Bildirim
Acer Aspire 5742G Mause pad çalışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
driver güncellerseniz sorun ortadan kalkar sanıyorum Sistem türü nedir 64 bit /32 bit -
Surucusunu kaldırın ve sitesinden guncelini kurun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vivaekol
driver güncellerseniz sorun ortadan kalkar sanıyorum Sistem türü nedir 64 bit /32 bit
Windows 10 Home 64 bit kullanıyorum Driverını sitesinden indirdim kurdum yine takılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
Surucusunu kaldırın ve sitesinden guncelini kurun
Sürücüsünü yükledim ama diğerini kaldırmadan yükledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomern Muslu -- 4 Şubat 2016; 18:35:49 > -
Windows 10 için resmi bir driver yok malesef acer için windows 10 genel sorun driver otomatik yükleği için alternatifini yüklemiş -
quote:
Windows 10 için resmi bir driver yok malesef acer için windows 10 genel sorun driver otomatik yükleği için alternatifini yüklemiş
Abicim formatı yeni atmadım hemde 5 aydır Windows 10 Home Kullanıyorum yükseltme ile geçtim 5 aydır olmadı böyle bir sorun -
Driver Silliniz windows 10 tekrar indirip kursun yada driver programlarından destek olabilirsiniz -
quote:
Driver Silliniz windows 10 tekrar indirip kursun yada driver programlarından destek olabilirsiniz
Nerden sileceğim -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X