Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxthon -- 21 Haziran 2015; 22:17:52 >

• Owwww süper makine takipteyim alırım bi dal
  • Full_HD kullanıcısına yanıt
    PM Attım.
  • Mesajım bulunsun.
  • Mesajım bulunsun arkadaşla alışveriş yapma şansım var.
  • Günceldir.
  • Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura değil garanti belgesi bile imzasız oldumu acer işlem yapmıyor. Başımıza geldi çok sıkıntı çektik. Açıp kendinizde sorabilir siniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Ben ürünü acer'in verdiği bir toptancıdan alıyorum. Yani o toptancı acer yetkili servisini kaç zamandır tanıdığından ötürü sorun yok siz son kullanıcı olarak gidip yaptırmayacaksınız ben ilgilenicem üründe arıza olursa o konuda sıkıntı yok. Zaten aynı i7 li üründen ben de aldım o tür bir şüphem olsa kendime neden alayımki neden uğraşayım sonra garanti olayı çıkacaksa?

O durumda sorun olmayabilir. Ama dediğim gibi internetten aldığım acer ultrabook un kaşeli imzalı garanti belgesi ile faturası olmadan servis işlem yapmam dedi ortada kaldık.

Siz ilgilenecekseniz sorun olmaz.

Bu arada bu cihazın 4k ekranlı 15'' modelinden bulunur mu sizde. Alacağımda tr de bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 5 Haziran 2015; 22:24:37 >

• quote:

Evet ben ilgilenicem. Hayır elimde en üst performanslı olarak bu model var. Ayrıva 15" te 4k yı ne yapacaksınız anlamadım? Zaten küçücük ekran, full hd den farkını zerre kadar göremezsiniz emin olun. Oyun dediğiniz zaten en az 17" te oynanır laptop olarak. Kaldı ki 15" 4k laptop aldınız, oyunları 4k da açabilmek için içinde 2x gtx980m falan olmalı sanırım. Full hd de açacaksanız yine 4k nın bir anlamı yok. Film deseniz 4k film yok.

Sonuç olarak şuan için 4K nın bir anlamı yok bana sorarsanız.

Çizim programı kullanırken yüksek çözünürlüğe ihtiyaç duyuyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. Ayrıca bilgisayar aldığım zaman en az 7-8 yıl kullanırım. Bundan dolayı almışken 4k olsun istiyorum.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    15" 4k laptop alacağınıza 27" 4k monitör alıp istediğiniz laptopu bağlayın daha mantıklı bence. Yani illede laptopta 4k olsun diyorsanız en az 17" derim yinede.
  • quote:

15" 4k laptop alacağınıza 27" 4k monitör alıp istediğiniz laptopu bağlayın daha mantıklı bence. Yani illede laptopta 4k olsun diyorsanız en az 17" derim yinede.

Monitörümüz var zaten
  • Güncel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.