Şimdi Ara

Acer Aspire 5520 İLGİLENEN BAKSIN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bitane acer aspire 5520 laptobum var, ben buna en son acerin sitesinden bios güncellemesi yaptım yapana kadar tıkır tıkır çalışıyordu res attım ve laptob 3 4 sn açılıyor kendşnş restliyor :S araştırdım bios pili çıkarılıp takılıyormuş onuda bulamadım kim anlıyor bu işlerden, gittim bilgisayarcıya dediki acere göndericez orda bitane 5000$ makine varmış bios pilini eski haliine yükliyim çalışır vaziyette vercekmiş 120 lira dedi burdan halledebilirsem halledicem arkadaşlar olmadı gönderircez, bu arada laptobun garantisi bitti o yüzden bu haldeyim.

• açılıp kapanıyor hep pilinini çıkararak kaptamak zorunda kalıyorum yaardım edicek varmı
  • biosun kurulması gerek bence de. ben o yüzden göndermiştim garantiye anakart değişti. pazalık yap bence
  • anakartlan ilgili bi problem yok, ben bios güncellemesi yaptıktan sonra oldu zaten. galiba çıkarıp takılınca oluyormuşda ben bulamadım yerini gerçekten böyle yapınca oluyormu burdan bazıları yardımcı olursa yapabilirsem yaparım olmadı götürcem
  • Bios pili cıkartıp takarak sadece bios ayarlarını sıfırlarsınız...Eger hatalı bios attıgınızdan ve bilgisayarın bu durumu bios dan dolayı olusturdugundan emin iseniz Acer lar a ozgu bios yazma yontemı var onu kullanabılırsınız...

bu ısın altından kalkamayacagnızı dusunuorsanız bu isi uygun fıyata yapabılecek bır servıs arastırmanızı onerırım...fakat bilgisayarı sokmenızı gerektırıcek bır durum yok...

1adet flash bellek bios dosyası ve bır tus kombınasyonu...
  • evet yapabilirim usb flash belleğim var ama işte 5 saniye açık kalıyor en fazla nasıl olucak
  • nasıl olduğunu anlatim ben size acerin kendi sitesinden aspire 5520 bios güncelledim sonra res attım açılmadı 5 saniye açılıyor kapanıyor böyle devam ediyor, usb bellekte yapabilirim ama nasıl olucak 5 saniye içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fn+esc+power key uclusu sıze bılgısyarınızda goruntu vermeden bıos flashlama ımkanı sunar.usb bellege bıos u gommenız gerek oncelıkle.sonra flash ı takıp bu uc tusa basılmalı(fn+esc basılı ıken power tusuna basmak yanı) ellenmemelı.flashı yazdıktan sonra pc restart atacaktır...forumda bunun nasıl yapılabılecegı ıle ılgılı konular mevcut.ınternet uzerınde de vıdeolu anlatımlar var.ufak bır arastırma yapıp hepsıne ulasabılırsınız..

kolay gelsın.
  • takip...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.