Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.629
Cevap
22
Favori
428.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben Aleti Teknosa dan Alırken ordan TARGUS marka bi çanta aLdım oLdukcada güzel ve sağlam.Tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

quote:

Orjinalden alıntı: sadsmile

http://www.forumlife.biz/nvidia-purevideo-hd-high-definition-codec-t23014.html

burada nvidia pure video programı mevcut henüz indirmeye başladım. sonucu daha sonra ekleyeceğim.

Hocam bu site üyelik istiyo linki görebilmek için. Ben aşağıdaki linkten indirdim ama HD olanı değil bu. Bariz bi farkı var mıdır acaba?

http://download.chip.eu/tr/NVIDIA-PureVideo-Decoder-1.02-223_1001487.html

Hocam bunu bulabildim sadece bir fark varmış gibi gelmedi banada. Eğer HD olanı indiren arkdaşlar link verebilirse denemek isterim onuda.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

quote:

http://www.forumlife.biz/nvidia-purevideo-hd-high-definition-codec-t23014.html

burada nvidia pure video programı mevcut henüz indirmeye başladım. sonucu daha sonra ekleyeceğim.

Hocam bu site üyelik istiyo linki görebilmek için. Ben aşağıdaki linkten indirdim ama HD olanı değil bu. Bariz bi farkı var mıdır acaba?

http://download.chip.eu/tr/NVIDIA-PureVideo-Decoder-1.02-223_1001487.html

Hocam bunu bulabildim sadece bir fark varmış gibi gelmedi banada. Eğer HD olanı indiren arkdaşlar link verebilirse denemek isterim onuda.

Abi Normal Olan İle HD Olan Arasında Evet Fark Var. Ya Bu Decoder GOM Playerde Çalışıyor. MPC de işlev görmüyor. Birde Fark Görmeniz İçin HD Film Ya Da Klip İzlemelisiniz. :) Herkes Kursun Çok Yararı Var. phazeddl de var

• Arkadaşlar Merhaba

Bende dün aranıza katıldım.Benim 4gb lık ramlar DDR3 çıktı.Çok severek aldım.İnşallah Problme yaşamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutu11

Arkadaşlar Merhaba

Bende dün aranıza katıldım.Benim 4gb lık ramlar DDR3 çıktı.Çok severek aldım.İnşallah Problme yaşamam

Hayırlı Olsun Cnm arkdşm :) İnşallah Çıkmaz Ben Şu Anlık Problem Yaşamadım :)
  • bilgisayar kapalıyken arcade deluxe tuşuna basınca bende açma kapama tuşu fonksiyonu görüyor yani bilgisayar normal açılıyor. biosa falanda baktım ama bi ayar yeri falan göremedim hd bölemlemesinde var aslında 3gb bölüm ama tuş ataması yanlış bi şekilde sanırım
  • arkadaşlar mrb ben bu notebbokun aynısından alacağım paramda hazır yanlız hiç biyerde bulamıyorum mersinde oturuyorum netten bulabileceğim bir yer varmı
    yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhaba Arkadaslar;
    Sahip oldugum laptop Acer As5520G ama hic memmun degilim 2 kere servise verdim aynı sorun yuzunden cok ısınıyor ve cok takılmalar oluyor pes09 oynarken cok takılıyor en dusuk ozellikler gom playerdan film izlerken cok ısındıgı icin galiba ses once goruntu sonrada geliyor ilk verdigimde servise cozum olarak bios guncellediler yıkıldım ondan snra serviste cok bagırdıgım icin anakartı değiştirdiler ama aradan 1-2 ay gectikten snra gene aynı sorun olmaya basladı halada devam ediyor.Bir arkadasım teknik serviste calıstıgını icin onunla konustum dun evine gitti orada bikac kişi ile goruscekmıs sanırsam para iadesi almayı denicez ve 6935G modelini alıcam zamanında bu pc ye 1400 vermiştim geri alırsam eger paramı direk bu pc yı alıcam bakalım ne olucak hala beklemedegım bi haber gelmedi Siz daha iyi bilirsiniz bu benım ilk pc ve laptobum daha sonra masaustu aldık canavar gibi ama basıma bu belayı almıs oldum goruslerınızı beklıyorum simdiden herkeze tessekurler inş yakın bi zaman bende dernege katılmıs olucam

• arkadaşlar yeni bir tane aspire 6935g aldım. windows deneyimi dizini puanını göremiyrum derecelendirilmemiştir diyor. driverları tekrar kaldırıp kurdum tüm üncelemeeri aypatım ancak bir türlü sorunu aşamadım. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 1 Mayıs 2009; 15:51:15 >
  • Merhaba .Ben de yeni kullanıcılardanım.Beni de derneğe ekler misiniz ? Şimdiye kadar ki paylaşımlar adına da herkese teşekkür ederim.[/f[font="Courier New"][/f
  • Arkadaşlar selam,
    10 gün önce 644G32MN aldım.3,5 Kg.ağırlık dışında hiç sorunum yoktu. Çokda severek kullanıyordum.Dün akşam biarkadaşım 1 saat kullandı. Kullandıktan sonra CineDash ortam konsolu çalışmıyor.Hold un yanındaki ses göstergesinde takılmış,bu göstergenin ışığı yanıyor, bide volüm ışığı yanıyor ve sonuna kadar açık, fakat kitlenmiş vaziyette.
    Bilgisyarda aygıttaki sesler normal ve açık. Ekranın sağ alttaki saat göstergesindede herşey normal gibi ve pc de ses var. Konsol bloke, kullanılamıyor. Yardımcı olabilirmisiniz??Please...

• quote:

Orjinalden alıntı: unverdi

arkadaşlar mrb ben bu notebbokun aynısından alacağım paramda hazır yanlız hiç biyerde bulamıyorum mersinde oturuyorum netten bulabileceğim bir yer varmı
    yardımcı olursanız sevinirim

Arkadşım Teknosa ya Git Ankara Cebeci de Olduğunu Söyle Diğer Gün Elinde Oluyor Laptop...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kar6

Arkadaşlar selam,
    10 gün önce 644G32MN aldım.3,5 Kg.ağırlık dışında hiç sorunum yoktu. Çokda severek kullanıyordum.Dün akşam biarkadaşım 1 saat kullandı. Kullandıktan sonra CineDash ortam konsolu çalışmıyor.Hold un yanındaki ses göstergesinde takılmış,bu göstergenin ışığı yanıyor, bide volüm ışığı yanıyor ve sonuna kadar açık, fakat kitlenmiş vaziyette.
    Bilgisyarda aygıttaki sesler normal ve açık. Ekranın sağ alttaki saat göstergesindede herşey normal gibi ve pc de ses var. Konsol bloke, kullanılamıyor. Yardımcı olabilirmisiniz??Please...

Abicim LaunchMenaer programı kaldır. sonra c ye gir acer e gir
    preload a gir sonra app ye gir orda launchmenager mevcut yeniden kur

• quote:

Orjinalden alıntı: unnamedist

arkadaşlar yeni bir tane aspire 6935g aldım. windows deneyimi dizini puanını göremiyrum derecelendirilmemiştir diyor. driverları tekrar kaldırıp kurdum tüm üncelemeeri aypatım ancak bir türlü sorunu aşamadım. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

o yazıya tıkla sonra puan tablosunu gösteren resmin altında puanımı güncelle yazıyor bunu denedin mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarkanust

bilgisayar kapalıyken arcade deluxe tuşuna basınca bende açma kapama tuşu fonksiyonu görüyor yani bilgisayar normal açılıyor. biosa falanda baktım ama bi ayar yeri falan göremedim hd bölemlemesinde var aslında 3gb bölüm ama tuş ataması yanlış bi şekilde sanırım

Abicim Bios da bootu açtığın yerin altında D2recovery yazıyor onu enable yap. yine sorun yaşıyorsan fixboot yap :S
  • ...yardım için teşk. preload, app ok girdim.Biçok management dosya var ama Launch maneger yok, napcam?
  • merhaba arkadaşlar
    bu ürünü babam için almak istiyorum.
    autocad kullanacak , office programlarını kullanacak ve arada bir de internete girecek. onun haricinde pek birşey yapmayacak. uygunmudur?

birde mesela ben bu akşam yada yarın teknosa.com dan bu ürünü sipariş versem haftasonu olduğu için pazartesi yada salı mı ulaşır elime. babam pazartesi sabah istanbul dışına çıkacak. sanırım ürün yetişmez. mağazadan almak gerekecek herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferdigecici

quote:

Orjinalden alıntı: kar6

Arkadaşlar selam,

Abicim LaunchMenaer programı kaldır. sonra c ye gir acer e gir
    preload a gir sonra app ye gir orda launchmenager mevcut yeniden kur

yardımın için teşk.ancak bütün söylediklerini yaptım, app ye girdikten sonra launchmenager yok.
    Başka biçok menagement prog.var.Napicam?

• quote:

Orjinalden alıntı: SpeedstaR

merhaba arkadaşlar
    autocad kullanacak , office programlarını kullanacak ve arada bir de internete girecek. onun haricinde pek birşey yapmayacak. uygunmudur?

birde mesela ben bu akşam yada yarın teknosa.com dan bu ürünü sipariş versem haftasonu olduğu için pazartesi yada salı mı ulaşır elime. babam pazartesi sabah istanbul dışına çıkacak. sanırım ürün yetişmez. mağazadan almak gerekecek herhalde.

Ben makina müh. okuyorum. Solidworks2009 u hiç kasmadan çalıştırıyor. Autocadi de rahatça çalıştırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgabc

quote:

Orjinalden alıntı: SpeedstaR

merhaba arkadaşlar

Ben makina müh. okuyorum. Solidworks2009 u hiç kasmadan çalıştırıyor. Autocadi de rahatça çalıştırır.

sağolasın arkadaşım teşekkür ederim.
    dediğin gibiyse çok iyi o zaman.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.