde bu linkte inceleyincore2duo ları,
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T72HEL802
    bence o kadar para erilmez
    ama tabi tercih sizin, zevkler ve renkler tartışılmaz
  • 8215 çok güzel

ama bence dh dvd ey hiç gerek yok çok yeni çıkmış bir teknoloji için tonla para vermeye gerek yok
  • işte 8215 core 2 duo diyor ama resim üzerinde centrino duo yazıyor..
    yabancı sitelerden de baktım centrino duo dior!
    sizce bu pc ye 4000 ytl verilir mi?
    ferrariye 5124 ytl diolar çok para(pcdepo da)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

TravelMate 8215 WLHi

Intel Core 2 Duo T7200 2.00GHz ◊ FSB 667MHz ◊ L2-4096KB
    15.4 WSXGA+ (1680x1050) TFT
    Radeon X1600 256MB VRAM (512MB HyperMemory)
    2048MB DDR2 667MHz soDIMM
    160GB SerialATA
    HD-DVD BlueRay
    WirelessLAN 802.11 a/b/g
    Bluetooth standard V2.0 + EDR
    XP Professional
    Acer OrbiCam 1.3 Mp
    Voice over IP (VoIP)
    vs...vs...

Acer'dan 2 yeni CanavaR!!

mavi bilgisayarda 2419$+kdv

bu makinadan alan varmı? biraz bilgi verse

bide bu makina ne zaman çıktı bir ay veya en fazla iki ay beklesem fiyatı düşermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salla_gitsin -- 5 Kasım 2006; 21:52:40 >

• bu makine yoktur mavi bilgsiyarda bu blueray lı olan bence 2500 $verilir bu alet e ne ram takviyesi gerekiyor en hardisk dğeişimi işlemcide çok iy iekran da çok iyi webcam da va r bluetooth ta var 5 in1 kart okuyucu da ekran akrtın ı

x1600 ler arasında en yükser skor u alıyor muaid laptoplara göre

ben tavsiye ederim
  • tamam bende beğeniyorum ve yakın zamanda almayı düşünüyorum.ama dx 10 destekleyen bi ekran kartlı model çıkmasını beklemeyi tavsiye ediyor forumdekiler.bi yandan her çıkacak teknolojiyi beklersek bilgisayar alamayız diyorum,bir yandanda beklesem iyi olur diyerum.siz ne dersiniz bu konuda?
  • Merhabalar,

Acer 8215WLMi modelini aldım iki gün önce. Performansı masaüstü yayıncılık programlarında bir önceki dizüstü bilgisayarım HP NC4010 a göre (Pentium 725 1.6 Ghz işlemcili 1 Gbyte Ramli Intel Paylaşımlı 128 Mbyte Ekran kartlı) beni hayretlere düşürecek gibi olmadı. Daha ciddi bir performans bekliyordum doğrusu. Ama sanırım dizüstü bilgisayarlardan Core 2 Duo ve Paylaşımsız ekran kartlı olsa bile masaüstü performansı beklemem hata idi.

Mavi Bilgisayarın sattığı bu model HD-DVD BlueRay siz bir model. Ama zaten denildiği gibi BlueRay in geleceği tartışmalı.

Microsoft'un sitesinden High Definition Quality fim clipleri indirdim, ancak X1600 ün 1280*720 Full HD olmayan clipleri bile (1920*1080 sanırım full hd olanlar) %100 aksamasız oynatamadığını görünce hayli şaşırdım ve üzüldüm. Apple'ın QuickTime HD kliplerinde de aynı sorun var. Bilemiyorum X1600 ayarları ile ilgili bir şey mi. (Bu yorumumu daha sonra değiştirdim. Aşağıda detayları okuyabilirsiniz)

Bluetooth VOiP telefon ve yerleşik kamera bu seviye'de ve fiyatdaki diğer dizüstü bilgisayarlarda bulunması zor özellikler. Sanırım yalnız ASUS da kamera özelliği var.

Sanırım ekran kartının fanının hava çıkışı olan sağ tarafdaki çıkış çok tuhaf. Harici mouse kullanırken elinizi fazlasıyla ısıtıyor.

3D uygulamalar çalışırken bile ses düzeyi önceki dizüstü bilgisayarıma göre oldukça iyi. Oldukça sessiz diyebilirim.

Bende pekçok arkadaş gibi bekleyeyim mi diye düşünmeyle 3-4 ayı araştırarak geçirdim, ki bu model daha yeni geldi. Diğer bahsi geçen DX 10 destekli makinalar bilemiyorum ne zaman gelir ve fiyat aralıkları ne olur.

Acer ve Microsoft ile görüştüm Windows Vista Premium'a ücretsiz geçiş yapılıyormuş bu model için. Zaten Windows Vista Premium Ready etiketli geliyor. Yani performansı Vista yı kaldıracak düzeyde.

Makina ile ilgili merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanktruth -- 26 Kasım 2006; 20:46:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blanktruth

Merhabalar,

Acer 8215WLMi modelini aldım iki gün önce. Performansı masaüstü yayıncılık programlarında bir önceki dizüstü bilgisayarım HP NC4010 a göre (Pentium 725 1.6 Ghz işlemcili 1 Gbyte Ramli Intel Paylaşımlı 128 Mbyte Ekran kartlı) beni hayretlere düşürecek gibi olmadı. Daha ciddi bir performans bekliyordum doğrusu. Ama sanırım dizüstü bilgisayarlardan Core 2 Duo ve Paylaşımsız ekran kartlı olsa bile masaüstü performansı beklemem hata idi.

Mavi Bilgisayarın sattığı bu model HD-DVD BlueRay siz bir model. Ama zaten denildiği gibi BlueRay in geleceği tartışmalı.

Microsoft'un sitesinden High Definition Quality fim clipleri indirdim, ancak X1600 ün 1280*720 Full HD olmayan clipleri bile (1920*1080 sanırım full hd olanlar) %100 aksamasız oynatamadığını görünce hayli şaşırdım ve üzüldüm. Apple'ın QuickTime HD kliplerinde de aynı sorun var. Bilemiyorum X1600 ayarları ile ilgili bir şey mi.

Bluetooth VOiP telefon ve yerleşik kamera bu seviye'de ve fiyatdaki diğer dizüstü bilgisayarlarda bulunması zor özellikler. Sanırım yalnız ASUS da kamera özelliği var.

Sanırım ekran kartının fanının hava çıkışı olan sağ tarafdaki çıkış çok tuhaf. Harici mouse kullanırken elinizi fazlasıyla ısıtıyor.

3D uygulamalar çalışırken bile ses düzeyi önceki dizüstü bilgisayarıma göre oldukça iyi. Oldukça sessiz diyebilirim.

Bende pekçok arkadaş gibi bekleyeyim mi diye düşünmeyle 3-4 ayı araştırarak geçirdim, ki bu model daha yeni geldi. Diğer bahsi geçen DX 10 destekli makinalar bilemiyorum ne zaman gelir ve fiyat aralıkları ne olur.

Acer ve Microsoft ile görüştüm Windows Vista Premium'a ücretsiz geçiş yapılıyormuş bu model için. Zaten Windows Vista Premium Ready etiketli geliyor. Yani performansı Vista yı kaldıracak düzeyde.

Makina ile ilgili merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.

Saygılar

Oncelikle hayirli olsun dostum..Gercekten ho$ bir alet..Ben cok begendim dogrusu
    Rica etsek 3D Mark05 testini yapip buraya yazabilir misin

Selametle..

• ya bu ferrari niye bundan pahalı ki

sırf ferrari amblemi var diyemi
  • Merhabalar,

3dMark05 için çözünürlük ve ayarlarla ilgili bir bilgi verirseniz yapıp sonuçları bildireyim. Standart kurulumun ardından yaptığım testte (1024*768) 4620 gibi bir score çıktı ama doğru bir test mi yaptım bilmiyorum. 1680*1050 de de sonuç 3078. İsteyenlere score ekran resimlerini gönderebilirim.
  • quote:

Merhabalar,

3dMark05 için çözünürlük ve ayarlarla ilgili bir bilgi verirseniz yapıp sonuçları bildireyim. Standart kurulumun ardından yaptığım testte (1024*768) 4620 gibi bir score çıktı ama doğru bir test mi yaptım bilmiyorum. 1680*1050 de de sonuç 3078. İsteyenlere score ekran resimlerini gönderebilirim.

Sadece programi kurup '' Run 3DMark '' demen yeterli olacaktir dostum
    Benim alette de x1600 var..Normal olarak 3940 civari aliyorum..

Ama biraz OC ile onu 4650 lere cikardim
    Bakalim, 2 tane sogutucu almayi dusunuyorum..Ve 3D Mark05 ten daha yuksek puanlar almayi umuyorum

Bu arada tekrar soyleyim adettir Makinen gercekten guzel.Ben olsam bende Toshiba yerine Acer i secerdim..Gule gule kullan in$Allah

• hayırlı olsun.
    makinen gerçekten güzel.(kağıt üstünde)
    bende bu modeli almayı düşünüyorum.bu modelin cd rom girişi ferrarideki gibi slot tip mi yoksa bildiğimiz şekilde mi?
    bide bileşenleri çok kasan bir oyun yükleyip yorum yazabilir misin?çünkü oyunlar bilgisayar bileşenlerini çok zorlar.
    bide uzaktan kumanda aygıtı var mı bilgisayarda?hani Hp de medya oynatıcı vs. kumandayla kontrol edilebiliyorya.
    tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi21

quote:

Merhabalar,

Sadece programi kurup '' Run 3DMark '' demen yeterli olacaktir dostum
    Benim alette de x1600 var..Normal olarak 3940 civari aliyorum..

Ama biraz OC ile onu 4650 lere cikardim
    Bakalim, 2 tane sogutucu almayi dusunuyorum..Ve 3D Mark05 ten daha yuksek puanlar almayi umuyorum

Bu arada tekrar soyleyim adettir Makinen gercekten guzel.Ben olsam bende Toshiba yerine Acer i secerdim..Gule gule kullan in$Allah

Mesajlarınız için teşşekkürler...

Herhangi bir OverClock yapmadan standart çalıştırdığımdaki 3DMark05 sonucu 4620. Ancak açık bir sürü programcık vardı onları kapattığımda 10-20 daha artıyor bu sonuç.

3DMark06 da da denedim ama elimdeki versiyon demo versiyonu olduğu için 1280*1024 çözünürlükte çalıştırıabildim ancak. Onda da sonuç 2022.

quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

hayırlı olsun.
    makinen gerçekten güzel.(kağıt üstünde)
    bende bu modeli almayı düşünüyorum.bu modelin cd rom girişi ferrarideki gibi slot tip mi yoksa bildiğimiz şekilde mi?
    bide bileşenleri çok kasan bir oyun yükleyip yorum yazabilir misin?çünkü oyunlar bilgisayar bileşenlerini çok zorlar.
    bide uzaktan kumanda aygıtı var mı bilgisayarda?hani Hp de medya oynatıcı vs. kumandayla kontrol edilebiliyorya.
    tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

CD Rom girişi Ferrari'deki gibi değil.

Uzaktan kumandası yok.

En son sürüm oyunları kabul edilebilir frame rate'lerde oynatabileceğini sanmıyorum 3DMark05 ve 3DMArk06 sonuçlarına bakarak. 3DMark06 hayli zorlayan bir program zaten ekran kartını ve işlemciyi. Oyun olarak yalnız Need for Speed Carbon u deneyebildim demo olarak, onda da ekran çözünürlükleri sınırlı idi. Wide Screen bir çözünürlük seçemedim. Bütün ayarları açtığımda oyun oynanabilirlikten çıkıyor tabii. Sonuçta bu bir oyun makinası değil, ekran kartının seviyesi de zaten orta düzey diye geçiyor sizlerinde bileceği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanktruth -- 25 Kasım 2006; 0:36:11 >

• BU resimler Acer in 8204 modelinden ama aldığım 8215WLMi ile aynı olduğu için merak edenlere göstermek istedim.

Carbon Fiber Kasa

1.3 MegaPixel yerleşik kamera

Sağ görünüm

DVD-RW

Merak edenler için VOiP Bluetooth telefonunun resmi. Katlanıp PCMCI slotuna takılıyor şarj için.

Security Card Slotu (Bu güvenlik kartını takmadan bilgisayarınızın açılmamasını sağlayabiliyorsunuz)

5 in 1 kart okuyucu

Blutooth ve Wireless on/off butonları ve çalışır durumlarını gösteren ledler. Yanlarında FireWrie girişi.

TouchPad

Önprogramlı butonlar

Son olarak almadan önce karşılaştırdğım Toshiba A100-847 de olmayan DVI ve Port Replicator çıkışları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanktruth -- 25 Kasım 2006; 13:42:07 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.