Şimdi Ara

Acer Aspire 5745g ekranında dikey mor çizgi oluşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Benim sorunum yaklaşık 4-5 gün önce başladı. oyun oynarken darbe vs olmadan birdenbire ekranda mor dikey bir çizgi belirdi. Bunun üstüne hemen bilgisayarı kapatıp tekrar açtım ve sorun düzeldi. Bugün ise akşam üzeri hiçbir sorun yokken bilgisayarımı kapattım ve dışarı çıktım, eve geldiğimde aynı sorunla karşılaştım ve tekrar kapatıp açmayı denediğimde işe yaramadı bir kaç kere tekrarladım ancak fayda etmedi. Yaklaşık yarım saat boyunca bu şekilde kullandım ve bilgisayarımı kapattım. Aradan 10 dakika geçtikten sonra açtığımda sorun yine düzelmişti. Yani anlayacağınız ekranda arada bir oluşup kayboluyor sizce bunun nedeni ne olabilir? yardımlarınızı ve varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.

    Resmi ektedir.

    Acer Aspire 5745g ekranında dikey mor çizgi oluşması







  • hocam benzer sorun bende de var,heralde senin cihazda benimki gibi 10 yıl ve üstü bir cihaz,hemen değil ama ekranın ömrü bitiyor,ilerleyen dönemde ekranı değiştirmen gerekebilir.tabi orjinali bulman zor,ama yan sanayi olur.




    saygılar.......................

  • multisongohan M kullanıcısına yanıt

    Sinir bozucu olan arada bir olup kendi kendine kaybolması. Dediğiniz gibi cihazım 11 yıllık felan yaptırmaya da değmez. Bakalım gittiği yere kadar kullanalım

  • Jokerrrr12345 J kullanıcısına yanıt

    haklısınız,11 yıl zaten çok uzun bir süre,gittiği yere kadar,ama yinede atmayın,belki tamiri uygun fiyata halledilebilir.tabi tasarruf hakkı sizindir.



    saygılar...............................

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.