Bağlantılar: 1 x PCMCIA slot 1 x RJ-45 ethernet jack 1 x RJ-11 modem jack 3 x USB 2.0 port 1 x VGA (monitör) çıkış 1 x Mikrofon giriş
bu bilgisayarın performansından memnun değilim ilave 1 512 ddr2 ram almak istiyorum ama SU AN bu bilgisayardaki ram in marka ve modelini bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.(iki ramde aynı olursa daha iyi prfmans alınır deniyor) olamazsa hangi rami alayım? birde bunun ekran kartı dahili ekran kart ben buna harici bir ekran kartı alablirmiyim? şimdiden sğlun
sisoft sandra programıyla ramlerin hakkında bilgi edinebilirsin. www.guru3d.com adresinde bu program mevcut. olmadı kendin rami söküp bakabilirsin de
ekran kartını harici yapamazsın malesef ve tümleşik ekran kartları performasta kayba neden oluyor. alırken harici ekran kartlı bir model alman daha iyi olacaktı
Arkadaşlar, geçen bilgisayarıma format atıp kopya bir xp kurdum. driwerler ise elimde değil, nereden bulabilirim? şu anda ne ses, ne cam ne de wireles özelliği çalışıyor..
bu adreste var. ben indirdim kullandım. serviste akadaşım var ondan da aldım sitedekilerin aynısı. hepsini teker teker indirmen lazım ama. biraz zaman alıyor. xp için olanları indir. birde wista için olnlar var dikkat et.