Şimdi Ara

Acer Aspire 5750g Acil bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merbaha forumda yeniyim sorunum şu 1.5 senesi dolucak neredeyse leptopumun Evkurdan 1900 e almıştım 8GB i5 2450M 2.50GHZ 1 senesi dolmadan pcde yavaşlamalar başladı format atıcaktım erteleye erteleye pc bi süre sonra açılmadı açıldı ekranı gitti servise yolladım telle falan aradılar pcdeki ram bize ait ram değil dediler normalinde 3 gbmiş rami 150 TL fatura çıkardılar 8 gb ramı alıp üstüne 150 tl alıcaklarmış evkuru aradık falan feşmekan taktılar 3gb ramını kazıklanmş olduk haliyle servisten geldi geleli 2-3 ay sonra pcde yavaşlamalar patlak verdi önceden bi mmorpg oyununda 10+ client açıyorken şimdi 2 tanesini zor açıyor sorun ramden değil sanırım sonra ilerleyen zamanlarda pcdde reset atma sıkıntısı başladı fifa 14 lol vb oyunlarda 5-10 dakka oynadıktan sonra reset atıyor özellikleri nazarımca iyi hatta kuzenimin Casper nirvanasından biraz daha iyi olmasna rağmen onda açılan/kasmayan oyunlar bende aşırı kasma yapıyo ve 5 10 dakka sonrada reset atıyor birde ısınma sorunu çıktı tekrardan şu an sadece browser kullanırken bile touch pad bi hayli sıcak herneyse bu konuda yardım edebilecek bi arkadaş varsa rica ediyorum tonla oyun var zevkini alamıyorum 3günden beri aşırı kasmalar başladı lolde 2 adam gördüğü zaman fps 8-10 a düşüyo lütfen yardım edin PC ACER ASPIRE 5750G Nvidia Geforce610M 1gb yardım etmek isteyen olursa tvieweri verip bakabilirler lütfen yardım edin

Ve son olarak Nvidia ve intelin bütün ayarlarını lowa düşürdüğüme rağmen kasma yapıyor...

• satarsanız satın alabilirim
  • kusura bakmayın elimde yedek pc yok bunla yetinicemde çözüm gelse çok iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acer aspire 6100 ne verirsiniz
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.