Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
210.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: onlinlers

Dell 7537 dusunuyordum ortalama 1800 tl geliyordu.

300 tl fazla vererek bu acer modelinin indirimli i5 modelini almak mantik li secim olur mu ? Gere kalite ve ozellik bakimindan ?

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419

günaydın kardeşim.. öncelikle bimekste kinin ekran kartı modeli düşük sakın alma. bimekte GT 750m 4GB vatanda GTX 760M dağlar kadar fark kardeşim bende senin gibi düşündüm ilk önce ama vatandakine karar verdim alacağım artık.
    2. dell 7537 model bilgisayarın özellikleri düşük kıyaslama bile biraz bekle vatandakini almanı tavsiye ederim 2 kat hemen hemen kıyaslama bile vatanda 2100 e kadar iner bekle bence

• Arkadaşlar bana kurtarma dosyalarını ıso formatında verebilecek olan varmı ?

Edit:recovery dosları arızalandığı için pc sıfırlayamıyorum .Kurtarma cd-usb'de bende mevcut degıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayuso18 -- 8 Nisan 2014; 10:49:18 >

İ7-4702MQ - Nvidia GT750M - 16GB DDR3 - 1TB Hard Disk - 17.3 FHD Ekran
  • Arkadaşlar oynadığınız oyunları kaydetmek istiyorsanız artık Nvidia Shadowplay'i biz de kullanabiliyoruz. Tek yapmanız gereken Nvidia GeForce Experience adlı programı indirmek. O programın içinde Shadowplay aktif olarak geliyor. Ben ufak bir değişiklik ile kullanıyordum ancak şimdi resmi olarak geldi

Orijinalden alıntı: hagokdeniz

quote:

Dell 7537 dusunuyordum ortalama 1800 tl geliyordu.

300 tl fazla vererek bu acer modelinin indirimli i5 modelini almak mantik li secim olur mu ? Gere kalite ve ozellik bakimindan ?

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419

günaydın kardeşim.. öncelikle bimekste kinin ekran kartı modeli düşük sakın alma. bimekte GT 750m 4GB vatanda GTX 760M dağlar kadar fark kardeşim bende senin gibi düşündüm ilk önce ama vatandakine karar verdim alacağım artık.
    2. dell 7537 model bilgisayarın özellikleri düşük kıyaslama bile biraz bekle vatandakini almanı tavsiye ederim 2 kat hemen hemen kıyaslama bile vatanda 2100 e kadar iner bekle bence

Sağol, katılıyorum sana şuan acelem yok sadece oyun oynıyamıyorum oynamasamda olur.Fiyat düşene kadar.2059 Liraya alan arakdaşlarda varmış en iyisi beklemek.SAdece Kuşkum ACER markasında iyimidir kötümüdür bilemiyorum.

• ben 2009 dan beridir acer 5738g modelini kullanıyorum çok şükür daha şimdiye kadar hiç bir şekilde arza vermedi. sadece bataryası ilk günküne göre az gidiyor oda her laptopta olduğu gibi gayet normaldir. ben memnun kaldığım için tekrar acer almaya karar verdim kardeşim.
    Acer Aspire V3-772G için burayı bayadır takip edip faydalı yorumlarınızı okuyorum. mart ayında hepsibuarada.com daki 32 GB lık bilgisayarı alacaktım ancak sistemden düştü. dün itibari ile yeniden gördüm ve 100 lira kadar fiyatını artmış gördüm. yorumlardan okuduğum kadarı ile vatanda ayda 1-2 kez büyük indirim oluyormuş.
    V3-772G NOTEBOOK CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-32GB-1TB-2GB-17.3-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR eğer beklersek 2000 civarları alabiliriz galiba değil mi? yoksa hayalmi kuruyorum bilemedim
    Bir diğer sorumda eğer ciddi bir fiyat düşerse ki internete özel diyor ancak vatandan daha önceki navigasyon cihazı aldığımda bana teşhir ürünü gönderdiklerin farkettim. o yüzden mümkün olduğunca mağazaya gidip almayı düşünüyorum. indirim fiyatına mağazadan alabilmem şansım nedir? Vatanda çalışanlardan biri varsa söylerse sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: vedattaylan

Merhabalar,
    Acer Aspire V3-772G için burayı bayadır takip edip faydalı yorumlarınızı okuyorum. mart ayında hepsibuarada.com daki 32 GB lık bilgisayarı alacaktım ancak sistemden düştü. dün itibari ile yeniden gördüm ve 100 lira kadar fiyatını artmış gördüm. yorumlardan okuduğum kadarı ile vatanda ayda 1-2 kez büyük indirim oluyormuş.
    V3-772G NOTEBOOK CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-32GB-1TB-2GB-17.3-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR eğer beklersek 2000 civarları alabiliriz galiba değil mi? yoksa hayalmi kuruyorum bilemedim
    Bir diğer sorumda eğer ciddi bir fiyat düşerse ki internete özel diyor ancak vatandan daha önceki navigasyon cihazı aldığımda bana teşhir ürünü gönderdiklerin farkettim. o yüzden mümkün olduğunca mağazaya gidip almayı düşünüyorum. indirim fiyatına mağazadan alabilmem şansım nedir? Vatanda çalışanlardan biri varsa söylerse sevinirim...

O fiyata dusmesi cok zor. I5 modeli duser ama...bu model 2000 tl olmassi cok zor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü cumartesi günü 2126 tle aldım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Core i5 4200M || Nvidia GeForce GTX760M 2GB GDDR5 || 12 GB 1600MHz || 1 TB 5400RPM || Dolby® Home Theater® v4 || 17.3" 1600x900 Ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Ürünü cumartesi günü 2126 tle aldım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

Hayirli olsun.sizle galiba dell 7537 konusunda tanisiyoruz.Bende o cihazfan vaz gectim buna karar berdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 9 Nisan 2014; 1:09:37 >

quote:

Hayirli olsun.sizle galiba dell 7537 konusunda tanisiyoruz.Bende o cihazfan vaz gectim para buna karar berdim.

Evet hocam bence her yönden bu alet daha iyi

Teşekkürler hocam

Intel Core i5 4200M || Nvidia GeForce GTX760M 2GB GDDR5 || 12 GB 1600MHz || 1 TB 5400RPM || Dolby® Home Theater® v4 || 17.3" 1600x900 Ekran
  • quote:

quote:

quote:

Hayirli olsun.sizle galiba dell 7537 konusunda tanisiyoruz.Bende o cihazfan vaz gectim para buna karar berdim.

Teşekkürler hocam

Nakitimi hazırlayıp ve fiyat 2000 ve altına inerse alıcam insallah.

İnternetten aldıklarınızın garantisi disbratör garantimi yoksa firma mı?

Vatanda internet fiyatının 2150 oldugunu soylediğimde disb. Garantili olmaya bilir demişti....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam

Nakitimi hazırlayıp ve fiyat 2000 ve altına inerse alıcam insallah.

İnternetten aldıklarınızın garantisi disbratör garantimi yoksa firma mı?

Vatanda internet fiyatının 2150 oldugunu soylediğimde disb. Garantili olmaya bilir demişti....

Normal vatan garantili hocam. 2000 altında satarlar mı bilmem hocam, 2000 civarı olur ama

• BlackKhan kullanıcısına yanıt
    kardesim oncelikle hayirli ugurlu olsun. o fiyat internetteki fiyatti aceba magzadanmi aldin yoksa internettenmi siparis verdin ben 18 nisani bekledigim icin magzaya bakma geregi duymadimda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jumet

kardesim oncelikle hayirli ugurlu olsun. o fiyat internetteki fiyatti aceba magzadanmi aldin yoksa internettenmi siparis verdin ben 18 nisani bekledigim icin magzaya bakma geregi duymadimda.

İnternetten. İndirim olduğunda banlıydım yazamadım buraya.

• İ7 gtx760m li modeli kullanıyorum. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. vatandan aldım ilk gelen bilgisayarın panelinde sorun vardı, mağazadan değiştirdim. Beğenmedim noktalar sesi pek beğenmedim. Ekranın tepki süresi biraz düşük gibi geldi, 5400 rpm harddisk biraz sıkıntı yaratıyor. İyi yönleri oyunları yüksek grafiklerde hiçbir ısınma problemi olmaksızın oynayabiliyorum. Fiyat performans oranı iyi. Malzeme kalitesi iyi. Klavye çok iyi. Boş sata slotu olması çok hoşuma gitti ama ssd yi illaki serviste taktırmak gerekiyor.

• BlackKhan kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi hocam akıcı 45-60 arası fps ile oynuyorum hatta kayıt bile yapıyorum

Orijinalden alıntı: koagulant

İ7 gtx760m li modeli kullanıyorum. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. vatandan aldım ilk gelen bilgisayarın panelinde sorun vardı, mağazadan değiştirdim. Beğenmedim noktalar sesi pek beğenmedim. Ekranın tepki süresi biraz düşük gibi geldi, 5400 rpm harddisk biraz sıkıntı yaratıyor. İyi yönleri oyunları yüksek grafiklerde hiçbir ısınma problemi olmaksızın oynayabiliyorum. Fiyat performans oranı iyi. Malzeme kalitesi iyi. Klavye çok iyi. Boş sata slotu olması çok hoşuma gitti ama ssd yi illaki serviste taktırmak gerekiyor.

Tepkime süresi tam olarak nedir ?

5400RPM nin sıkıntısı nedir ?

İnternet sitesinden alıp Vatandan mı değiştirdin ?

SES haporlermi yoksa, Çalışma sesi mi ?

Az kalmış bende bekliyeyim ozaman :)

İndirim ise ne kadar bir indirim ?

Doların düşçeği yokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 9 Nisan 2014; 12:35:55 >

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Gayet iyi hocam akıcı 45-60 arası fps ile oynuyorum hatta kayıt bile yapıyorum

Yarın benimki de geliyor hocam, 45-60 arası hangi ayarlarda hocam?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.