Şimdi Ara

Acer Aspire V17 Nitro (Acer Bu Sefer Yapmış) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
52
Favori
200.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eloisemoon E kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış hatırlamıyorsam Windows 10 a gelen güncellemeden sonra Windows 8.1 in cd keyi ile direk lisans yapabiliyordunuz. (Öyle bir duyum almıştım. Fakat tam emin değilim) Yine de emin olmak istiyorsan temiz kurulum yap. Tabi önce şuanki lisans keyini bir kenara yazmayı unutma :)
  • eloisemoon E kullanıcısına yanıt
    8.1 den yükseltmek daha iyi (ikisini de denedim kendim böyle kullanıyorum)
    Servis le irtibata geçenler oldu türkiyedeki her servis gibi onlar da yuvarlak konuşuyor. bi söyledikleri ötekini tutmuyor.
    Yani yaşaya da bilirsiniz yaşamaya da bilirsiniz.
  • endoplazmik bir kulum kullanıcısına yanıt
    oyuna girince donup mavi ekran veriyordu.
  • beyler wireless driver'ını güncelleştirmek isterken tamamen mahvettim. Kaldırıp sitesinden driver'I yüklesem bile ne wireless ne de ethernet çalışıyor yardım edebilecek var mı deliricem
  • arkadaşlar merhaba,

    RAM'ler 1066 mı yoksa 1600 mü?

    bir de telefonla arayıp satış öncesi destek bölümüne danıştım M2SATA girişi olduğunu söylediler yani m.2 SATA SSD takıp buna işletim sistemi kurabiliyor muyum?
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    1-Wifi ve bluetooth ile ilgili her şeyi kaldır
    2-Aygıt yöneticisinden bluetooth ve wifi aygıtlarını bulup sürücülerini sil
    3-"http://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/Wireless%20LAN/Wireless%20LAN_Atheros_10.0.0.288_W81x64_A.zip?acerid=635533576629483370&Step1=NOTEBOOK&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%20VN7-791G&OS=81P1&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25 " modeme ethernetle bağlanıp indir.
    4-bilgisayarı güvenli modda açıp üstteki driveri kur bilgisayarı yeniden başlat
    bunları yapınca olması lazım




  • Arkadaslar fan birdenbire coşarak laptop aşırı şekilde kasmaya başlıyor(2 ay önce gta5 oynarken dahi zor ısınıyordu ve fan cok nadir olarak en hızlı moda geliyodu,şu anda internetten video acınca bile fan deli gibi dönüyor ve sistem boşta kalıp bilgisayar soğusa bile kasma geçmiyor.virüs yok yeni format attım daha
  • arkadaşlar uzun süredir oyun piyasası ve laptop camiasından uzak kaldım, emektar laptobumun ekran kartı yandığı içinde arkadaşın 2007'den kalma toshiba laptobunu kullanıyorum tabi oyun falan hak getire, yani bu alanda biraz cahilim gerçi son bir kaç aydır epey birşey öğrendim araştırdıkça ama yazılanları okudukça kafamda yeni soru işaretleri beliriyor. bir kaç sorum olacak yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. hem almayı düşünen arkadaşlar içinde yol gösterici olur.

    1) 1 tb hdd'si 5400 rpm de, peki bu 7200 rpm ile kıyasla oyun performansını nasıl etkiler? yani oyunun yüklenme sürelerimi uzar? fps mi düşer? oyun içinde takılmalar mı olur? hard disk doldukça mı 5400 rpm'nin dezavantajını hissederiz? yoksa laptobu aldığımız andan itibaren mi? yani 1 tb'nin 800 gb'ını doldurunca mı 5400'lık hdd ağlamaya başlar?

    2) ssd taktırmayı tabi ki düşünüyorum evime yakın fiyatı uygun olduğu içinde bimeks'ten almayı düşünüyorum. oradaki teknik servis ücret karşılığı ssd'yi takar mı? tecrübe eden var mı? ille acer'in servisine götürücez? kendim takmak istemiyorum aleti katlederim kesin.

    3) ssd'yi dvd player yerine ya da ana kartın altındaki slotuna taktırsam performans açısından herhangi bir farklılık olur mu?

    3) sdd taktırdıktan sonra windows'u da ssd üzerine kurmayı istiyorum. windows 8.1'de kalınmalı mı? yoksa windows 10'a mı geçilmeli oyun performansı olarak nasıl etkiler?

    4) bimeks'in sitesinde bellek hızı 1066 mhz diyor, 1600 ile kıyasla gözle görülür bir fark var mı? yoksa ram'i de değiştirelim? ama sanırım ram'in hızı da anakart'a bağlıymış yani anakart hangi aralığa izin veriyorsa maksimum onun izin verdiği ölçüde yararlanabilirmişiz. doğru mudur bu bilgi?

    5) 5 sene önceden itibaren oynamak istediğim oyunlar var. (ac serisi, cod serisi, moh serisi, bioshock, tiberium wars 4 vs vs.) bu oyunlarda sıkıntı olmaz sanırım. ama en çok oynamak istediğim oyun fallout 4. oynayan arkadaşların yorumu nedir acaba? kaldırma da sıkıntı var mı? minimum da da oynamayalım şimdi.

    6) bide forumdan anladığım kadarıyla ekran kartında güncelleme sıkıntısı mı var? mesele tam olarak nedir?

    7) bu ışık sızması tam olarak nedir? ekranın kenarlarından mı sızıyor? az veya çok ama oluyormuş sanırım, yani nasıl etkiliyor? özellikle gece karanlıkta film izlemeyi sevdiğimden nasıl test etmeliyim bunu?

    8) ölü pikselleri nasıl test edebilirim?

    biraz uzun oldu ama cevaplarsanız çok makbule geçecektir.




  • natural pathfinder kullanıcısına yanıt
    Verilen cevaplara kulak asmıyosun sonra yardım bekliyosun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrt cn

    quote:

    Orijinalden alıntı: sessizliğim

    quote:

    Orijinalden alıntı: 112112acil

    Open Issues in Version 361.43 WHQL
    As with every released driver, version 361.43 WHQL of the Release 361 driver has open
    issues and enhancement requests associated with it. This section includes lists of issues
    that are either not fixed or not implemented in this version. Some problems listed may
    not have been thoroughly investigated and, in fact, may not be NVIDIA issues. Others
    may have workaround solutions.
    For notebook computers, issues can be system-specific and may not be seen on your
    particular notebook.
     “Windows 10 Issues” on page 12
     “Windows 8.1 Issues” on page 12
     “Windows 8 Issues” on page 12
     “Windows 7/Windows Vista Issues” on page 13
    Windows 10 Issues
     Driver installation will fail if GeForce Experience is a selected component and the
    system is either in safe mode or without a network connection. [200151914]


    KAYNAK:http://us.download.nvidia.com/Windows/361.43/361.43-win10-win8-win7-notebook-release-notes.pdf

    ağır konuşmuşlar...

    Bende arkadaşların son guncellestırmeden dolayı yasadıgı problemler yüzünden 361.43 günlellemesini indirmemiştim suan indirebilirim o zamn :D

    ne tür problemler vardı ben uzak kaldım konuya biraz bu aralar

    güncelleştirme yapmayın aldıgım gunden beri kasmayan bilgisayar son ekran kartı drıverı guncellestırmesıyle kasmaya basladı oyüzden eski sürüme geri dönücem gibi .




  • 112112acil kullanıcısına yanıt
    Hocam bugun tekrar baktim ram hızı 1066. Sizi kaale almadığım gibi anlasılsıysa kusura bakmayın. Bende aklıma takılanları düzenleyip tekrardan sorayım dedim. Gerçi ışık sızması ve ölü piksel konusunda forumu destikçe cevaplarımı aldım. Ne kadar çok arkadaş yorum yaparsa kafamda da o kadar çok şey netleşiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 112112acil kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrardan kusura bakmayın anladigim kadariyla ram hizi bimekste yalnis yazilmis. Yapilan yorumlar fazla oldugu icin dogru bilgiyi bulmak kolay olmuyor, baslikta tesafufen tikladigim bi sayfada bilgiye ulastim. Keske ilk sayfa da boyle genel bilgiler bulunsa cok guzel olur mesela bilgisayari ilk alinca hangi güncellemelerin yapılması gerekli? mesela win8.1 mi yoksa win 10 mu daha iyi? Hangi ekran kartı güncellemelerinden uzak durulmalı? gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • natural pathfinder kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen çıkan enson güncellemeleri kuruyorum driverler de dahil ama bluetooth-wifi driveri bozuyor güncellemeyin sakın onu. Onun dışında tüm driverler ve windows en güncel şekilde kullanıyorum. Sürekli oyun oynayan ve cad ve Dev. programları kullanan biri olarak bi sıkıntım yok. Gayet seri çalışıyor. Genel kullanımda donma takılmalara karşı çok dikkat eden biriyimdir. Sinirimi çok bozuyo öyle şeyler o bakımdanda gayet memlunum. Zaten öyle bişey olsa çözmeden rahat edemem.
    Ssd li bilgisayar hiç kullanmadım. Ama farkı kestirebiliyorum gördüm çünkü. Bütcemi ayarlasam m2.ssd 120yada 240 lık alcam bitane samsung marka ama malum dolar tepelerde. Programlar daha hızlı açılcak belki ama şimdilik o masrafa girmemeyi düşünüyorum bir kaç yıla belki fiyatları düşer.
    Ssd yi kendim takcam alırsam. Servis falan çok para istiyo 2 katında nerdeyse. Hiç gerek yok. Tecrübem var önceden çok laptop söktüm. Daha önce yapöayanlar girişmesin bence m2 işine. Yada tanıdık bilgisayarcı falan varsa ona götürsün. Tanımadığınız insanlara bilgisayar emanet etmeyin içinden malzeme çalıyorlar. Başıma geldi. Söyliceklerim şimdilik bukadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Intel Hd Graphics 4600 nasıl güncelleniyor?
    Acer'in sitesindekini indirdim ama Intel'de son sürüm başka gözüküyor
  • eloisemoon E kullanıcısına yanıt
    https://downloadcenter.intel.com/product/81497/Intel-HD-Graphics-4400-for-4th-Generation-Intel-Core-Processors en yakın tarihli olanı işletim sisteminize göre kurun
  • ACER VN7-791G-78M4 17,3 ile ACER Aspire VN7-791G-78S8 17,3 arasında ne fark var arkadaşlar? Hangisini tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • natural pathfinder kullanıcısına yanıt
    İlki üç çekirdekli i74710hq ikincisi dört çekirdekli i74720hq işlemcili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KralYLMZ kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam 78s8 in ekran kartida gtx960 sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KralYLMZ kullanıcısına yanıt
    4700 serisinin tamamı 4 çekirdek 4 izlektir. Yani toplamda 8 çekirdektir. Sadece overlock farkları vardır
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Öyle ise yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim okuduğum bi incelemede öyle yazıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.