Şimdi Ara

Acer Aspire 5742g yi nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
63.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bugün babam 5742g almış 1500 civarı bir fiyata sizce iyimi yapmış ? bu model nasıldır ? kronik sorunu varmıdır ? ....i5-460m işlemci 3 gb ddr3 ve gt420m 2 gb ekran kartı var üstünde , sizce dogru bir tercihmi ?

• fiyatı çok cazip vatanda kampanyada bende düşünüyorum yorumlarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer16

fiyatı çok cazip vatanda kampanyada bende düşünüyorum yorumlarsanız sevinirim
    5742 nin kahverengi ve siyahını inceledim kasası çok dandik geldi bana yani plastiği bu kadar kötü yapabilirlermiş oda olmuş :) 5741 in kasası daha güzeldi bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

5742 nin kahverengi ve siyahını inceledim kasası çok dandik geldi bana yani plastiği bu kadar kötü yapabilirlermiş oda olmuş :) 5741 in kasası daha güzeldi bence...

Alıntıları Göster
    güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

güncel

Alıntıları Göster
    kasasına aldanmayın ben alalı 1 hafta oldu 10 numara bılgısayar 2 gb ekran kartı war :D turboyla 2.53 ıslemcıye cıkıyor i5 islemcı war gayet ıyı bı bılgısayar verdıgınız her kurusa degecek bır bılgısayar 500 gb sata hard dısk war ve tek parca ama halen mukemmel hızda oyun ıcın alıyorsanız tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcburger13

kasasına aldanmayın ben alalı 1 hafta oldu 10 numara bılgısayar 2 gb ekran kartı war :D turboyla 2.53 ıslemcıye cıkıyor i5 islemcı war gayet ıyı bı bılgısayar verdıgınız her kurusa degecek bır bılgısayar 500 gb sata hard dısk war ve tek parca ama halen mukemmel hızda oyun ıcın alıyorsanız tavsıye ederım

Alıntıları Göster
    Merhabalar,bende pc yi almadan önce baya araştırma yaptım.Son olarak Vatan 'dan acer a dolar kuru sabitlemesinden yararlanarak aldım.bu özelliklere göre ,fiyatı gayet uygun geldi.Ses konusunda buradaki yorumları okuduktan sonra tedirgindim ama burada yazılanlara katılmıyorum,kulağa batacak gibi bir fark yok.
    Gayet sessiz bir alet,ısınma olmadı.Performans testi sonuçlarını,bir arkadaşlara karşılaştırdık.onunki de i7 işlemcili,sonuçlar aynı çıktı.
    Ben memnun kaldım.Tavsiye ederim almayı düşünenlere.;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kadriee

Merhabalar,bende pc yi almadan önce baya araştırma yaptım.Son olarak Vatan 'dan acer a dolar kuru sabitlemesinden yararlanarak aldım.bu özelliklere göre ,fiyatı gayet uygun geldi.Ses konusunda buradaki yorumları okuduktan sonra tedirgindim ama burada yazılanlara katılmıyorum,kulağa batacak gibi bir fark yok.
    Gayet sessiz bir alet,ısınma olmadı.Performans testi sonuçlarını,bir arkadaşlara karşılaştırdık.onunki de i7 işlemcili,sonuçlar aynı çıktı.
    Ben memnun kaldım.Tavsiye ederim almayı düşünenlere.;)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar konu zamanı uzamış fakat aynı notebook dan ben de aldım bimeks ten 1546 tl ye fakat 5 yıl uzama garanti yaptırdım bu garanti konusun da sizin düşünceniz nedir.bimeks i fazla bilmem daha doğrusu pek elektronik bir şey almadım bu gibi mapazalardan.bu magaza

-2 yıllık zorunlu garanti süresi dolduğun da notebook bozulursa muudail ürün ile değiştiriyor yada hediye çeki veriryor fakat hediye çekinden %30 iskonto yapıyor.

bu magazanın ürüne destek durumu nedir.yani müşteriyi sıkıntıya koyarlar mı.

3 gün sonra garantiyi iade edemiyorumm vakti geçiyor.ben diyorum ki garanti yerine hediye çeki verecek olurlarsa 1-2 yıl sonra o parayla laptop a ram eklim siz nedersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acer aspire 6100 ne verirsiniz
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu marka üzerinde çok konusuluyor Ben Aspire 5742G kullanıyorum ve çok memnunum özellikle GeForce ekran kartından çok memnum kaldım Bundan önce ATİ 5150 mıydı neydı Ekran kartım Vardı ama çok ısındırıyordu Size tawsiyem kesinlikle bu tawsıyemı cidliye alın ATİ ekran kartları çok ısınma yapıyor özellıklede laptopda GeForceda hiç sıkıntı yok. diceksiniz şimdi ne oynadın

-Cod Black OPS
    -Gta 4
    -Napolyon Total War
    -tom clancy's splinter cell conviction
    -Mafia 2
    -Metro 2033 ws ws bu oyunlar 0 kasmada oynayabildim yorumum faydalı olcaksa ne mutlu bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyunsever67

Arkadaşlar bu marka üzerinde çok konusuluyor Ben Aspire 5742G kullanıyorum ve çok memnunum özellikle GeForce ekran kartından çok memnum kaldım Bundan önce ATİ 5150 mıydı neydı Ekran kartım Vardı ama çok ısındırıyordu Size tawsiyem kesinlikle bu tawsıyemı cidliye alın ATİ ekran kartları çok ısınma yapıyor özellıklede laptopda GeForceda hiç sıkıntı yok. diceksiniz şimdi ne oynadın

-Cod Black OPS
    -Gta 4
    -Napolyon Total War
    -tom clancy's splinter cell conviction
    -Mafia 2
    -Metro 2033 ws ws bu oyunlar 0 kasmada oynayabildim yorumum faydalı olcaksa ne mutlu bana.
    genel olarak iyi diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: GereksizMesaj

genel olarak iyi diyebiliriz

Alıntıları Göster
    aldıysan eğer hayırlı olsun....harici ekran kartı olan modellerde soğutmaının yetersiz olduğu için ..aşırı ısınma sonucu ekran kartı problemleri oluşabılıyor..tavsiyem fanını rutın olarak temızlettır..mümkün oldukca ürünü kasacak oyunlar oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoplast

aldıysan eğer hayırlı olsun....harici ekran kartı olan modellerde soğutmaının yetersiz olduğu için ..aşırı ısınma sonucu ekran kartı problemleri oluşabılıyor..tavsiyem fanını rutın olarak temızlettır..mümkün oldukca ürünü kasacak oyunlar oynama.

Alıntıları Göster
    ben bu 5742 serisinin bi modelini aldım elektroworldden. adapazarına vatan açılıyordu ona karşılık 1700 liraya kampanya yapmışlar aldım ve çok memnunum. i5 işlemci 6gb ddr3 1066 mhz ram gt420 paylaşımsız 2gb ekran kartı 640b hdd w7hmepre.. tek hoparlörü olduğunda şaşırmıştım ama tek hoparlör mono deil normal bi laptoba göre uygun sesi ses kartı aayrlaından denetleyince anlaşılıyor.. performans ve fiyata baktığında acer öne çıkıyor. bundan önceki laptobum da acerdi 3 sene kullandım sorunsuz sattım inşallah bundan da memnun kalırım :)

• arkadaşlar bende bi 20 gün önce bu ürünü aldım özelliklerine denecek yok zaten ama dediğiniz gibi kasası pek iyi değil. ben donma sorunuyla karşılaştım laptopu aldıktan 10 gün sonra format attım ve sadece oyunlarda değil sistemde dahi kasıyor internette winampta heryerde 1-2 saniyelik donmalar oluyor sürekli. oyunlarda yüksek grafik ayarlarında kasmadan oynarken birden donup tekrar düzeliyor. format atmadan önce buna pek dikkat etmedim yada kasmıyordu acaba nerde yanlış yapıyorum işletim sistemimi düzgün değil antivirüsmü kastırıyor yoksa bu turbo boost diye bişey var ondanmı kaynaklanıyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriously

arkadaşlar bende bi 20 gün önce bu ürünü aldım özelliklerine denecek yok zaten ama dediğiniz gibi kasası pek iyi değil. ben donma sorunuyla karşılaştım laptopu aldıktan 10 gün sonra format attım ve sadece oyunlarda değil sistemde dahi kasıyor internette winampta heryerde 1-2 saniyelik donmalar oluyor sürekli. oyunlarda yüksek grafik ayarlarında kasmadan oynarken birden donup tekrar düzeliyor. format atmadan önce buna pek dikkat etmedim yada kasmıyordu acaba nerde yanlış yapıyorum işletim sistemimi düzgün değil antivirüsmü kastırıyor yoksa bu turbo boost diye bişey var ondanmı kaynaklanıyor anlamadım
    bu pc'y, bugün aldım. bu yorumuda ondan yazıyorum
    i5 işlemci var. performans güzel.

şu olay var bu pc'de::

hem dahili hem harici ekran kartı var.
    dahili olan ufak işlemlerde aktif (intel hd graphics),
    performans istediğimiz an harici ekran kartı devreye gidiyor (1gb 2.5gbye kadar turboboost)
    nvidia optimus diye geçiyor bu özellik; buradan optimus nedir öğrenebilirsiniz:http://www.langturk.com/nvidia-optimus-nedir/

benimkinin özellikler
    intel i5-460m
    15.6 hd led lcd
    nvidia geforce gt 540m
    4gb ddr3
    500 gb hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 26 Mart 2011; 0:06:05 >

• hocam bu cihazı en ucuz nerden temin ederiz ve bu fiyat aralığındaki en performanslı makina bu mudur
    quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

performans istediğimiz an harici ekran kartı devreye gidiyor (1gb 2.5gbye kadar turboboost)
    nvidia optimus diye geçiyor bu özellik; buradan optimus nedir öğrenebilirsiniz:http://www.langturk.com/nvidia-optimus-nedir/

benimkinin özellikler
    intel i5-460m
    15.6 hd led lcd
    nvidia geforce gt 540m
    4gb ddr3
    500 gb hdd

• quote:

Orijinalden alıntı: kntrli
    hocam bu cihazı en ucuz nerden temin ederiz ve bu fiyat aralığındaki en performanslı makina bu mudur
    quote:

benimkinin özellikler
    intel i5-460m
    15.6 hd led lcd
    nvidia geforce gt 540m
    4gb ddr3
    500 gb hdd

1200 liraya satürnden aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3d_kamil

quote:

Orijinalden alıntı: kntrli
    hocam bu cihazı en ucuz nerden temin ederiz ve bu fiyat aralığındaki en performanslı makina bu mudur
    quote:

benimkinin özellikler
    intel i5-460m
    15.6 hd led lcd
    nvidia geforce gt 540m
    4gb ddr3
    500 gb hdd

1200 liraya satürnden aldım.

Alıntıları Göster
    bende de Acer Aspire 5742g i5 gt 420m 320 hdd notebook var. benimki sorundan ziyada keyfe keder veren bi sıkıntı windows Deneyim Dizininde değer 3.9 bu notebooktan daha düşük özellikli bilgisayarlarda bu değer 5 , 5.5 gibi değerlerde sizce neden bu şekilde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: brhnclk

bende de Acer Aspire 5742g i5 gt 420m 320 hdd notebook var. benimki sorundan ziyada keyfe keder veren bi sıkıntı windows Deneyim Dizininde değer 3.9 bu notebooktan daha düşük özellikli bilgisayarlarda bu değer 5 , 5.5 gibi değerlerde sizce neden bu şekilde oluyor.

Alıntıları Göster
    bilgisayardan bende de var gayet memnunum sıkıntı yok :) pes 11 de çok iyi genel olarakta iyi zten

Ses kalitesi güzel fakat tek haporlör var gibi geliyor - sadece sol tarafta - ( : sizde böyle bi şey varmı ses sadece sol taraftan geliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Azref merd

bilgisayardan bende de var gayet memnunum sıkıntı yok :) pes 11 de çok iyi genel olarakta iyi zten

Ses kalitesi güzel fakat tek haporlör var gibi geliyor - sadece sol tarafta - ( : sizde böyle bi şey varmı ses sadece sol taraftan geliyor .

Alıntıları Göster
    ttnetten adım
    ci3 i380m 2.6
    gt520 vga
    3 gb ram

yalnız tek hoparlör var pcde... stereo değil
    ayrıca da caps lock ışığı yok... sadece yazılımla osd olarak görünüyor...
    recovery dvd si yaptım, 4 dvd yedi
    bir de driver ve utility dvd yaptım o da 1 dvd tuttu...

şimdi 5 tane dvd var elimde :) hdd ye 15 gb recovery part. ayırmışlar...

ama özellikle multi touch mause pad süper... şimdikle zoom yapılabiliyor :) apple gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

ttnetten adım
    ci3 i380m 2.6
    gt520 vga
    3 gb ram

ama özellikle multi touch mause pad süper... şimdikle zoom yapılabiliyor :) apple gibi

Alıntıları Göster
    Vatandan aldım 1000 TL ye süper yapmışlar makineyi tavsiye ederim özellikle oyun için alacaklara

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

ttnetten adım
    ci3 i380m 2.6
    gt520 vga
    3 gb ram

Alıntıları Göster
    ben de ttnetten 5742G yi dusunuyorum ancak emın olamadım memnun musunuz pekı..alınabılır mı..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.