Şimdi Ara

ACER aspire one için şarj aleti arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

eski modellerden "KAV60"

19V 1,58A

şarj aleti arıyorum orjinali tercih sebebi ancak muadil de olabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

adnangenc@hotmail.com
    www.muhtar5.com
  • Herhangi bir 19 voltluk laptop şarj aleti işinizi görür arkadaşım.
  • Teşekkürler yanıtlar için Slink 'in universal adaptörünü sipariş ettim.
  • Arkadaşım kusura bakmada foruma takılıyorsunuz ama hiç faydalanmıyorsunuz.forumdan çok daha kaliteli bir ürünü daha ucuza alabilirdiniz.Bu slink nasıl bir marka denk geldiğim hiçbir ùrününden hayır göremedim :).inşallah siz memnun kalırsınız:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor_xxx

Arkadaşım kusura bakmada foruma takılıyorsunuz ama hiç faydalanmıyorsunuz.forumdan çok daha kaliteli bir ürünü daha ucuza alabilirdiniz.Bu slink nasıl bir marka denk geldiğim hiçbir ùrününden hayır göremedim :).inşallah siz memnun kalırsınız:)

Merhaba ilk cümlenizi yapıcı olarak kabul ediyorum ama açıkçası ekranı kırık (üzerine oturulmuş) çalışıp çalışmadığı bile belli olmayan eğer çalışırsa ekransız olarak download pc si olarak kullanacağım bir cihaz olacak bu.O yuzden denemek için alabileceğim en uygun fiyatı alayım istedim.

Açıkçası sizin tavsiyenizde "herhangi bir 19v lik adaptor " diyor.Demiyorsunuz ki şunu al süper bunu al süper bir adaptor için forumda 10'larca sayfa içinde gezeceğimi düşünüyorsanız benim bu kadar vaktim yok.

O yuzden varsa bildiğiniz bir marka tavsiyenizi beklerim iade edilemeyecek birşey değil sonuçta internet alışverişi

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropotance -- 22 Kasım 2010; 21:44:40 >

• Forumda laptop yedek parçası, adaptörü satan birçok arkadaş var. Slink hemen her alanda fason üretim yapan ve ürünleri tam randımanlı çalışmayan, çabuk arıza yapabilen bir marka.kısa vadede aldığınız üründe işinizi görür.o marka şu marka diye takıntısı olan biri değilim.herhangi bir 19 voltluk laptop adaptörü işinizi görür derken amper değeri aradığınız değerin bir iki üstü olabilir mesela .yüksek amper şarj süresini kısaltırken batarya ömrünüde kısaltıyor.ama siz download pcsi olarak kullanacakmışsınız, sanırım sorun olmaz.adaptörden laptoba giriş soketide yok sanırım bu sebeple universal adaptòre yöneldiniz.güle güle kullanın kısa vadede sorun yaşamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.