Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.391
Cevap
40
Favori
200.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • crimsonica kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Kullanıcı grubu şimdilik oluşturmayı düşünmüyorum ama olursa zamanım hallederiz onuda. Evime gidip soğutuculu oyun performansını merak ediyorum 1920x1080 çözünürlükte
  • bende bu laptobu takip ediyorum bakalım hayırlısıyla alıcam ama i7 tutkumu yenemiyorum hayırlısı artık:)
  • Vatandaki sizin aldığınız ekran 17" mi 15.6" mi acaba? Bir de ayrıntılı fotoğrafları ekler misiniz vaktiniz olursa :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_82844351/tm.htm

    i7 17" olanı için başlık açtım. Kullanan varsa uzun yada kıza bir yorum yaparsa iyi olur. 4 ayrı notebook için bir başlık açmışsınız, hepsi birbirine girmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostaGüvercini -- 20 Ekim 2013; 21:00:42 >
  • 17.3" ekranı hocam. Ben özellikler kısmını Vatan'ın sayfadan aldım ama kendim paintte düzenleyip koydum buraya

    @PostaGüvercini, Hocam i7 olan modelini de kuzenime aldık. i7 ve ram miktarı haricinde bir farklılık yok. Yine i7'nin verimliliği daha fazladır ama henüz onun makinesine bi oyun falan kurup denemedik. Çok fark olacağını sanmam. Ghz hızı olarak ikisi de yakın hızlarda çalışıyor. Ben ana konu olsun niyetiyle bunu açtım hocam. Diğer konuları daha önceden görmüştüm zaten. Onlar bilgisayarı almayı düşünen arkadaşların açtığı konulardı. Henüz alıp da kullanan olmadığından böyle bir konu açayım dedim. Şimdi memleketteyim. Hard diskim yanımda değil. Eve geçince bir dünya oyun testi falan yaparım




  • i5 gayet yeterli oyunlarda iyi performans aldım
    şöylede bi durum var haswell işlemci ile gelen hd 4600 bildiğiniz 1. sınıf bir ekran kartı gibi çalışıyor
    oyunlarda banamısın demiyor aşşağıdaki oyunlarda gtx 760 ı disable edip denedim.
    medium ve high ayarlarda sorunsuz oynadım
    kısacası gtx 760 ı uyutabilirsiz :)
    hatta bi ara şöyle söyleyi verdim lan bu bilgisayarı ben gtx 760 için aldım , aslında gerek yokmuş gibi aval aval güldüğüm oldu

    crysis 2
    gta 4
    fifa 2013
    ac3

    yanlız bu sıralar ödevlerimden dolayı oyun oynayamıyorum
    fps ve sıcaklık değerlerini sivasa dönünce yayınlayabilirim.
  • Arkadaşlar konuyu elden geçirdim. Detaylı resimler ve kullanıcı incelemesi ekledim. Ayrıca bir yeni oyunun da ısı ve fps değerlerini paylaştım. Aklıma gelen tüm ayrıntıları, hatta bileşenlerin markalarını bile yazdım. Eklememi istediğiniz şeyler varsa bildirin lütfen

    Edit: GTA IV fps, ısı ve bechmark değerleri eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 21 Ekim 2013; 16:54:18 >
  • Öncelikle yeni laptop un hayırlı olsun güle güle kullan. Dostum sıcaklık değerlerini ne şekilde aldın bilmiyorum ama benim yöntemim ne sağlamı. Mümkünse makineyi zorlayacak bir oyun aç. Crysis 3 , Battlefield 3, Metro Last Light gibi. Oyuna gir ve oyunu aşağı at sonra hardware monitor u aç. Hardware monitor oyun boyunca açık kalsın ve aralıksız 1,5 - 2 saat kadar oyun oyna maksimum değerlerini bizimle paylaşırsın çok makbule geçer. Hardware monitor u oyundan sonra aç diyorum çünkü optimus sistemi yüzden harici gpu yu görmüyor ancak kullanıma geçince sıcaklık değerini okuyor en azından bende böyle oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 21 Ekim 2013; 20:04:28 >
  • Hayırlı olsun. Mirliva hocam Pm'den çok yardımcı oldu sağ olsun. Konunun sıkı takipçisiyim. Yakın zamanda bir notebook alacağım. Cazip geldi açıkçası fakat ısınma ve malzeme kalitesi konusunda çekincelerim var. Eğer alacak olursam ben de grupta resimlerini paylaşır ve yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar...
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

    @One Shot One Kill, hocam hard diskim yanımda olmadığı için hard diskimde olmayan oyunları indireyim dedim. O yüzden bu oyunları tercih ettim. Bahsettiğiniz tüm oyunlar hard diskimde mevcut olduğu için indirme gereği duymadım. Ama şu anda Crysis 3'ü malum yere attım iniyor. Bu gece sıcaklık değerlerini ve FPS ölçümlerini gerçekleştireceğim.

    Sıcaklıkları Everest Ultimate programıyla ölçüyorum ve oyun sırasında Print Screen yapıyorum. Ancak Core Temp programı ile Min ve Max sıcaklıkları da ölçüyorum. Keşke onları da koysaydım daha ayrıntılı olmuş olurdu. Daha sonra onları da çekip koyarım. Şimdilik değerleri yazılı olarak vereyim.

    Splinter Cell Blacklist te MAX: 72 C
    F1 2013 te MAX: 68 C
    GTA IV de MAX: 69 C

    Bu değerleri almıştım hocam. Crysis 3'ün sıcaklık değerlerini Hardware Monitör ile yaparım daha sağlıklı olur. Sonuç olarak 72 dereceyi geçmedi sıcaklıklar

    @likable06, hocam sıcaklık konusunda içini ferah tut. Soğutucusuz en fazla 72 dereceyi gördü makine. İyi bir soğutucu ile 8-10 derece düşüş yakalayabilirsin. Malzeme kalitesini ise oldukça beğendim. Ama Vatan'a gidip kendin bir incelersen kafanda soru işareti kalmamış olur. Bu makinede sevmediğim tek şey touchpad oldu. Başka bir sıkıntısı yok şu an. Umarım olmazda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 21 Ekim 2013; 21:06:24 >




  • Hocam ben Media Markt'ta bu altın rengi olan modeli incelemiş ve kasa kalitesini beğenmiştim. Almayı düşünüyorum açıkçası. Vatanda sadece siyah modeli var sanırım siyah modeli hoş durmuyor bana göre (: Kısmetse ay sonu alacağım bir tane İ5 olan modelden. Sizden de katkıları bekliyoruz yorumlarınız da eksik etmeyin :)
  • Hocam ben bilgisayarı Vatan'dan aldım. Rengi ilk mesajda koyduğum resimdekilerle aynı. Aksine Vatan'da sadece bu renk var siyahı yok. Gümüş rengi ama çok hafif bakıra doğru kayan bir rengi var. Açıkçası rengi güzel siyah gibi çok toz göstermez.
  • parantez içinde 772g nin gt 750 m serisine dikkat edin
    bulursanız gtx 760 alın aman dikkat

  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt
    Hocam istediğiniz gibi HW Monitör ile ölçümleri gerçekleştirdim. Tam 4 saat hiç durmadan Ultra ayarlarda Splinter Cell Blacklist oynadım. Sonuçlar aşağıdaki gibi:

     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

    Ekran kartı 60 dereceyi görmüş en son. İşlemci de 74 dereceyi görmüş. Bu değerler soğutucusuzdur. Kasanın sol tarafı ılık bir hal alıyor ama oyun oynarken hiçte rahatsız etmedi. Daha uykum gelmese 1-2 saat oynayacaktım. Eve gidince Metro 2033 Last Light'ı da bu şekilde deneyeceğim. Sonuçları eklerim yine ilk mesaja.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 22 Ekim 2013; 6:23:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

    Hocam istediğiniz gibi HW Monitör ile ölçümleri gerçekleştirdim. Tam 4 saat hiç durmadan Ultra ayarlarda Splinter Cell Blacklist oynadım. Sonuçlar aşağıdaki gibi:

     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

    Ekran kartı 60 dereceyi görmüş en son. İşlemci de 74 dereceyi görmüş. Bu değerler soğutucusuzdur. Kasanın sol tarafı ılık bir hal alıyor ama oyun oynarken hiçte rahatsız etmedi. Daha uykum gelmese 1-2 saat oynayacaktım. Eve gidince Metro 2033 Last Light'ı da bu şekilde deneyeceğim. Sonuçları eklerim yine ilk mesaja.

    Değerler çok çok iyi güle güle kullanın. Isınma diye bir problemi olmadığı ortada ilgilendiğiniz için teşekkürler.




  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Umarım hep böyle devam eder. Rahat rahat oyun oynatır makine
  • Fiyat artmadan alabilirsem iyi olacak, acaba fiyatı yakın zamanda artar mı :)
  • hanos kullanıcısına yanıt
    Hocam makine bildiğim kadarıyla şu an sadece Vatanda var. Başka yerlere geldi mi bilmiyorum. Bir yerde gördüm ama onun ekran kartı GT750 idi. GTX 760 olanı daha performanslı. Vatan %25 indirimi devam ediyor. O indirim biterse fiyat yükselebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam, umarım bitmeden alabilirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınma konusunda bir güvenebilsem hemen alcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.