Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5935 DERNEĞİ ( GT240 M yeni ekran kartı ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
1
Favori
27.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yoğun günlerin ardından sizlerleyim yine :)
    Makinadan başka alanlar da olmuş zannedersem..Ama listeye eklenen yok ..Hala tekim ::)))

Bu arada Engin Bey...Hala imzayı bekliyorum...siz bakmayın hareketsiz olduğuna biz bize yeteriz :)
  • tasarımı çok harika
  • Beyler bu akiam hazırlamayı düşünüyorum ama güzel bir resim bulamadım siz bulursanız bi zahmet bana haber verin de hazırlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 17 Temmuz 2009; 20:38:10 >
  • as5935g ye xp yüklemeyi deneyen var mı?ve driverlarını bulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: argyle666

Sayın tcebeci,
    Samsung'un ATI 4650'sinin 800 MHz DDR3, HP'nin ATI 4650'sinin 667 Mhz lik DDR3 oldugunu nerden biliyorsunuz, aynı kart degil mi sonucta, ATI aynı modelin farklı core clock olanlarını da mı üretiyor? Ben aynı olduklarını sanıyorum. Samsung'un artısı 2.55 kg olması ve fiyatı, işlemcisi daha düşük maalesef. HP'nin bir de dv6-1146et modeli var ki Intel® Core�2 Duo T9550 2,66 GHz işlemcili, sanırım piyasadaki en iyi model laptop bu (Türkiye için, yoksa Amerika'da şu varmış, OHA diyorum, 1800 dolara ne veriyolar:http://nexus404.com/Blog/2009/05/29/alienware-m17x-gaming-laptop-with-nvidia-geforce-gtx-280m-and-8gb-of-ram/

Şöyle sorayım size: Para önemli olmasa, oyun açısından, siz olsanız hangisini alırsınız Samsung NP-R522 mi, HP dv6-1146et mi, Acer 5935g mi?
    Bir de, ABD'den internet satışı ile laptop alsak, gümrüğe mümrüğe takılmadan gelir mi, yapan var mı böyle bişey? Sorun çıkarmıcaksa Alienware alınır!

Donanımhaberde kullanıcı arkadaşlar GPU-Z görüntülerini yayınlıyorlar HP ninkine oradan baktım, Samsung u da 2 arkadaşım aldı, kendim inceledim ve GPU-Z görüntülerini yayınladım.
    Yazdığınız 3 laptop arasında ben 5935 i alırdım. Çok az bir oyun performansı düşüklüğü yanında diğer artıları daha fazla.
    Fakat oyun için asıl 256 bit veriyolu kullanan ekran kartlı modeller zirvede. Örnegin nVidia 9800M ve üzeri modeller. Toshiba Quismo nun bir modelinde var.
    Yine sizin yazdığınız Alienware de çok güzel.
    Fakat gümrük işi baya çetrefilli diye biliyorum. Buradaki piyasıyı öldürmemek ve vergi kaybını engellemek için gümrüklerde üvey evlat gibi muamele görüyor aldıklarınız. Hertürlü zorlukla karşılaşabiliyorsunuz. Birde belli bir ücretin üstünde alışveriş yaptıysanız ( ki alacağınız laptop bunu haydi haydi aşıyor) o zaman ciddi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 21 Temmuz 2009; 15:22:28 >

• arkadaşlar bişey sormak istiyorum sanırım bunda çift ekran kartı var. bunun avantajları ve dez avantajları nelerdir. mesala lenovo y550de aynı özelliklerde ve aynı ekran kartına sahip acerda çift ekran kartı olması lenovoya bir üstünlük kurar mı
  • slm arkadaşlar bende bu leptoptan aldım fakat bazı kısımları aynı deil farklı modelleri de var mı bunun bende vatandan aldım neden farklı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa431 -- 21 Temmuz 2009; 19:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozy

arkadaşlar bişey sormak istiyorum sanırım bunda çift ekran kartı var. bunun avantajları ve dez avantajları nelerdir. mesala lenovo y550de aynı özelliklerde ve aynı ekran kartına sahip acerda çift ekran kartı olması lenovoya bir üstünlük kurar mı

lenovodaki gt130 m ekran kartı ddr3 olduğu için bundakinden daha iyi.
    onun haricinde bunda intel 4500mhd ekran kartı var.bunun bir üstünlüğü yok açıkça söylemek gerekirse.
    internete girerken film izlerken ya da oyun oynamazken inteli kullanırsanız daha az ısınır makine ve daha az enerji tüketir buna bağlı olara batarya ömrü de artar ve batarya kullanım saati de artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: argyle666

Sayın tcebeci,
    Samsung'un ATI 4650'sinin 800 MHz DDR3, HP'nin ATI 4650'sinin 667 Mhz lik DDR3 oldugunu nerden biliyorsunuz, aynı kart degil mi sonucta, ATI aynı modelin farklı core clock olanlarını da mı üretiyor? Ben aynı olduklarını sanıyorum. Samsung'un artısı 2.55 kg olması ve fiyatı, işlemcisi daha düşük maalesef. HP'nin bir de dv6-1146et modeli var ki Intel® Core™2 Duo T9550 2,66 GHz işlemcili, sanırım piyasadaki en iyi model laptop bu (Türkiye için, yoksa Amerika'da şu varmış, OHA diyorum, 1800 dolara ne veriyolar:http://nexus404.com/Blog/2009/05/29/alienware-m17x-gaming-laptop-with-nvidia-geforce-gtx-280m-and-8gb-of-ram/

Şöyle sorayım size: Para önemli olmasa, oyun açısından, siz olsanız hangisini alırsınız Samsung NP-R522 mi, HP dv6-1146et mi, Acer 5935g mi?
    Bir de, ABD'den internet satışı ile laptop alsak, gümrüğe mümrüğe takılmadan gelir mi, yapan var mı böyle bişey? Sorun çıkarmıcaksa Alienware alınır!

biraz geç oldu ama ben de cevap vermek istedim.
    www.sagernotebook.com bu sitede istediğin laptobu yapıyorsun ve sana gönderiyorlar.
    Üstelik Alienware Türkiye ye gördermiyor fakak Sager gönderiyor. Gümrük vergisini de ulaşım ücretinin yanında alıyorlar.

Ücreti hesapladığınızda ülkeyi seçip gümrük vergisi ve ulaşım ücretini ayrı olarak görebilirsiniz.

• benim sorumuda bir cevaplayın ya niye farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa431

benim sorumuda bir cevaplayın ya niye farklı

nereleri farklı
  • touch padin orası farklı ve aspire yazan yer farklı resimde sağ ve sol tıklanan yerin ortasındaki yer bende yok ama diğer yerleri hepsi aynı
  • quote:

touch padin orası farklı ve aspire yazan yer farklı resimde sağ ve sol tıklanan yerin ortasındaki yer bende yok ama diğer yerleri hepsi aynı

Siz teknosadan mı almıştınız? Eğer ordan aldıysanız sizinki yeni seridir. Ondan birkaç ufak farklılık olabilir.
  • arkadaşlar AS5935G-654G32MN için yorumunuz ne?
    AS5935G-654G32MN
  • hayır ben vatandan aldım tasarımı çok farklı deil yukarda belirttiğim noktaları biraz faklı
  • quote:

hayır ben vatandan aldım tasarımı çok farklı deil yukarda belirttiğim noktaları biraz faklı

içindeki parçalar ( özellikle ekran kartı) aynı ise sorun yok.
    Birde arkadaşlar ekran markasına bakabilirmisiniz ne marka?
  • e tabii ki parmak izi okutucu olmayan modellerde touchpadin ortasındaki olmaz.sonuçta aynı kasa ve ayn9 bilgisşayar konfigürasyona göre ufak tefek farklar olmak zorunda.
  • bende teknosa daki modelden almayı dusunuyorum fiyat olarak vatandakınden daha uygun,özellık açısından daha kısıtlı ama aradakı farkın çok olacağını dusunmuyorum.
  • slm arkadaşlar

hp sevisinden ağzı yanmış biri olarak acer'a yöneldim.Bu modeli almayı düşünüyordum zaten.İzmirde bi teknosa mağazasında inceleme fırsatım oldu şahsen.gayet güzel bir üründe benziyor.fiyat ve özellikler olarak.

ancak bazı arkadaşlar burda ve şikayet var'da recovery disc oluşturamadığını söylüyor.kırık ingilizcemle iyice araştırdım yabancı sitelerde de bundan bahsediliyor.

ciddi ciddi düşünüyordum ama bu beni tereddüte uğrattı.1700 liram war güzel bir multi-media laptopı istiyorum

ne yapmalıyım.bunu mu önerirsiniz yoksa üretim hatası olmayan başka bir marka ya da model mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_ANL_93

slm arkadaşlar

hp sevisinden ağzı yanmış biri olarak acer'a yöneldim.Bu modeli almayı düşünüyordum zaten.İzmirde bi teknosa mağazasında inceleme fırsatım oldu şahsen.gayet güzel bir üründe benziyor.fiyat ve özellikler olarak.

ancak bazı arkadaşlar burda ve şikayet var'da recovery disc oluşturamadığını söylüyor.kırık ingilizcemle iyice araştırdım yabancı sitelerde de bundan bahsediliyor.

ciddi ciddi düşünüyordum ama bu beni tereddüte uğrattı.1700 liram war güzel bir multi-media laptopı istiyorum

ne yapmalıyım.bunu mu önerirsiniz yoksa üretim hatası olmayan başka bir marka ya da model mi?

yok canım olur mu öyle şey.acer ın bilgisayarla gelen erecovery programıyla 2boş dvd kullanıp fabrika varsayılan diskini yaratabiliyorsun.bunun yanında aynı programla acer driver dvd sini de 1 boş dvd ile bilgisayardan yazabilirsin.
    eğer 10 gb lık gizli partitionu kullanmicaksan yaratmana bile gerek yok.bilgisayar açılırken alt f10 yapıp recovery özelliğini çalıştırabilirsin.
    üründe üretim hatası olduğunu zannetmiyorum bence tereddüt etmene gerek yok.arayacağın bütün mutimedia özelliklerini bu laptopta bulabilirsin.dahili subwoofer ı inanılmaz.ben acer kullandım kullanalı başka markalara gözüm kaymadı bile :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.