Şimdi Ara

Acer Aspire 8730 ÇaT diye kapanıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese selamlarımı iletirim... sorunumu anlatayım ... acer aspire 8730 marka bi laptopum var bilgisayarı açıyorum bazen 5 dk bazen 5 saat sonra ama muhakkak çat diye kapanıyor.pc çalışıyor mesela arka planda müzik çalışıyor devam ediyor ama ekran bi gidiyor bidaha gelmiyor reset atana kadar.tabii konuyu açmadan araştırdım çözüm bulamadım. bu arada ekran kartı mxm ati mobility radeon 4570 modeli ..yaptıklarım :

----öncelikle açtım fanını güzelce temizledim..
    ----bios u güncelledim...
    ----ekran kartı driverini güncelledim...

başka napabilirim arkadaşlar pilli pilsiz de denedim yani voltaj sıkıntısıda yok ..bu arada ekran kartı mxm demiştim yani değiştirilebilir ..son çare ekran kartını mı değiştirmek acaba ? saygılar ;

• Ekrana görüntü veren kabloları gözden geçirdiniz mi aynı şekilde bir leptop söktüm bu kablolarda sorun vardı ekrana görüntü gitmiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ekrana görüntü veren kabloları gözden geçirdiniz mi aynı şekilde bir leptop söktüm bu kablolarda sorun vardı ekrana görüntü gitmiyordu

hayır gözden geçirmedim ama sanmıyorum öyle hata veren bir netbook um da vardı ama mesela bu pc ile tv ye bağlayıp film izlerken yani ekran hiç oynamıyor yine de kapanıyor eğer kablodan olsa fizksel bi temas gerekmezmi hocam çünkü diğer pc de öyleydi ekrana hafif elim değsin oda kapanıyordu ama bu çat diye gidiyor mesela bugun sabahtan akşama kadar acık kaldı hala kapanmadı ama bazen açar açmaz da kapanıyor hiç anlayamadım ... ilginize teşekkürler ...
  • Temas olması şart değil ebnimki olasılık okadar bakmışsınız oraya da bakın benim yaptığım makineye 6 bilgisayarcı ekran kartı sorunu dedi ama öyle değildi.Olasılıkları aradan çıkar gereksiz masrafa girme diye yönlendirme yapıyorum.
  • Hocam benimde lenovo laptopum aldigim hafta acilip kapanmaya basladi. Film veya oyun oynarken birden kapaniyordu. hatta bazen pcyi acarken bile kapaniyordu. Servise goturdum anakart degisecekmis 15 gundur parca bekliyorum yurtdisindan. Degisme islemlerini baslattim bu hafta belli olacakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.