Arkadaşlar forumda 2920 alan kimse yokmu? sorunlarımızı bigilerimizi paylaşalım..teşekkürler
kimsede yokmu bu bilgisayradan yaaa..
bende var bisorun var işlemci 100½ çalışıyor durupdururken anlayamadım neden olduğunu daha performansını anlayamadım
Ben 2920z kullanıyorum.
ben 2 hafta oldu alalı genelde memnunum ama pil performansı çok iyi değil birbuçuk saat gidiyor.diğer özelliklerinden memnun.birde şunu merak ediyorum signal up bu pc de varmı? ekaranın arkasında(siganal up yazan yerde) alıcı yok gibi geldi bana ..işlemcinin değişiklik göstermesine anlam veremedim bende öyle bir durum yok. dramaguen iletişimi kopramyalım iyi günler.
Bende 2920z var, T2370 işlemcili olan. Alınca hemen XP kurdum bariz rahatladı. Tek sorunum işlemci sıcaklığı ortalama 35 derece bile olduğunda bazen fan çalışıyor. Neye göre çalışıp durduğunu çözemedim. Kontrol altına almak lazım bir şekilde ama fazla uğraşmıyorum bu bilgisayar ile.
quote:
Orjinalden alıntı: falls
ben 2 hafta oldu alalı genelde memnunum ama pil performansı çok iyi değil birbuçuk saat gidiyor.diğer özelliklerinden memnun.birde şunu merak ediyorum signal up bu pc de varmı? ekaranın arkasında(siganal up yazan yerde) alıcı yok gibi geldi bana ..işlemcinin değişiklik göstermesine anlam veremedim bende öyle bir durum yok. dramaguen iletişimi kopramyalım iyi günler.
dostum ilk açıyorum kendine gelene kadar biraz zaman geçiyor vista açılınca işlemci bir çalışıyor bir duruyor pover tuşunun sol yanındaki kutucuk sürekli çalışıyor vistanın bütün özelliklerini kapattım
benim fan sürekli çalışıyor anlmadım gitti. birde şunu merak ediyorum, fiş takılı iken bataryanın tamamen dolup.beklemesi durumunda bataryanın ömrü kısalırmı. ne yapmamız lazım..
8 GB'tan büyük 1080p .mkv oynatmayı deneyen var mı? XP kurulu ve oynatamıyor. Çoğunlukla takılıyor...
benim pc de sorun olmuyor.
bu pc ye intelin 5100 veya 5300 wirelles mini kartını taksak çalışırmı? sinyalleri güçlendirmek için ihitiyacım var.
arkadaşlar bilgisyarı yüksek performansa aldığım halde cpuz programıyla bakıyorum işlemcinin mhz i 798 mhz ye kadar düşüyor nasıl düzeltirim
Acer management, da Fiş takılıyken ve değilken performans ayarlarını düzenleyebileceğiniz bölüm var. Orda standart olarak, pil tasarruf amaçlı fiş takılı değilse işlemci düşük hızda çalışıyor. İsterseniz menüden deişterebilirsiniz.
anlaşılan bu pcden pek kimsede yok.. yazan yok..
2920 kullanan yokmu yaa....
ben kullanıyorum
bu pc ye intelin 5100 veya 5300 wirelles mini kartını taksak çalışırmı? sinyalleri güçlendirmek için ihitiyacım var.
Arkadaşlar bende aranıza katıldım gibi.. Bi tanıdığın 2920z sini aldım satmak için satılmazsa kendim kullanıcam:)
Bendeki laptopun serisi biraz daha farklı galiba.. Ram 2gb hdd 160gb Ekran kartı ise 358mb
Dün windows 7 yi kurdum.. Sadece Blutut için driver yüklemem lazım galiba wlan vs sorunsuz çalışıyor..
Şimdi arakadaşlar benim küçük bir sorunum var.. Wlan ışıgı ters işlem görüyor.. ışık yanıyoken wlan kapalı, ışık kapalıyken wlan açık gösteriyor.. Birde blututun ışıgıda yanmıyor ama galiba driverden dolayı yapıyor bunu..
Yanında yardımcı cdleri olmadığı için kontrol edemedim.. acaba bu tuşları kontrol etmek için bi cd veriliyomu kutu içeriğinde?
arkadaşlar bende 2920z arıyorum satan biri olursa bana ulaşabilir.. Bimeksin 650 Tl ye sıfır kampanyası vardı kaçırdım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme