Şimdi Ara

Acer Aspire 5742G Mause pad çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Aspire 5742G Laptopum var bu sabah güzel çalışırken öğlene doğru kapattım laptopumu açtığımda mause pad çalışmıyordu sonra biraz uğraştım çalıştı ama takılıyor oynatıyorum ama geç gidiyor mausemde bozuldu mause padle beraber bi yardım edin lütfen

• driver güncellerseniz sorun ortadan kalkar sanıyorum Sistem türü nedir 64 bit /32 bit
  • Surucusunu kaldırın ve sitesinden guncelini kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivaekol

driver güncellerseniz sorun ortadan kalkar sanıyorum Sistem türü nedir 64 bit /32 bit

Windows 10 Home 64 bit kullanıyorum Driverını sitesinden indirdim kurdum yine takılıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Surucusunu kaldırın ve sitesinden guncelini kurun

Sürücüsünü yükledim ama diğerini kaldırmadan yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomern Muslu -- 4 Şubat 2016; 18:35:49 >
  • Windows 10 için resmi bir driver yok malesef acer için windows 10 genel sorun driver otomatik yükleği için alternatifini yüklemiş
  • quote:

Windows 10 için resmi bir driver yok malesef acer için windows 10 genel sorun driver otomatik yükleği için alternatifini yüklemiş

Abicim formatı yeni atmadım hemde 5 aydır Windows 10 Home Kullanıyorum yükseltme ile geçtim 5 aydır olmadı böyle bir sorun
  • Driver Silliniz windows 10 tekrar indirip kursun yada driver programlarından destek olabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Driver Silliniz windows 10 tekrar indirip kursun yada driver programlarından destek olabilirsiniz

Nerden sileceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.