Şimdi Ara

Acer Aspire a315 41 vs a315 42 Sizce Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BATTLEFIELD V İSTERUK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratilmaz kullanıcısına yanıt
    Fortnite kurmayı düşünüyordum. Bir ara kurarsam yazarım
  • Ekran kalitesi nasıl tn panel mi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcx kullanıcısına yanıt
    Hocam bugun vatanda gordum bu pc yi tn panel yalan yok digerlerine oranla kötü ama is görür yine bu performans varken gozardi edilebilir bence. Film izlerken yandan birisi bakarsa ona biraz kötü gözükür o da gitsin baska yerde izlesin :)
    bunlara ek olarak youtube da birisi bf1 oynuyordu oynatiyordu baya.
    Bi de galiba ek ssd takma yeri var youtube da bi rus arkadas ssd ekliyordu (ama onda hdd vardi galiba cok detayli incelemedim)
    Ödenek olunca kesinlikle alacagim bilgisayar

• lasthdn L kullanıcısına yanıt
    Uzun soluklu bir ürün istediğim için her parçası önemli tn panelde bence büyük eksi. Daha pahalı bişi bakmalıyım.

• mcx kullanıcısına yanıt
    Soyle guzel ekran olsa yalan yok bilgisayar ates eder ama olsun. Valla hocam paraya bakiyor hersey para varsa daha iyi seylere de bakabilirsiniz.
    Bisey daha lenovo nun bi pc si vardi ekranina bakmamistim vatanda satici sadece ozelliklerinden bahsediyodu 512 ssd si vardi yazici canta mouse hediye ediyorlardi 4000 tl oldugu icin bakmamistim ama bi onada bakabilirsiniz tn mi panel onu bilmiyorum

Bf 5 i kurdum fakat ramin yetersizliğinden dolayı oyundan atıyor. Yakın zamanda 8gb ram takviye edeceğim o sıra denerim.

• Snellman kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam canimiz sagolsun bf 5 de olmasin

• Hocalar peki acer swift 3 (ozellikle sf315 41) hakkinda bilginiz var mi ?

• Bugun gordum mesela ips ekran diyo ama super amoled gibi ekrani vardi ram i 4 gb ti parmak izi sensoru var galiba isikli klavye de var ama 1. Si 4000 kagit ti 2. Si Bloodin hocamin dedigi gibi ryzen 2500 lerde isinma sorunu var (reddit te de bi yazi vardi) bu pc hakkinda ozellikle sogutma hakkinda bilgisi olan var mi

• bu nasıldır sadece vatanda satılıyor
    A315-42G-R25U
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Bu aynisi hepsiburadakiyle 2 farki var ram +4 fazla ve w10 yuklu
    Normalde guzel pc ama ekran biraz kötü

Ram geldi. Takması biraz zor oldu ama başardım. Bf5 1080p medium da 18-23 fps, low da 20-25 fps ama çözünürlüğü az düşürüp mediuma alınca 30-35 e kadar yolu var.

O zaman f/p da en ii pc ye oynar bu bilgisayar
    Hocam valla bu sefer de acer swift 3 ile aspire 315 42 arasinda kaldim :D tn panel o kadar kötü degil dedim swift 3 ü gördüm asik oldum. Tek sorun arada 1k gibi bi fiyat farki var
    Nalet olmasin para ne kadar onemli bisey yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Snellman

Ram geldi. Takması biraz zor oldu ama başardım. Bf5 1080p medium da 18-23 fps, low da 20-25 fps ama çözünürlüğü az düşürüp mediuma alınca 30-35 e kadar yolu var.
    Hocam peki 18 23 fps aralığında donma takılma vs var mı ? Normalde fps yi açmasanız 18 23 olduğunu anlarmısınız yani ?Bir de hangi ekran kartıyla açtınız ona dikkat ettiniz mi ?

• muratilmaz kullanıcısına yanıt
    Donma kasılma yok ama sanki biraz daha akıcı olabilirmiş hissi var. Mediumdayken bayağı oynamışım anlamazdım herhalde. Ekran kartı otomatik ayarlıyor zaten, 540x ile oynadım.

Hocam pil ne kadar gidiyor? Tam doluda?
    Bide açılma kapanma süresi ne kadar?

Açılma kapanma süresi 15 saniye.
    Pili ise tam dolumda wifi açık tarayıcılar açık parlaklık ortanın biraz üzerindeyse rahat 3-4 saat götürür

Acer swift e paramiz yetmeyecek belli :(
    Artik black friday de falan soyle guzel bi indirime girerse aliriz 315 42 yi
    Eyw hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayar nasıl arkadaşlar? Küçük, stabil, pek oyun oynamayı düşünmediğim bir laptop istiyorum ama çok az seçenek var gördüğüm kadarıyla. Bu laptop pişman eder mi beni? Acerle ilgili kime sorduysam pişman olursun o markayı alma diyor. Siz ne dersiniz?
    www.teknosa.com
    Acer Swift 3 SF314-41-R828 AMD RYZEN3-3200 /4GB Ram/128 GB SSD /14'' FHD Ekran /Windows 10 Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/acer-swift-3-sf31441r828-amd-ryzen33200-4gb-ram128-gb-ssd-14-fhd-ekran-windows-10-notebook-p-125035535

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.