Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5710 - TEMİZ , SORUNSUZ LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ACER ASPİRE 5710 - TEMİZ , SORUNSUZ LAPTOP

Bilgisayar ablamındı arkadaşlar 1-2 aydır bende makina ve evde fazlalık olduğu için satışa çıkardım.. Uzun yıllardır ablam kullanıyor taş gibi makina MaşAllah Format atıldı fan temizliği yapıldı içinede baya oyun kurdum driver cd'si felan herşeyi hazır şekilde satışdadır ..

Laptopun Özellikleri;

- İntel Core Duo t2450 - 2.0 Ghz Çift Çekirdek İşlemci ( 2 mb Önbellek)

-2 Gb Ram

-120 Gb Hard Disk

-256 Mb Ekran Kartı

-15.4" İnç Lcd Ekran

-Dvd Süper Multi Double Layer Dvd Writer

-Lisanslı Windows Vista ( Şuan Makinada Win 7 Yüklü )

Bilgisayarın Touchpad arada sapıtıyor oda sürücüdenmidir touchpadin kendisindenmidir anlamadım Usb fare ile kullanıyorum ben Laptopu alacak arkadaşa usb fareyide hediye olarak vereceğim..

Birde Şarj 5-10 dakika gidiyor ..

Laptop ile internet,ofis ve günlük işleriniz film vs gibi herşeyi rahatlıkla halledebilirsiniz ,

İçinde yüklü bayada bir oyun var;

Gta San Andreas , Pes 2009,Pes 2010 , COD 2 , Counter Strike Online , Combat Arms ,Age of Mythology , NFS Most Wanted, NFS CARBON, Resident Evil 4, Prince Of Persia 1-2-3 , Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü, FEAR ,Manhunt 1-2, FlatOut 2, Half Life 2, Left 4 Dead, Far Cry, Colin McRae Rally 5, Battlefield 2142 ,Tomb Raider Serisi, Angry Birds ,Star Wars BatleFront 2, Max Payne 1-2, Street Racing Syndicate gibi oyunlar yüklüdür ve daha güzel bir çok oyunu rahat çalıştırıyor makina..

Laptop gayet temizdir alacak arkadaş istediği takdirde laptopa başka oyunlarda yükleyip öyle teslim edebilirim laptopu, ,alan arkadaşa hayırlı olsun ..

FİYAT : 310 Lira - "Pazarlık Sünnettir"

Fotoğraf cihazın kendisine aittir laptopu deneyip inceleyerek alabilirsiniz arkadaşlar..

http://i.hizliresim.com/78APlN.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 10 Ekim 2014; 20:30:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Acer aspire laptop wireless sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.