Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (644. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
13.307
Cevap
47
Favori
978.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    win nedir? vista, 7, 8, ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: meti****

win nedir? vista, 7, 8, ???

Pardon wista 32 bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    mesajınızı yeni gördüm. akşam eve gidince bakayım.
    bende win7 var. driver'da acer'ın kendi sitesinden indirdiğim driver. benim arşivde vista driver bulamadım.
  • acerin sitesindeki vista driverları 2008 den falan kalma galiba yanlışmıyım şaka gibi

• Bende win8 64 yuklu .beklemeye falan aldiginda sorun cikariyor. Isletim sistemlerini sizler ne yuklediniz.... 32 bit ile 64 bitin sisteminin farki var mi makineyi rahatlatma bakimindan....

• Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 5 senedir sorunsuz bir şekilde 6930g'yi kullanmaktayım. Dün bilgisayarı normal bir şekilde kapatmıştım. Bugün ise açtığımda ekranımın kareli kareli bazen çizgili hale geldiğini gördüm. Bilgisayarım normale yakın bir şekilde çalışıyor ancak görüntü böyle. Başka monitore bağlayarak denedim onda da aynı görüntüyü aldım. Sizce bunun nedeni ne olabilir, nasıl bir çözüm üretebiliriz?
    Ekran görüntüleri:

• ACER 6930G bilgisayarımda internete girememe sorunu var 1 metrede zor giriyor.Wireles kartını çıkartıp yerine packardbelin relatek rtl8192se kartını taktım.düzeldi ama kart benim olmadığından yeniden sahibine verdim.Bu kartı nerden bulabilirm.yada başka bir öneriniz olurmu.sorunun tamamen bu karttan olduğunu düşünüyorum.format falan çektim yine aynı.bu sorunu yaşayan varmı aranızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chess5 -- 19 Mayıs 2014; 20:43:59 >
  • chess5 C kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama. Bence bulamazsanız usb wireless adaptörler var en ucuz çözüm o şekilde olabilir. 25-30 liraya kullanmaya devam.
  • bios şifremi hatırlamıyorum arkadaşlar.

internette ne kadar dolandıysam herkes bi şeyler söylemiş ama servisede götürmek istemiyorum.

bios pili sök tak diyolar ama işe yaramadı malesef.

sizlerin bi bildiğiniz yöntem varmı acaba?

teşekkürler...
  • nvidia 9600M GT elimde mevcut arkadaşlar. ekran kasası problemli msi dan söküp vereceğim 140TL fiyatı var. Lazım olan varsa pm den ulaşabilir.
  • Arkadaşlar ben termal macun değiştiricem bilgisayarımda ekran kartı yerini fanı sökmeden değiştirebiliyoruz ama işlemciye sürmem için fanı sökmem lazım bunu nasıl yapıcam yani fanı sökmek için tüm kasayı sökmem mi gerekiyor ? fanı sökmek için kolay bi yol yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanhirik

Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 5 senedir sorunsuz bir şekilde 6930g'yi kullanmaktayım. Dün bilgisayarı normal bir şekilde kapatmıştım. Bugün ise açtığımda ekranımın kareli kareli bazen çizgili hale geldiğini gördüm. Bilgisayarım normale yakın bir şekilde çalışıyor ancak görüntü böyle. Başka monitore bağlayarak denedim onda da aynı görüntüyü aldım. Sizce bunun nedeni ne olabilir, nasıl bir çözüm üretebiliriz?
    Ekran görüntüleri:

aynı sorun bendede var kardeşim bulabildin mi çözümü
  • ATİ RADEON HD 4650 EKRAN KARTI SATAN BANA ULAŞABİLİR.EKRAN KARTIM BOZULDU ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gomanceli

quote:

Orijinalden alıntı: tatar5355

Arkadaşlar ekran kırıldı orjinal 2.el ekran satan varsa pm atması yeterli.

Arkadaşlar ekran kırıldı orjinal 2.el ekran satan varsa pm atması yeterli.

Aynı ekrandan banada lazım. aynı şekilde benim ki de kırıldı. uygun bi yer bulabilirseniz lütfen bana da haber veriniz.

Benimki de kırılmıştı geçen sene aynı ölçülerde 300 TL ye led ekran taktırdım. Sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

quote:

Orijinalden alıntı: erkanhirik

Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 5 senedir sorunsuz bir şekilde 6930g'yi kullanmaktayım. Dün bilgisayarı normal bir şekilde kapatmıştım. Bugün ise açtığımda ekranımın kareli kareli bazen çizgili hale geldiğini gördüm. Bilgisayarım normale yakın bir şekilde çalışıyor ancak görüntü böyle. Başka monitore bağlayarak denedim onda da aynı görüntüyü aldım. Sizce bunun nedeni ne olabilir, nasıl bir çözüm üretebiliriz?
    Ekran görüntüleri:

aynı sorun bendede var kardeşim bulabildin mi çözümü

Zaman zaman benim ekranda bembeyaz oluyordu bilgisayar tamircisine sordum lehimler çatlamış olabilir dedi bende arkasını açıp ekran kartının vidalarını söküp iyice yerleştirdikten sonra tekrar sıktım .2 aydır sorun yok.Web te yaptığım araştırmalarda bu sorun harici bir ekranla denendiğinde görüntü düzgün ise sorun ekrana giden kablolardan ,eğer harici ekrandaki görüntü de laptop ekranı gibi bozuk ise sorun ekran kartında şeklinde.bunun çözümü de 1-ekran kartı sökülür termal macun lar yenilenir.(youtubede videolar var bununla ilgili) 2-ekran kartını fırınlıyorlarmış (buda tamircide oluyor)
    Bu arada Benim 6930 g emektar bilgisayarım. windowsun tüm sürümleriyle sorunsuz çalıştı.Şu an win 8.1 64 bt yüklü. Yeni notebooklarda bu kadar özelliği olan bir ürünün fiyatını gelin siz düşünün.Taş gibi taşşş. Maşaallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerobianco90

Biraz geç oldu ama. Bence bulamazsanız usb wireless adaptörler var en ucuz çözüm o şekilde olabilir. 25-30 liraya kullanmaya devam.

Sorunu çözdüm kardeş tamirciden atherosun yerine Realtek RTL8191SE Kablosuz LAN 802.11n PCI-E NIC 30 tl verip aldım şu an 10 metreden bile çok güzel internete giriyorum.Teşekkür ederim.
  • ben içindeki parçaları değiştirmek istiyorum gerek ram gerek ekran kartı gerek işlemci bunu yapabilir miyim?
    anladığım kadarı ile nvida driverı sizin donanımı algılamıyor değilmi ? bendede aynı sıkıntı oldu ati 4650 yaktıktan sonra ikince el çıkma 9650 gtm buldum aldım sizinkine benzer driver sıkıntıları olmaya başladı.driver donanımı görmüyor çok yoğun bir uğraşıdan sonra donanım aygıt yolunu nvdia klasöründeki nvam adlı dll komut satırı ekleyerek sorunu çözdüm.yalnız nvdia son driverı(,355) tavsiye etmiyorum aynı işlemi onada yaptığımda ani kapanmalar oldu onun yerine daha eski driver sürümlerinden .185 kullanıyorum gayet iyi şuan sorun aynı ise yardımcı olmaya çalışırım
  • Merhaba arkadaşlar benim acilen ekran kartına ihtiyacım var nerdn bulabilirim veya satılık varmı? Birde bu leptoba hangi ekran kartları olur?
  • 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.