Şimdi Ara

Acer Aspire 1654WLMI - Lütfen bir bakın ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bu notebook ile ilgili bir kac sorum olacak, acilen yardimci olursaniz sevinirim, cunku eger aklimdaki soru isaretleri giderse bir an once alicam aleti.

- Aletin Hard diskinin 5400 RPM olup olmadiginiz hic bir yerde goremedim, bilen var mi ne oldugunu ?
    - Ben oyun oynamayan bi adamim, o yuzden ekran kartina bakmadan diger anlamda ozelliklerine bakarsaniz cok super gibi, baska olumsuz bi yani varmi bu aletin
    - Acer ' in istanbulda teknik servisi neresi ve tatmin edici mi, biliyorsunuz ki laptop da teknik servis hayati derecede onemli
    - Son olarak da kredi karti ile degilde nakit olarak 2 taksitle alabilecegim bir yer biliyor musunuz ve nerden almami tavsiye edersiniz (internet uzerinden almicam)..

Bilgi sahibi arkadaslar (özellikle bu alete sahip olanlar) dusuncelerini yazarlarsa cok memnun olucam..

Saygilar..

Acer Aspire 1654WLMİ Sonoma 2.0 Ghz - 1GB DDR2 / 100GB Hdd

Fiyatı: 1699 USD + KDV

Ürün BilgisiIntel® Centrio� Mobil Teknolojili

- Intel® Pentium® M İşlemci 760 (2.0GHz, 2MB, 533MHz)

- Intel® 915PM Express chipset

- Intel® PRO Wirelless 2200BG Kablosuz LAN (802.11b/g)

Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

15.4� WXGA CrystalBride geniş LCD, 1280x800 çözünürlük

1GB DDR-II 533MHz bellek, 100GB sabit disk

128 MB ATI Mobility� Radeon� X300 PCI Express VGA

DVD-RW Dual DOUBLE Layer optik sürücü

MS-Sound uyumlu ses kartı SPDIF, stereo hoparlör ve mikrofon

56K Faks-modem, LAN ve 802.11b/g kablosuz LAN

3xUSB 2,0 port ve Bluetooth

Türkçe Q klavye, touchpad scroll mouse

8 cell Li Li-Ion pil (3,5 saat pil ömrü), 3 kg

Meteksan.NET 3 Aylık internet paketi

Acer ARCADE VE acer GRIVISTA yazılımları

2 yıl garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 6 Aralık 2005, 16:27:03 >

• Dostum eğer oyun oynamıyorsan "128 MB ATI Mobility� Radeon� X300 PCI Express VGA" a hiç gerek yok ki. ekran kartı ONboard olan bi notebook al işini görür.. Ayrıca makine epey pahalı..
  • pcdepo.com a bir bak şu an için en uygun fiyat onlarda nakit alırsan 1509 usd+ kdv ye geliyor buda az bir fark değil haber verip gidersen ofislerindede teslim alabiliyorsun yani elden alma olanağın var aşağıdaki linkte ödeme seçeneklerine bak çoğu yerer göre çok cazip
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=A1654WLMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak80li

Dostum eğer oyun oynamıyorsan "128 MB ATI Mobility� Radeon� X300 PCI Express VGA" a hiç gerek yok ki. ekran kartı ONboard olan bi notebook al işini görür.. Ayrıca makine epey pahalı..

Arkadasaim, ben bu laptopu alicam, sana fazla gelir falan demeyin :) Sadece olumsuz yonu varmi onu soruyorum. Bi de servisi nasil.
  • infronic garantili ürünler iyidir servisinden muhakkak memnun kalırsın
  • Peki aletin hard diskinin 5400 RPM olup olmadigini bilen varmi
  • bir fikri olan yokmu arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acer aspire 6100 ne verirsiniz
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanıyorum hatta o laptoptan yazıyorum bunu. USA garntili benimki canavar gibi. blue ve kızıl yok. işlemcisi 1.6 centrio ama alet harika . bozmazsan recover sistemi var.
  • Arkadasim yanlis basliga mi mesaj attin anlayamadim.

Bir kere bu aletin islemcisi 1.6 degil 2.0
    Ayrica bluetooth u var..

Sendeki makine nedir..
  • gerçekten de rüya bilgisayari.
    Gördüğüm tek eksiği Tv out...ki bu özellik 999+kdv ye satılan Dell 6000'de ve daha bi çok laptopta standart.Neden bu alette yok anlamış değilim.
  • ya tv-out falan bana gerekmicek, simdiki makinemde var ama 2 senedir daha hic kullanmisligim yoktur =)

tek merak ettigim aletin harddiskinin RPM si
  • Bende bu model var 2 hafta önce aldım pcdepodan haftasonu kampanyasından 2400ytl 12 taksit.
    Bilende konuşuyyor bilmeyende bu alete pahalı diyen arkadaş bu özellikte bundan ucuczunuda söylese ii olur ama çamur atma psikolojisi.
    100 GB 5400 RPMDİR test ettim .
    Bluetooth var.
    Gayet güzel bir ergonomisi vAR.
    Portlarını kafana takma port devri kapandı.Gittigidiyorda her türlü usb arayüzlü portu 10-25 dolar aralığında alabilirsin.
    Bu aletin asıl özelliği wireless teknolojisi anteni güçlendirilmiş.
    Ekranı gayet güzel.Aksesuar olarak pcdepodan uyduruk bir çanta ve bluetooth geliyor.
    Bende çok araştırdım almadan alınabilir sorun çıkmayan laptoplar arasında.
    gokhankahya@msn.com
  • @gokhankahya

arkadasim seni msne ekledim, online olunca oradan biraz konusabilirmiyiz makine hakkında, ben de kararliyim bunu alicam ama iste bi kac soru isareti..
  • al kardeşim al su an ıcın en dogru secım
  • onumuzdeki hafta alicam kararimi verdim, peki arkadaslar, gorerek ve nakit odeme yaparak almak istiyorum, istanbulda.. nereyi tavsiye edersiniz
  • pcdepo da görerek alabiliyorsun sadece notebooklarda bu hizmeti veriyorlar zannedersem ama haftasonu kampanyası yapmışlar fiyat uygun
  • ekran cam gıbı net dıger notebooklara benzemiyor hiç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.