Şimdi Ara

Acer Aspire V3-772G-747A321

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
15.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-772g-747a321tmamm-v3-772g-notebook-core-i7-220ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69023

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
    İşlemci Hızı 2.2 GHz
    İşlemci Numarası 4702MQ
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 32 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GTX760
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Boyu (inch) 17.3 inch
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Fiyat 3.082 TL

Galiba memlekete yeni gelmiş. 17 inch severlerin yoğun ilgisini çekecek gibi görünüyor. Çünkü bu fiyata alınabilecek 17 inch notebooklardaki en iyi ekran kartı GT740. Bunda ise GTX760 kullanılmış. Ben de almadan sorayım dedim: bir bozukluk bir püsür var mıdır? İşlemci çok iyi görünmüyor mesela, rahatsız olur muyum dersiniz?

Yüzyıllar sonra gelen edit: 1 yıl kullandım, en sağlam oyunları yüksek fps'ler ile bitirdim. Adeta bir Monster, bir Victor'du. Bu oyun bilgisayarları oyun dışında pek akıcı değildir, bu nette de akıyor.
    Fakat 9 ayını doldurdu, buna bir haller oldu. BF4 ultrada 40 fps alan canavar kartımızın kronik toz toplama sorunu varmış. Medieval 2 Total War açsanız 1 saatte ısınıp kapanır oldu. Temizleyebildiğini iddia edenler var, açıkçası ben uğraşmadım.
    Bu demek değildir ki ömrü 9 ay, nitekim ben epey hor kullandım. Ama derseniz, "3-4 yıl oyun oynamak istiyorum" bu sizin laptopunuz değil derim :) Renkleri capcanlı, ses kalitesi iyi, 17,3" ekrana sahip, stabil bir bilgisayar arıyorsanız bu sizin bilgisayarınız olabilir. Çizim veya modelleme ise işiniz(yani mimar yada mühendissen diyorum) bu kesinlikle sizin bilgisayarınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostaGüvercini -- 6 Aralık 2014; 20:46:49 >

• Şöyle detaylı bir incelemesi var. Oyun bilgisayarları için en iyi 10 listesinde yer alıyor sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-776EA6B8C -- 21 Ekim 2013; 16:01:02 >
  • link verebilir misin. biraz bakındım ama göremedim?
  • bu seviyede bi bu var bir de msi ge70.
    200 lira falan fiyat farkı var. gtx 765m kullanıyor o da.
    ikisinden birini kapıcam ben de bugün yarın, bakalım bakalım.
  • msi'ler hep öyle ama güncellemeleri almıyor. driverler yüklü olmadan geliyor, win8 çoğunda hatalara yol açıyor, win7'ye dönmek gerekiyor...falan filan. ben bunlarla uğraşırım da arkadaşa alıyorum, o uğraşamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostaGüvercini

link verebilir misin. biraz bakındım ama göremedim?

geç cevap için özür dilerim. inceleme kelimesine gömdüm linki. tıklarsanız ulaşabilirsiniz sayfaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-776EA6B8C -- 25 Ekim 2013; 12:49:12 >
  • bu türkiyedekinden biraz farklı, 256 gb ssd'si var. yine de almak için büyük bir artı. yakında alırım herhalde.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-772g-5420121tmamm-v3-772g-notebook-core-i5-25ghz-12gb-1tb-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69022

Buda farklı bir modeli birisi bana 17 inç için 1600 900 az dedide sizcede azmıdır yoksa full hd mi gerekir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben i7 işlemci ve 32 gb ram olanı dün vatan bilgisayardan 2870 tl ye aldım. Ekran çok güzel. Kasa Msige70 e göre daha kaliteli. 4*8 gb şeklinde Ramler. Ssd için extra yuva var. Toplamda bende bıraktığı izlenim eski kasa mercedes izlenimi. Kütük gibi makine. ses film izlemek için iyi ama müzik için tirt. Belki ben ayarlarını yapamamis olabilirim. Ama sesi çok derin veriyor. Dolby vs birşeyler yazıyor hoparlörde. Ses hariç geri kalan kısmı tatminkar. Touchpad çok büyük. Klavye aydınlatma yok. İyi gibi göründü gözüme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-772g-5420121tmamm-v3-772g-notebook-core-i5-25ghz-12gb-1tb-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69022

Buda farklı bir modeli birisi bana 17 inç için 1600 900 az dedide sizcede azmıdır yoksa full hd mi gerekir ?

15.6 için hiç fark etmez ama 17.3'te farkı görürsün. bana sorarsan önemli mi: değil. neticede oyunda fps mi önemli, çözünürlük mü?

• benim yerime de alın bundan :( ben alamıyorum.
  • diyordum ki aldım

Gözüme ilk çarpan artıları:
    Hayatımda görmediğim kadar rahat klavye, diğer 4 notebook'umun yanında çok yüksek ekran parlaklığı, 2 aylık MCafee antivirüs(Diğer PC'den dosyaları atacağım için bu benim için çok önemli), Samsung'daki gibi içi boş, tıkladığınızda inmek için bekleyen, sponsor program zırvalıkları yok.

Eksileri:
    DVD takınca eşşek gibi bip bip yapıyor(ne zaman takıyorsak). Şarjı 1saat-1saat 50dk arası gidiyor, zaten şarjda kullanım için aldım, batarya 6 parçalı olduğu için ömrü uzun olur, benim için daha önemli.

Windows Dizini Deneyimi Puanı SS

Bir sorum var; görev yöneticisine girdiğimde işlemci 0.8mhz-1.8 arasında gidip geliyor, geçen ay aldığım ativ5'de turbo boost ile sabit 3.17ghz oluyordu, nedir farkı, nedir hikmeti?
    Arkadaşlar bu 4. nesil olduğu için sadece gerektiği kadarını kullandığını söylüyor ama işin ehli bir açıklama yaparsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostaGüvercini -- 2 Kasım 2013; 11:51:50 >

• acer oyun bilgisayarlarına bulaşmazdı ne oldu acaba
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-772g-5420121tmamm-v3-772g-notebook-core-i5-25ghz-12gb-1tb-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69022

şunun gibi msi , lenovo yapsın alacağım bitane.şahsen acere pek güvemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PostaGüvercini

diyordum ki aldım

Gözüme ilk çarpan artıları:
    Hayatımda görmediğim kadar rahat klavye, diğer 4 notebook'umun yanında çok yüksek ekran parlaklığı, 2 aylık MCafee antivirüs(Diğer PC'den dosyaları atacağım için bu benim için çok önemli), Samsung'daki gibi içi boş, tıkladığınızda inmek için bekleyen, sponsor program zırvalıkları yok.

Eksileri:
    DVD takınca eşşek gibi bip bip yapıyor(ne zaman takıyorsak). Şarjı 1saat-1saat 50dk arası gidiyor, zaten şarjda kullanım için aldım, batarya 6 parçalı olduğu için ömrü uzun olur, benim için daha önemli.

Windows Dizini Deneyimi Puanı SS

Bir sorum var; görev yöneticisine girdiğimde işlemci 0.8mhz-1.8 arasında gidip geliyor, geçen ay aldığım ativ5'de turbo boost ile sabit 3.17ghz oluyordu, nedir farkı, nedir hikmeti?
    Arkadaşlar bu 4. nesil olduğu için sadece gerektiği kadarını kullandığını söylüyor ama işin ehli bir açıklama yaparsa iyi olur.

dediğiniz ürün bu mu
    http://www.hepsiburada.com/liste/acer-v3-772g-intel-core-i7-4702mq-22ghz-16gb-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar-747a161tmamm/productDetails.aspx?productId=bd600497&categoryId=98&navq=categoryid%3d98%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dbd600497%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f184658%253d%257b1620gb%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_98%257d%26fh_refview%3dlister

• jetressive kullanıcısına yanıt
    yok arkadaş, ilk entry'de donanımı yadım. senin gösterdiğin ekran kartı ve ram bakımından daha düşük bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

acer oyun bilgisayarlarına bulaşmazdı ne oldu acaba

şunun gibi msi , lenovo yapsın alacağım bitane.şahsen acere pek güvemiyorum

Yanılıyosunuz 2007-2008'li yıllarda oyun amaçlı F/P cihazlarının 2 lideri vardı Acer ve Asus. O zamanlar aldığım 5920G cihazımı hala kullanıyorum.

• Slm arkadaşlar, bende acer ın V3-772G modelinden almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlara sormak izterim, makinanın performansı nasıl? Şu ana kadar herhangi bir olumsuz yanını gördünüz mü? Isınma ve fan sesi gibi sıkıntılar var mı cihazda? Kısacası memnun etti mi sizleri? :) Şimdiden teşekkürler.
  • selam beyler acer dusunenlere umarım yardımcı olur .bu bilgisayarı bende düşünmüstüm ama su an kullandıgım msi ge70.neden diye sorarsanız yaptıgım aylarca suren arastırma sonucunda msi aldım.butceme en uygun oldugu ıcın almanyadan 750 euro cıvarı ge 70 getırttım.
    sımdı konuyu bıraz acalım,bunu almayı dusunenlerın ılk amacı kesınlıkle oyun olucaktır ama su an pıyasadakı cogu oyunu ultra olarak oynayabileceginizi pek sanmıyorum.oynarsınız ama kırılarak takılarak oynarsınız
    daha oncede bahsettıgım gıbı arastırmalarım sonucunda sizlerinde bildiği gibi oyun laptopu olarak alınabılecek birkac marka var(msi ge-gt,asus g55-g75 razorblade, dell alienware ,sager vs)gibi.zaten dunyanın en populer oyun laptopu olanhttp://www.xoticpc.com/a girerseniz en populer ve en cok tercıh edilen pc leri gorursunuz.
    bazı ozellıkleri tatmin edici ,4.nesil i7olması ama oyunda pek gerekli degil.birde gt 750m e 4gb yazmıslar o 2 gb olacak.gtx le gt farkı zaten tartısılmaz.ssd var guzel.iş gorur gormesine ama sizin ondan beklediginiz ne kadardır onu bılemem.
    yanı lafın kısası msi ile bunun arasında kaldıysanız kesinlikle MSI alın hıc dusunmeyin
    saygılar.

• hasjay H kullanıcısına yanıt
    Eşdeğer özelliklerde bir MSI bulmak zor. Fiyat olarakta pahalı MSI. Aldığınız GE70'den memnun musunuz? Özellikleri neler?
    Acer alan arkadaşlar memnunlar mı i7 işlemcili modelinden? Alanlar izlenimlerini yazarlarsa sevinirim.
  • logan07 L kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı GT mi GTX mi? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.