Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanos

Hayırlı olsun bu arada :)

Eyvallah hocam sağolun
  • 32 gb full hd versiyonla ilgili bir problemim var. Cihaz alındığından beri bluetooth ile hiçbir işlem yapılamadı. Dosya gönderip almak mümkün değil. Birçok kez mavi ekran çıkıyor. (Genellikle de defalarca yeniden başlatıyor, cereyanı kesmek tek çözüm) Daha önce uğraştım fakat olmadı, son zamanlarda tekrar bluetooth'a bakayım dedim, "cihaz ara" dediğimde mavi ekran çıkıyor - watchdog violation - Başka aygıttan da bluetooth ile dosya gönderilemiyor: direk, dosya "başarısız" sekmesine düşüyor (Mesela telefondan bir dosya göndermeye çalışırken "uzak aygıt izin vermedi" diyor) Çok aciliyeti yok ama bluetooth'un her kıyısından köşesinden geçişte mavi ekran görmek çok sinir bozucu.

Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

32 gb full hd versiyonla ilgili bir problemim var. Cihaz alındığından beri bluetooth ile hiçbir işlem yapılamadı. Dosya gönderip almak mümkün değil. Birçok kez mavi ekran çıkıyor. (Genellikle de defalarca yeniden başlatıyor, cereyanı kesmek tek çözüm) Daha önce uğraştım fakat olmadı, son zamanlarda tekrar bluetooth'a bakayım dedim, "cihaz ara" dediğimde mavi ekran çıkıyor - watchdog violation - Başka aygıttan da bluetooth ile dosya gönderilemiyor: direk, dosya "başarısız" sekmesine düşüyor (Mesela telefondan bir dosya göndermeye çalışırken "uzak aygıt izin vermedi" diyor) Çok aciliyeti yok ama bluetooth'un her kıyısından köşesinden geçişte mavi ekran görmek çok sinir bozucu.

Format attın mı hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

Orijinalden alıntı: Shelby Cobra

32 gb full hd versiyonla ilgili bir problemim var. Cihaz alındığından beri bluetooth ile hiçbir işlem yapılamadı. Dosya gönderip almak mümkün değil. Birçok kez mavi ekran çıkıyor. (Genellikle de defalarca yeniden başlatıyor, cereyanı kesmek tek çözüm) Daha önce uğraştım fakat olmadı, son zamanlarda tekrar bluetooth'a bakayım dedim, "cihaz ara" dediğimde mavi ekran çıkıyor - watchdog violation - Başka aygıttan da bluetooth ile dosya gönderilemiyor: direk, dosya "başarısız" sekmesine düşüyor (Mesela telefondan bir dosya göndermeye çalışırken "uzak aygıt izin vermedi" diyor) Çok aciliyeti yok ama bluetooth'un her kıyısından köşesinden geçişte mavi ekran görmek çok sinir bozucu.

Format attın mı hiç ?

Şu an bilgisayarda birçok program ve belge var, format son aşama gibi görünüyor ama şu ana kadarki aramalarıma bakılırsa durumu anca o paklar gibi. Yine de formattan önce gold'a götürmeyi düşünüyorum (gold'dan alınmıştı) farklı bir çözüm sunarlar mı ki?

Edit: Bu arada söyleyeyim alındıktan kısa süre sonra win 8.1'e yükseltildi.

Bir de logitech'in bluetooth mouse'u var, onu algılıyor, bir problem yok, bilgisayarı onunla kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 10 Nisan 2014; 21:01:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Arkadaşlar bilgisayarım yarım saat önce geldi, şu an ondan yazıyorum. İlk izlenimim güzel. Sorusu olan sorabilir.

Şimdi ilk olarak ne yapmam gerektiğini pcyi kullanan bir arkadaş söylese ne güzel olur.

İlk yaptığım iş bana göre gereksiz programları kaldırmak oldu. Programları kaldırdıktan sonra mutlaka kayıt defterindeki kalıntılarını da temizleyin.

Daha sonra tüm bilgisayarlarımda ilk kurduğum programlar olan CCleaner ve OO defrag yükledim. Disk temizleme ve birleştirme yaparak epey boş alan kazandım. Disk hatalarını denetlemek için de CheckDrive kurmanızı öneririm.

Sonraki iş bilgisayar>yönet kullanarak diski 2'ye bölmek oldu. 456 GB'lık bir E: sürücüsü oluşturdum.

Antivirüs olarak yıllardır Norton 360 kullanırım. Bilgisayarınızı kasmaz, hele de bu konfigürasyonu. Son derece iyi iş çıkarır, disk temizleme, birleştirme yapar, online yedekleme kullanırsınız. Anlık güncelleme yapar, çalıştığını bile anlamazsınız. Bana göre en güvenilir virüs yazılımıdır. Başka bir virüs programı kuracaksanız, önce mutlaka bilgisayarla gelen McAfee'yi kaldırın.

Benim en önemli önerim bilmediğiniz kaynaklardan gelen, sadece denemiş olmak için güvenilir olmayan programları yüklememeniz.

Şu anda fazla bir yazılım olmamasının da etkisiyle bilgisayar açıldıktan yaklaşık 20 s sonra kullanıma hazır hale geliyor (İ7, 32 GB ram, GTX 760M ekran kartlı model)

• quote:

Orijinalden alıntı: jumet

kardesim bi arkadasimin abisi vatanda mudur yardimciligi yapiyor o soyledi nisanin 15 den sonraki ilk hafta sonu buyuk bi indirim olacak diye (ama ne kadar dogru cikar bilemiyorum) o da ayin 18 ine denk geliyor onun icin beklemedeyim. i5 li modeli alicam 2100 tl nin altinda bi fiyat gorursemde kacirmam bu hafta sonu

Ins. Hocam 2240 olmus suan. BAkalim daha ne kadar dusucek.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

Arkadaşlar uzun bir oyun incelemesi yaptım inş beğenirsiniz :)
    www.youtube.com/watch?v=SOn1GZgfWpo

Eline saglik

• inşallah kardesim haftaya buyuk bir indirim olurda (2100 tl) nin altinda aliriz kafayi yiycem yoksa 1 ayı gecti beklemedeyim

• quote:

inşallah kardesim haftaya buyuk bir indirim olurda (2100 tl) nin altinda aliriz kafayi yiycem yoksa 1 ayı gecti beklemedeyim

Aynen bekliyelim bakalim.Vatan herhalde netten en guvenli site.(iade, garanti konusunda)

• valla ayın 18 de fiyat ne olursa olsun alıcam artik tabi cok abartili bi fiyat olmassa eger 2126 tl nin altina inmesse basimi yaslara vururum gecen hafata o fiyata almadim insallah duser

• ek bir kaç not düşeyim:
    1- pc yeni alanların bios güncellemesi yapmasına gerek yok çünkü vatandan yeni alınanlar en aşağı aralık 2013 üretimi ve son bios kasım 2013'te gelmiş. yani bios zaten güncel olan versiyon 1.13 ile geliyor.
    2- bu modelin ilk üretimlerinde toshiba hdd kullanılmış yabancı sitelerden okuduğum kadarıyla şikayetler üzerine sonraki üretimlerde western digital marka hdd kullanılmış. merak edenler için modeli de; wdc wd10jpvx-22jc3t0. incelemelerine baktım aynı özelliklerdeki diğer markaların ürünlerine göre daha pahalı bir model. Ses olayı nasıl oluyor o zaman sorusu kafamı karıştırdı... sonradan da ara ara hdd'den gelen cızırtı benzeri ses olduğunda hdd'nin bulunduğu kısmın, laptopun kasasının üstündeki kısmından çok hafif bir şekilde dokunursanız kesiliyor ses.
    Uzun lafın kısası şu an ki bu konudaki düşüncem, sorunun hdd'den kaynaklı olduğu değil aksine kasayla alakalı olduğu yönünde.
    boş bir zamanım da harici kutumdaki hdd ile pc içindekini yer değiştirip; taktığım hdd'ye meraktan windows 8 kurup deneyeceğim bir kaç gün ses oluyor mu diye. testi yapınca sonucu yazarım

• arkadaşlar bende de ACER V3-772G i5 li model var satıyorum. FİYAT: 1900 TL almak isteyenler mesaj atabilirler. telefon ile de ulaşabilirsiniz.

tel: 0 542 599 6607

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acer-gaming-laptop-gtx760m-i5-4-nesil-3-1-islemci-158186329/detay/

resimleri buradan bakabilirsiniz. merak ettiğiniz her türlü soruyuda sorabilirsiniz.
  • daha bilgisayari almadan bi sorunum var. bu bilgisayara uygun 100 tl ye kadar bi sırt cantasi yokmu koca ülkede arkadas nereye baksam yok olanlarda 150 ile 300 tl gibi cok ucuk rakamlar sanki icinde küp küp altin tasiyacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalyılmaz

arkadaşlar bende de ACER V3-772G i5 li model var satıyorum. FİYAT: 1900 TL almak isteyenler mesaj atabilirler. telefon ile de ulaşabilirsiniz.

tel: 0 542 599 6607

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acer-gaming-laptop-gtx760m-i5-4-nesil-3-1-islemci-158186329/detay/

resimleri buradan bakabilirsiniz. merak ettiğiniz her türlü soruyuda sorabilirsiniz.

Satma nedenin ürünle ilgilimi ? Garantisi kaç ay ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

daha bilgisayari almadan bi sorunum var. bu bilgisayara uygun 100 tl ye kadar bi sırt cantasi yokmu koca ülkede arkadas nereye baksam yok olanlarda 150 ile 300 tl gibi cok ucuk rakamlar sanki icinde küp küp altin tasiyacaz

HP BP849AA 17.3'' Sırt Çantası

• loast kullanıcısına yanıt
    hocam bu siteye guvenebilrmiyim peki

• jumet J kullanıcısına yanıt
    Ben oradan aldım, 44 liraydı yanılmıyorsam. Güzel çanta, siteye de güvenebilirsiniz.
  • jumet J kullanıcısına yanıt
    güvenebilirsiniz, defalarca alışverişim oldu oradan. sanalmarketim hemen her konuda internetten alışveriş yapabileceğiniz en iyi sitelerden biridir.
  • hanos kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam saolasin. cantanin kac cebi var aceba leptopu koyunca yanina bir iki esya koyabilirmiyiz (tshirt pantolon gibi)

• loast kullanıcısına yanıt
    saolasin hocam daha once internetten alisveris yapmadigim icin guvenemiyorum

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.