Şimdi Ara

Acer Aspire 5742g yi nasıl bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende vatandan almıştım, kur sabitlemesi avabtajı ile, genel olarak memnunum tek sorunu mono ses, solda tek hoparlör var.
    3gb DDR3 1033 mhz lik ram
    nvidia 2gb lık 420 m ekran kartlı modeli.
    500gb (5400 rpm) hdd

sizce bu laptobu bu fiyata almalımıyım 1 yıl kullanmıs ekranı kırıldıgından dolayı degistirilmis yeni takılmıs. yoksa 0 laptop mı alıyım ? fiyatı nasıl sizce 925 tl
    birde ekran kartı beni tereddut ettiriyor 420m ler oyun ıcın dusuk performans mı sunar 610 m nasıl olur sizce ?

GPU:57->yanıyor
    HD0:34
    HD1:31
    Corw0:62->yanıyor
    Core1:66->yanıyor
    (bu değerler bütün programlar kapalıyken ölçülmüştür.)iki fan değiştirdim fakat hala kapanma sorununu çözemedim mesela GRİD oynarken 1-2 tur sonra pc den bi "tık" sesiyle kapanıyor ne yapmam lazım????
    o kadar
    acer aspire5742g modeli

işlemci: intel corei5 - 460M 2.40 ghz
    vga : intel hdmı
    ekran kartı : nvidia geforce420 1gb paylaşımsız
    hdd : 500
    memory : 3 gb ddr3
    batarya : 6 cell li-on
    ekran : 15.6 led lcd
    işte bnm ki bu fiyatı ise 1476 tl.
    15.6" hd led lcd
    geforce gt420m
    3 gb ddr33
    500gb hdd

üzerindeki plastik korumaları 2 ay önce çıkardım.
    daha iyisini almak üzere satacağım.
  • Merhaba arkadaşlar ben de de ACER ASPİRE 5742g i3 işlemci var daha sıfır durumda ne müzik yüklendi ne resim yüklendi jelatinleri dahi sökülmedi bataryası bile takılıp bitirilmedi daha o kadar temiz acil ihtiyaçtan satıyorum taksitle aldım halen taksidini ödüyorum GARANTİSİ DEVAM EDİYOR 900 tl vereceğim 1500 tl lik ama sıkıştık başka çare yok ilgilenen arkadaşlar msj atsınlar telefonumu veririm konuşuruz..

Acer Aspire 5742g yi nasıl bilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ianemon -- 6 Haziran 2012; 12:48:34 >

• slm arkadaslar ben aldım 1 sene olsu hata 1 ay gectı ben bu acer aspıre5742g aldım aldığıma pısman oldum .boyle dandırık bır bılgısayar gormedım 2 aylıkken gonderdım tamır yapıp gonderdıler.ekran kartı değiştı.sonra değişım talep etım .bır senede 4 kere tamıre gıtmesı gerekıyormus sonra ıkı ay sonra yıne gonderdım ses kartını değiştırdıler.3 ay sonra yıne gonderdım bu seferde hardıskı değiştırdıler .değiştırmrmrk ıcın dırendıler
    bende soruyorum daha kac kere gondermem lazım .değişmesı ıcın dusunsene yenı aldınız bır bılgısayar 6 ayda 3 kere gıtı morelım bozuldu leptoptan sogudum yemınle kırıp atasım geldı.sımdı gelelım sımdı de tusları dokuldu.bana kalırsa arkadaslar.bu bılgısayarı almayın ben hıc memnun değilım ayrıca acer fırmasına yazıklar olsun .sımdı yıne bozuldu bu seferde kargo sızden demeye basladılar.

Orijinalden alıntı: kansaskiney_35

slm arkadaslar ben aldım 1 sene olsu hata 1 ay gectı ben bu acer aspıre5742g aldım aldığıma pısman oldum .boyle dandırık bır bılgısayar gormedım 2 aylıkken gonderdım tamır yapıp gonderdıler.ekran kartı değiştı.sonra değişım talep etım .bır senede 4 kere tamıre gıtmesı gerekıyormus sonra ıkı ay sonra yıne gonderdım ses kartını değiştırdıler.3 ay sonra yıne gonderdım bu seferde hardıskı değiştırdıler .değiştırmrmrk ıcın dırendıler
    bende soruyorum daha kac kere gondermem lazım .değişmesı ıcın dusunsene yenı aldınız bır bılgısayar 6 ayda 3 kere gıtı morelım bozuldu leptoptan sogudum yemınle kırıp atasım geldı.sımdı gelelım sımdı de tusları dokuldu.bana kalırsa arkadaslar.bu bılgısayarı almayın ben hıc memnun değilım ayrıca acer fırmasına yazıklar olsun .sımdı yıne bozuldu bu seferde kargo sızden demeye basladılar.

Casper ve Acerden uzak durmanızı tavsiye ediyorum aynı şekilde bende casper gt540m ekran kartlı bir pc almıştım 3 ay içinde hdd bad sector hatası verdi garanti yaptı fakat düzelmedi işçilik gerçekten çok kötü bu pclerde özellikleri iyi ve fiyatı ucuz diye alıyoruz fakat gerçekten hayal kırıklığı oluyor aşırı ısınıyor soğutmaları çok kötü 80 90 dereceye kadar çıkıyordu laptop illa alıcaksanız oyun için almayı düşünmeyin ekran kartına bakmayın, vereceğiniz para Asus olmak şartıyla en fazla 1000TL olsun veya 2000 Üzeri asus,samsung markaları alın derim yoksa bulaşmayın acer ve caspera.
    I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction; one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal.

• quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

Orijinalden alıntı: kansaskiney_35

slm arkadaslar ben aldım 1 sene olsu hata 1 ay gectı ben bu acer aspıre5742g aldım aldığıma pısman oldum .boyle dandırık bır bılgısayar gormedım 2 aylıkken gonderdım tamır yapıp gonderdıler.ekran kartı değiştı.sonra değişım talep etım .bır senede 4 kere tamıre gıtmesı gerekıyormus sonra ıkı ay sonra yıne gonderdım ses kartını değiştırdıler.3 ay sonra yıne gonderdım bu seferde hardıskı değiştırdıler .değiştırmrmrk ıcın dırendıler

Casper ve Acerden uzak durmanızı tavsiye ediyorum aynı şekilde bende casper gt540m ekran kartlı bir pc almıştım 3 ay içinde hdd bad sector hatası verdi garanti yaptı fakat düzelmedi işçilik gerçekten çok kötü bu pclerde özellikleri iyi ve fiyatı ucuz diye alıyoruz fakat gerçekten hayal kırıklığı oluyor aşırı ısınıyor soğutmaları çok kötü 80 90 dereceye kadar çıkıyordu laptop illa alıcaksanız oyun için almayı düşünmeyin ekran kartına bakmayın, vereceğiniz para Asus olmak şartıyla en fazla 1000TL olsun veya 2000 Üzeri asus,samsung markaları alın derim yoksa bulaşmayın acer ve caspera.

allah bilir bos guncellemesi yapmamışsındır bile, aldığın gibi kullanmısındır sonra sorun cıktı acer kötü, böyle camur atmayın kardeşim, aynı laptop akrabamızda var sapasağlam sorunsuz çalışıyor kaç seneden beri.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

allah bilir bos guncellemesi yapmamışsındır bile, aldığın gibi kullanmısındır sonra sorun cıktı acer kötü, böyle camur atmayın kardeşim, aynı laptop akrabamızda var sapasağlam sorunsuz çalışıyor kaç seneden beri.

haklı olabilirsin bu mesajı attığım zaman caspere acayip sinir olmuştum sonra mesajımı gördükten acere niye laf attım ben diye söylendim kendime laf atacak yer aramışım yani herneyse fakat casper konusunda her türlü almayın derim alacaksanızda pek güvenmeyin performansına güvendiğiniz zaman olan oluyor
    I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction; one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal.

• Acer Aspire 5742G 464G50Mn-kk (i5 460m, gt540m, 2x2 GB Kingston RAM, Hitachi 500 GB HDD ve DVD Sürücüsü, Atheros Wi-Fi, Synaptics Touchpad)

Bu bilgisayarla ubuntu kullanıyorum ayrı bir güzel oldu. Windows a göre %10-%20 daha hızlı çalışıyor ve daha az ısınıyor.(Bakım yapıldımı pek ısınmıyor zaten.) 3ncü seneye girecek. Batarya kapasitesi %40 ta şuanda. Tek sıkıntısı klavye o da değişilir fakat yinede güzel.(Deri kalıntıları filan kalıyor.) Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.(Gerçi yeni modeller çıkmıştır.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu tarihi eski ama bende ürünümü bu sıralar servise gönderip 4 lük ramini 8 gb a çıkartmayı düşünüyorum işçilik dahil ne kadara mal olur yada internette ram modelini yada anakart modelini ne diye aratırsam bulabilirim netten bir fiyat alabilirim

Orijinalden alıntı: hackerbilgincan

Konu tarihi eski ama bende ürünümü bu sıralar servise gönderip 4 lük ramini 8 gb a çıkartmayı düşünüyorum işçilik dahil ne kadara mal olur yada internette ram modelini yada anakart modelini ne diye aratırsam bulabilirim netten bir fiyat alabilirim

Kendiniz değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba epey olmuş gerçi ama klavye soketinde sorun olabilir, anakarta giriş yerinde ki flex kabloda sıkıntı olabilir, yada diğer seçenek klavye arızalanmış olabilir. Ben bu cihazın bataryasını bu sitede buldum ve kapıda ödemeli alınabiliyor, bir bakmanızı tavsiye ederim, saygılar.

http://www.ifateknoloji.com/acer-aspire-5742g-notebook-klavye-29839
    İmzama bakın özellik olarak neredeyse aynı leptoplar oyunları sonda açar mı diyorsunuz eski bir sistem oyundan kasıt ağır oyunlarsa özellikle son çıkanlar için düşük ve orta ayarlarda kurtarıyor online oyunlarda sıkıntı olmaz onlarda yüksek seviyede oynarsınız.İkinci el mi alacaksınız yoksa var mı sizde neden sordunuz?
  • 2010 da bimeks ten 1300 tlye almıstım ve hala kullanıyorum.Her tarafını soktum kurcaladım ama hala çalışıyor suanda hdd yerıne ssd taktım 120gb ve bılgısayar tahmını 5 snde acılıyor tek sıkıntısı ısınma problemı olması . Onada çare ıyı bır soğutucu almak oldu. Şimdiki biligsayarlara bile taş çıkartıyor maşallah.
  • aynı sorun bendede var speedfan programına fazla guvenme hwmonıtor u dene derım.kapnma sorununa gelınce 105 dereceye gelınce pc kendını kapatıyo sebebını bende anlayamadım bıousu guncelleyınce bıraz duzeldı gıbı . bu aralar foruma speedfan prgoramın ayarlarının neden çalışmadıgınıyazdım bı cevap gelırse pm atarım eger programı calıstırabılırsek mukemmel olur

bıos lınkı:http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/drivers
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.