Şimdi Ara

Acer Aspire a315 41 vs a315 42 Sizce Hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oyun falan düşünmüyorsanız bence makul yine de bi teknosadan bakin derim ama begenirsiniz bence. Galiba bi de magazadan al secenegiyle %5 indirim var teknosada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lasthdn L kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bende zamanında teknosada indirimlerle 4500 e acer nitro 5 bulmuştum amd ryzen 5 ve rx560x falan vardı gtx 1050 ile eşdeğer bir ekran kartıydı ekranı ips idi. Fakat nalet para yüzünden kaçırmıştım. Fakirliğin gözü kör olsun :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.1.1.1. 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosada turuncu indirimler oluyor %18 kdv ye kadar indirim yapıyorlar. (Ayda 1 kere falan kasımın indirimini bekleyebilirsiniz)

Bir de alacağın laptop gittiğin mağazada yoksa "bana sor" gibi bir kampanyası vardı 250 lira daha indirim yapıp başka mağazadan getiriyorlardı.

Oyun oynanmayacaksa oldukça iyi bir laptop. Tasarımı şık ve ekranı fhd ips. Daha da hızlandırmak için destekliyorsa ram takviyesi yapılabilir.

Ssd si olması iyi ama kapasitesi biraz azmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acerler uzun vadede çabuk bozulurmuş. Garantisi iyi değilmiş. Acer pişmanlıktır falan dediler bana:) Ama hafif ve şık, internette gezerken falan küfür ettirmeyecek bilgisayarlar 4kdan başlıyor bunun dışında. Çok ilginç bir durum değil mi ya:) Sadece donmayan, küçük, şık pc istiyorum ama bulamadım bir türlü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snellman kullanıcısına yanıt
    Bunun icin ben de bi bakayim acer swiftlerden biri guzel fiyata duserse bakariz artik.
    Hocam tn yi ips ye cevirebilir miyiz ki acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.