Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (234. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
47
Favori
979.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar intel turbo memory aldım az önce elime ulaştı ilk taktığımda sorunsuz açıldı laptop sonra driver krulumu yaptım ama Ready boost ve ready drive seçenekleri aktif olmadı. sonra en güncel driver i indirdim kurulum esnasında mavi ekran verdi bi daha açılmadı makina. Turbo memory i çıkarttığımda sorun yok ama taktığımda mavi ekran veriyor.

araştırdım biraz achi mode falan kesinlikle açık olmalıymış, açık zaten. acer lerde kesinlikle çalışmıyor mu şimdi bu teknoloji. madem çalışmıyor neden koydunuz. kullandıkça sinirlenmeye başladım bi el atın şu duruma çözelim şunu da ya
  • @mas207 arkadaşımızda turbomemory olması lazım o yardımcı olur sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

@mas207
    daha nediyim:)

@spawn
    ramlerin dual olarak çalışabilmesi için dual kit olarak satılan ramlerden olmalı

@Demir25
    ilk sayfada var nasıl recovery dvd oluşturacağın

@metall82
    sonuç ne oldu tr ye dönüştümü vista ultimate.

antivirüs programları hariç hiç bir programın uyum sorunu yok 64 bitle..antivirüslerinde 64 bit versiyonlarını çok rahat bulabilirsinizz
  • @hoktuaslan

şuan verdiğin 2 link ve sp1 türkçeyi masaüstüne indirdim verdiğin ilk link onu şuan kuruyorum türkçe language yazıo onu kurduktan sonra sp1 türkçeyi kurcam değilmi? 2. verdiğin link sp1li olanmı? acil cvp alırsam sevinirim setup yüklüyo şuan.

quote:

Orjinalden alıntı: hoktuaslan

@metall82

naptın abi ingilizceden türkçeye geçebildin mi. Bugün denemek için update den bende indirdim dil dosyasını yeniden başlattıktan sonra denetim masasında dil ayarlarına giriyosun orda dil seçeneği var türkçe seçersen log off olayım bi sn diyor. sonra işletim sistemi dilin türkçe oluyor.

burda dikkat etmek gereken sanırım sp1. o verdiğim linklerde sp1 li ve sp1 siz diye ikiye ayrılıyordu. sen şimdi önce türkçe yapıpı sonra sp1 yükleyeceksen türkçe sp1 indirmen gerekir sanırım
  • @ertugbilgin
    bulmak sorun değil arkadşım Allaha şükür bulamayacağımız şey yok (arşivimi görseniz dudağınız uçuklar) .ama burda önemli olan kısıtlama olması .elimde 4 adet nod32 den hiçbiri kurulmadı ve ben kotalı biri olarak nod un 70mb lık 64bit versiyonu indirmek zorundayım şimdi. (gerçi vazgeçtim kaspersky kullanacam bi süre) bi kaç program daha bu şekilde olursa direk format zaten oyun performansı windows klasörünün kapladığı alan,1.5gb hafıza götürmesi vs.. şimdilik sınıfta kaldı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 9 Nisan 2009; 21:45:43 >
  • @metall82

sp 1 yüklediysen evet 2. linki indireceksin yüklemediysen 1. linki.
    yada hiç uğraşma windows update den direk kur farketmez
  • oldu lol ehehh türkçe oldu herşey şimdide sp1 kuruyom türkçe teşekürler... 10 numara
  • @azurik
    normalde 4650 nin o modeli dd2 olması lazım.ama yine de bi sorun.çünkü acer bu ne koyduğu belli olmaz içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 9 Nisan 2009; 21:55:23 >
  • Arkadaşlar birkaç saat önce ürünü teslim aldığımı belirtmiştim. 6930G-864G32MN Bimeks'den 1700 liraya aldım. İlginçdir ben siparişi verdikten çok kısa süre sonra ürünün fiyatı 2.100 lira oldu. Şimdi sorularıma geçiyorum.

*Ürün hakkında gelen bir yorumunuz var mıdır? Eksileri artıları vs.
    *Kutudan hiç DVD çıkmadı. Windows ve sürücüler otomatik yüklendi. Burada bir sorun yok değil mi?
    *Üründe dokunmatik yerden ve windows sesini açınca tam performans alıyoruz değil mi?"Tuba CineBass booster" bass sanırım. aktif etmek gerekiyor mu otomatik mi?
    *Klavyenin "k,l,ş,i" tuşlarının olduğu bölge biraz kabarık, sanki tuşlar tam oturmamış. Bir sorun olur mu?
    *DVDRom ve faxmodem girişinin yanındaki yuvarlak bölüm ne işe yarıyor.
    *Ekranla kasanın arasındaki sağ menteşede bildiğimiz kapı kilidi gibi bir yer var ne işe yarar. :D
    *Sürücüleri yüklerken "TV Tuner" sürücüsü yükledi. Üründe böyle bir özellik var mıdır?
    *"Acer Arcade Deluxe" de Divx film izlemeye çalıştım. MP kodekleri yüklü olduğu halde filmi görmedi. Ayrıca bu Arcade kullanışlı bir şey midir?
    *Ön tarafta kartı okuyucunun yanında kumanda alıcısı gibi bir bölme var, ne işe yarar? Kumandasını bulma şansımız var mıdır?
    *Amacını öğrenip gereksiz gördüğüm programları ve özellikle gırla yüklenmiş olan oyunları sildim. Gereksiz program olmasın isiyorum. Bu konuda bir şey diyebilir misiniz. "Acer VCM Info Bar" diye yüklü olan program ne işe yarar, silmekte sakınca var mı?

* Şimdilik sorularım bu kadar. Sabredip okuyan ve cevap veren arkadaşlara teşkkür ederim.

Ekleme: Model ismi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serghat -- 9 Nisan 2009; 22:07:17 >
  • @serghat
    kampanyadayken p8600 modeli geçen gün bimekste 1440 liraya satıldı
  • sanırım DDR2
  • quote:

Orjinalden alıntı: serghat

Arkadaşlar birkaç saat önce ürünü teslim aldığımı belirtmiştim. 6930G-864G32MN Bimeks'den 1700 liraya aldım. İlginçdir ben siparişi verdikten çok kısa süre sonra ürünün fiyatı 2.100 lira oldu. Şimdi sorularıma geçiyorum.

*Ürün hakkında gelen bir yorumunuz var mıdır? Eksileri artıları vs.
    *Kutudan hiç DVD çıkmadı. Windows ve sürücüler otomatik yüklendi. Burada bir sorun yok değil mi?
    *Üründe dokunmatik yerden ve windows sesini açınca tam performans alıyoruz değil mi?"Tuba CineBass booster" bass sanırım. aktif etmek gerekiyor mu otomatik mi?
    *Klavyenin "k,l,ş,i" tuşlarının olduğu bölge biraz kabarık, sanki tuşlar tam oturmamış. Bir sorun olur mu?
    *DVDRom ve faxmodem girişinin yanındaki yuvarlak bölüm ne işe yarıyor.
    *Ekranla kasanın arasındaki sağ menteşede bildiğimiz kapı kilidi gibi bir yer var ne işe yarar. :D
    *Sürücüleri yüklerken "TV Tuner" sürücüsü yükledi. Üründe böyle bir özellik var mıdır?
    *"Acer Arcade Deluxe" de Divx film izlemeye çalıştım. MP kodekleri yüklü olduğu halde filmi görmedi. Ayrıca bu Arcade kullanışlı bir şey midir?
    *Ön tarafta kartı okuyucunun yanında kumanda alıcısı gibi bir bölme var, ne işe yarar? Kumandasını bulma şansımız var mıdır?
    *Amacını öğrenip gereksiz gördüğüm programları ve özellikle gırla yüklenmiş olan oyunları sildim. Gereksiz program olmasın isiyorum. Bu konuda bir şey diyebilir misiniz. "Acer VCM Info Bar" diye yüklü olan program ne işe yarar, silmekte sakınca var mı?

* Şimdilik sorularım bu kadar. Sabredip okuyan ve cevap veren arkadaşlara teşkkür ederim.

Ekleme: Model ismi.

Hocam sorun baya çokmuş, daha iyi bilen birileri cevaplar mı diy baktım ama gözlerini korkuttunuz heralde

cevap 1: Bende imzamdaki makina var, ben kendisinden memnunum, hatta birkaç arkdaşı almaları konusunda yönlendirdim bile. Bence tek eksisi klavyesi: biraz dandik gibi duruyor, onun dışında başka bi sıkıntım yok. Artılarını sen biliyorsundur veya bilmiyorsan da zamanla bilirsin.
    cevap 2: Kutudan bizde de DVD çıkmadı. Artık üreticiler 3 kuruşluk dvdlerin de hesabını yapar oldular galiba. O dvdleri siz kendiniz yakıyorsunuz, toplamda 3dvd kadar bişi.
    cevap3: Evet dokunmatik yerden windows sesini açıyorsunuz, başka bir ses kontrol yeri yok zaten. (donanım olarak söylüyorum, yazılımsal olarak tabi hoparlör imgesinden ayarlamalar yapabiliyorsunuz. cinebass booster aktif etmek için birşey yapmanıza gerek yok. Bir de internal subwoofer olayı var, o biraz gıcık. Sesler bazen patlak gelebilir, şayet öyle birşeyle karşılaşırsanız )ki çok büyük ihtimal karşılaşırsınız, çalma aygıtları kısmından subwoofer ayarını 0 noktasına düşürün.
    cevap 4: Benim kalvyemde herhangi bir kabarıklık yok, o yüzden bişey diyemiycem kabarıklık konusunda. Bir problem olabilir. Diğer arkadaşlar da düşüncelerini söylerlerse daha net bişi ortaya çıkabilir.
    cevap 5: O yuvarlak yerin TvTuner la bi alakası olması lazım. Yanlız bizim makinalarda TvTuner yok. Dolayısıyla işlevsiz bir soket yeri sadece.
    cevap 6: O kilit yeri kensington kilit yeri olarak adlandırılıyor. Bisiklet kilidine benzer bişi. Ayrıca satılıyor, satın almanız lazım. O kilidi kullanarak laptopunuzu sabit bir yere kilitleyebilrsiniz.
    cevap 7: Üründe (en azından benim bildiğim modellerde de öyle) Tvtuner yok. Tvtuner lı modeller var fakat türkiye de yok
    cevap 8: Acer arcade delux benim ilk etapta sildiğim ve hiçbi işe yaramadığını düşündüğüm boş beleş media center vari bi program. (bence gereksiz)
    cevap 9:evet orda kızılötesi alıcı var. kumanda alırsan ayrıca alıcı olarak işlev görüyor. (kumanda türkiye de yok galiba )
    cevap 10: Aynı programları ben de sildim. Yanlız "Acer VCM Info Bar" programının farkında değilim. Galiba bende öyle bi program yoktu.
    İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Tekrar hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

@berutti
    ss istiyoruz 1280 çözünürlüğünde bu önemli bi veri çünkü şuana kadar kimse 5300 ün üzerine çıkamadı gs ile.ayrıca xp mi vistamı o da önemli .bu arada 9600gt yi oc yaptığımda ortada gs misi kalmaz şekil a imza(ayrıca 400mhzlık işlemci avantajınızı da unutmayın)

quote:

Orjinalden alıntı: BèRuTTì

Biraz daha kastım 6000 leri zorlarım fakat 3dmark06 kesinlikle stabilite açısından bi yorum yaptıramaz çünkü kartı sadece 5 dakika test ediyor aralarda ve cpu testinde kart kart soğuyor..

https://store.donanimhaber.com/13/01/bf/1301bff3e19ef7d0fac3168a2391fead.jpg

https://store.donanimhaber.com/d4/ee/15/d4ee1597921f4a12d5cd8c03401a0f70.jpg

KAÇIRDIN GAliba :)

bu arada vista 32bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 10 Nisan 2009; 15:14:04 >
  • @berutti
    sen o 15000küsür puanı (1024 çözünürlükte dahi olsa) 9600 gs de nasıl aldın ya? Bu işte bi iş var sanki

not: Yani 5500küsür aldığın oc ayarları ile mi aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahat270 -- 9 Nisan 2009; 23:14:50 >
  • Arkadaşlarr sınavlar vardı arkadan okuya okuya ancak sona geldim :D ama benim anlayamadığımm 1440 tl ye arkadaşlar p8400,320hdd 3gb ayrıca 9600 gs mi almışlar ben mi yanlış okuyorum umarım ben yanlış okuyorumdur :D
  • @militantasx
    Yok arkadaşım daha feci. o fiyata p8600 320hdd 9600gs aldılar. Kafayı yedik burda ama çaktırma
  • @berutti
    çözünürlük 1024x768 bişey ifade etmez o puan 1280 çözünürlüğünde yapman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 10 Nisan 2009; 0:21:36 >
  • İyi günler acer marka laptop alacağım,fiyat performans oranının en iyi olan bilgisayar olduğunu düşünüyorum.
    Ama 2 model arasında çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olun.

Birinde 9600Gt var hdmi yok diğerinde ati kart var ama hdmi var gördüğüm kadarıyla.
    Kullananlar veya kullanmayanlar hangisini tercih etmeliyim yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum.

Teşekkürler.
  • @SoVeReInG
    burdaki ikisinden de uygunhttp://www.hepsiburada.com/acer-as6930g-644g32mn-intel-core-2-duo-t6400-2.0ghz-15.6-4gb-320gb-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd93646 ayrıca bildiğim kadarıyla bütün 6930g lerde hdmi olmalı.bi kontrol etmende fayda var.bimeksin p8600 ü 1440ytlye verdiği kampanya en güzeliydi aslında beklemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.