Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bilgisayardan ilk aldığım zaman daha çok geliyordu ve sanki daha çok ısınıyordu...

Şimdi ses neredeyse hiç gelmiyor ve ısınma yok denecek kadar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatt13 -- 30 Ocak 2013; 1:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

Orijinalden alıntı: glyvenol

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

1 aylık aspire v3 571g kullanıcısı olarak cevap veriyorum harddiskten tık tık ses gelmesi normal sanırım herkesten geliyor o ses
    bu arada konuyu favorilere ekleyelim soru cevap şeklinde devam etsin konu

Ses HD den mi Ekran kartından mı geliyor ?

hd den

ben hep ekran kartından olduğunu düşünmüştüm. Normalde HD ye yüklenince ses çıkarmıyor çünkü. COD 2k13 filan açıldıktan sonra ses çıkarıyor bunlarda ekran kartı istediği için çıkarıyordur diye düşünüyrdum. O zaman bi SSD ile ses konusuda kalkacak :)

• Bende de yeni v3 551-G var ama AMD işlemcili.
    Quad Core A8 4500 M Turbo ile 2.8 Ghz.
    2 GB paylaşımsız AMD Radeon HD 7640G ve 7670M çift ekran kartı var.
    8 GB ram
    500 GB HDD
  • Arkadaşlar listeye beni de eklerseniz sevinirim.

7 Aralık'tan beri bu cihazı kullanıyorum. Şimdilik çok memnunum cihazdan. Özellikle Dolby Studio desteği ile ses sisteminden müthiş sesler alınabiliyor. Film izlemek tam bir keyif oldu benim için.

Akşam olup eve gitsem de film izlesem diye dakikaları sayıyorum resmen.
  • liste güncel
  • Kullanan arkadaşlar , HDD ışığı sürekli yanıyor , hiçbir işlem yapmasam dahi. Masaüstünde işlem yapmadan dururken bile yanıp sönüyor. görev yöneticisinden işlemlere bakıyorum, Windows 8 olduğundan dolayı arka planda çalışan uygulamalar mı var acaba ?
    Sizde de sürekli yanıyor mu hdd ışığı ?

Aldıgım günden bu yana dıkkat ettim hep yanıyor , sorun yaratır mı bana göndersem mi garantiye ?
  • Cumartesi aldım cihazdan çok memnunum diğer arkadaşların belirttiği gibi herhangibir ısınma sorunum yok oyun olarak sadece pes2013 full grafik oynadım yinede ısınma olmadı, harddiskten yada fandan ses geldiğinide fark etmedim. Listeye ekleyebilirsiniz.
  • Beyler cihazı aldığımda 65 günlük deneme sürümlü McAfee virüs programı vardı içerisinde. Paketin süresi bugün bitti.

Elimde Norton 360 var, siz hangisini önerirsiniz? Lisans alıp devam mı edeyim yoksa, Norton'a mı geçeyim?
  • birebir aynı modeli hızlıalda 1600 tl
  • 1-ACER V3 - 571G

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-53238g1tmakk-v3-571g-core-i5-3230m-26ghz-8gb-1tb-2gb-gt710m-156-dvdmulti-cam-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64848

2-LENOVO Z585

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352534-z585-amd-a10-4600m-23-ghz-8gb-1tb-156-dvdrw-2gb-hd7670m-dvdrw-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62768

3-LENOVO z580

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-347084-z580-%28gri%29-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt630m--bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62771

bunlardan hangisi iyidir acaba ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TeFuDa

1-ACER V3 - 571G

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-53238g1tmakk-v3-571g-core-i5-3230m-26ghz-8gb-1tb-2gb-gt710m-156-dvdmulti-cam-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64848

2-LENOVO Z585

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352534-z585-amd-a10-4600m-23-ghz-8gb-1tb-156-dvdrw-2gb-hd7670m-dvdrw-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62768

3-LENOVO z580

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-347084-z580-%28gri%29-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt630m--bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62771

bunlardan hangisi iyidir acaba ...

Acerın ekran kartı daha iyi. İşlemcisi de daha iyi görünüyor. İstersen Intelin sitesinden karşılaştırmalara bakıp karar verebilirsin.

ark.intel.com
    Intel ürün teknik özellikleri
    http://ark.intel.com/tr/compare/65708,72164,67355,72056

Ben olsam Aceri seçerdim.

• Arkadaşlar bende 1379 liraya electro world den aldım fakat bu bilgisayarda office deneme sürümü yokmu ? yüklü gelmiş fakat seri numarasını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Arkadaşlar bende 1379 liraya electro world den aldım fakat bu bilgisayarda office deneme sürümü yokmu ? yüklü gelmiş fakat seri numarasını bulamadım

Microsoftun siteden deneme sürümü diyerek kayıt olunca geliyor. Direk seri numarası yada kullanım hakkı vermemişlerdi benimkinde.
  • teşekkürler
  • benıde ekleyebılırsın
  • Nasipse bende alıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 25 Şubat 2013; 11:38:56 >
  • Arkadaşlar Merhaba. Bu bilgisayarım i5 gt-630M lisini almayı düşünüyorum.

1140 TL.

Bu fiyata çok uygun geldi. Ancak sıcaklık hakkındaki yorumlarınız acayip şevkimi kırdı.

Şimdi Dead space 3 Crysis 3 Battlefiled 3 tarzı zorlu oyunlarda ısınmadan dolayı PC kapanıyor mu? Yada ısıdan yavaşlama oluyor mu?

Yada bu hard diskteki ses bir sorun çıkartıyor mu?

Lütfen 1-2 gün içinde fiyat değişmeden almayı düşünüyorum. Yardım ederseniz çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Totsuga

Arkadaşlar Merhaba. Bu bilgisayarım i5 gt-630M lisini almayı düşünüyorum.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Acer-Aspire-V3-571-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Linux-pmu220390.html

1140 TL.

Bu fiyata çok uygun geldi. Ancak sıcaklık hakkındaki yorumlarınız acayip şevkimi kırdı.

Şimdi Dead space 3 Crysis 3 Battlefiled 3 tarzı zorlu oyunlarda ısınmadan dolayı PC kapanıyor mu? Yada ısıdan yavaşlama oluyor mu?

Lütfen 1-2 gün içinde fiyat değişmeden almayı düşünüyorum. Yardım ederseniz çok makbule geçer.

Hocam tüm oyunları en yüksek ayarlarda oynuyorum. Kabul ısınma var ama tek bir sefer bile bilgisayar kendine reset atmadı ya da oyundan atmadı.

Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin. Altına soğutucu fan alırsan hiçbir sorun yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Acer-Aspire-V3-571-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Linux-pmu220390.html

1140 TL.

Hocam tüm oyunları en yüksek ayarlarda oynuyorum. Kabul ısınma var ama tek bir sefer bile bilgisayar kendine reset atmadı ya da oyundan atmadı.

Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin. Altına soğutucu fan alırsan hiçbir sorun yaşamazsın.

Sağolun hocam içime su serptiniz. Teşekkür ederim. bide soğutucu olarak ne önerirsiniz 50 lira civarı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

1140 TL.

Sağolun hocam içime su serptiniz. Teşekkür ederim. bide soğutucu olarak ne önerirsiniz 50 lira civarı?

akakce.com
    Thermaltake Massive23 LX CL-N0015 1 Led Fanlı USB 2.0 10"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/dizustu-sogutucu/en-ucuz-thermaltake-massive23-lx-fiyati,746339.html

Linkteki Thermaltake massive23 lx işinizi görecektir. Büyük fanı sayesinde sessiz çalışıyor. Metal yüzeyi ısıyı iyi çekiyor. 3 arkadaşıma aldırdım gayet memnunlar. Ben kendim zalman nc3000 kullanıyorum. Benimkine yakın soğutma sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckutahyali -- 26 Şubat 2013; 1:49:41 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.