Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mortallight

arkadaşlar ben de katıldım aranıza, 5 yıl yine acer kullandım, ekonomik ömrünü tamamlayınca uzun zamandır almayı planladığım AS 4820TG i3 370M aldım 950TL'ye.

bu arada benim bilgisayarda bluetooth var arkadaşlar, daha önceki sayfalarda çoğunluk yok demiş ama..
    3 gündür kullanıyorum, en güzel yanı tabiki de pil performansı, dengeli planda 8 saat gitti tam. Az da olsa beğenmediğim tarafı ram'in az oluşu ve hdd'nin yavaşlığı ki zaten çözülebilir sorunlar bunlar. Yakın zamanda ram takviyesi ve seagate momentus xt hibrid hdd takmayı planlıyorum.
    Kulaklık çıkışı ile aynı yerde ayrıca SPDIF çıkışı var, bu bildiğimiz optik çıkış dimi?(z-5500 üm çok sevinecek bu işe:D ) Kulaklık jakı takıldığında optik çıkış zarar görmesin diye biraz uzakta yerleştirilmiş optik göz. Bunun için farklı kabloya gerek kalmaz umarım.

• Arkadaşlar benimde dikkatimi çekti bu modelin wireless i birçok laptop a göre düşük sinyal çekim gücü var buna müdahele etmenin bir yolu varmıdır sürücü güncelleme v.s birde daha önceden 2.nesil core i3 lü ve amd 6470 li bir laptopum vardı crysis 2 de 3d menüsü aktifti ayarlama yapabiliyordum 5650 6470 e nazaran daha iyi bir gpu değilmidir 3d ayarları aktif olmuyor. Bilen birisi fikir beyan ederse sevinirim. saygılar.
  • Arkadaşlar şuanda bu seriden kampanyada olan model yokmu yav. Bimeks 3 ay erteleme ve 12 taksit yapıyor ama bu seride kampanyalı olan yok çok pahalı. Ultrabooklar var bide böyle minik kaliteli performanslı bi model arıyorum ama bi denk getiremedim iyi bi ürün.
  • arkadaşlar şanssızlığa bakın dün çay döktüm laptopa :( pili takılı değildi ve çalısmıyordu ama klavyenin ordan baya su girdi hemen ters çevirdim bi peçetenin üstüne sabaha kadar beklettim, az önce de mediamarkta teslim ettim. umarım fazla bi zarar gelmemistir. bi de hızlıca ters çevireyim derken ekranın üstünden sertce tutmuştum çat diye bi ses geldi:((
  • quote:

arkadaşlar şanssızlığa bakın dün çay döktüm laptopa :( pili takılı değildi ve çalısmıyordu ama klavyenin ordan baya su girdi hemen ters çevirdim bi peçetenin üstüne sabaha kadar beklettim, az önce de mediamarkta teslim ettim. umarım fazla bi zarar gelmemistir. bi de hızlıca ters çevireyim derken ekranın üstünden sertce tutmuştum çat diye bi ses geldi:((

geçmiş olsun hocam umarım bir sorunu yoktur servisten sorunsuz gelir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krach55

quote:

arkadaşlar şanssızlığa bakın dün çay döktüm laptopa :( pili takılı değildi ve çalısmıyordu ama klavyenin ordan baya su girdi hemen ters çevirdim bi peçetenin üstüne sabaha kadar beklettim, az önce de mediamarkta teslim ettim. umarım fazla bi zarar gelmemistir. bi de hızlıca ters çevireyim derken ekranın üstünden sertce tutmuştum çat diye bi ses geldi:((

sağolasın kardeşim, bilmiyorum bakacağız ama mediamarkt çay dökülmesi garanti dışı olduğu için biz istanbul teknik servise göndermeyelim siz bulunduğunuz şehirdeki yetkili serviste yaptırın daha ucuza malolur dedi ben de acer TR yi aradım bulunduğunuz şehirden (mersin) yetkili servis yoktur dedi anlamadım bunu, MM ise hayır niye olmasın biz bile bazı ürünleri Mersin'de yaptırıyoruz dedi anlamadım gitti. laptop hala elimde ve tam bir gündür aynı durumda. yarın sabah tekrar acer TR yi arayacağım MM nin bahsettiği servisin yetkili servis olup olmadığını öğreneceğim, yetkili değilse kendim kargo ile göndereceğim artık fiyatı neyse ödeyeceğiz sapasağlam yapsınlar da, yapacak bişey yok...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krach55

quote:

sağolasın kardeşim, bilmiyorum bakacağız ama mediamarkt çay dökülmesi garanti dışı olduğu için biz istanbul teknik servise göndermeyelim siz bulunduğunuz şehirdeki yetkili serviste yaptırın daha ucuza malolur dedi ben de acer TR yi aradım bulunduğunuz şehirden (mersin) yetkili servis yoktur dedi anlamadım bunu, MM ise hayır niye olmasın biz bile bazı ürünleri Mersin'de yaptırıyoruz dedi anlamadım gitti. laptop hala elimde ve tam bir gündür aynı durumda. yarın sabah tekrar acer TR yi arayacağım MM nin bahsettiği servisin yetkili servis olup olmadığını öğreneceğim, yetkili değilse kendim kargo ile göndereceğim artık fiyatı neyse ödeyeceğiz sapasağlam yapsınlar da, yapacak bişey yok...

hocam ben istanbulda teknik servise destek bilişime veriorum bilgine biraz daha iyidir

• slm.arkadaşlar bende bir acer sahibiyim 3820tg...sadece tek ekran kartı kullanmak istiyorum..biostan discrete yapıp diğer intel ekran kartını kapatıyorum...fakat ekran aydınlık ayarları gidiveriyor..fn+sol sağ ok tuşlarıyla açılıp kapanan ayar gidiyor.diğer herşey ok...ne yapmalıyız önerisi olan
  • ACHI driverini kuramıyor.. kurulum için gerekli olan min gereksinim yok diyor. Ayrıca biostan ide yerine achi secersemde pc açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3ja -- 5 Ocak 2012; 22:38:47 >
  • Arkadaşlar merhaba, benimde elimde

4820TG-484G5Mnks Modeli var i5 işlemci fakat 480m 430 değil, satmayı düşünüyorum buradan tavsiye edeceğiniz arkadaşlar olursa diye yazmak istedim şu an itibari ile 999 tl ye vericem. Hiç bir problemi yok taşınması vs. açısından çokta memnun kaldım ama i7 aldığım için satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_56181795/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56181795

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sok-fiyat-aspire-4820tg-484g50mnks-i5-4gb-ram-hd5650-e-k-999-tl-70311322/detay/

• Acer 4820TG 3gb ramli modeli; 8gb ram destekliyormu? bilgisi olan varmı.
  • bence destekliyordur desteklemesi de lazım
  • mrb
    bn 4820tg kullanıyorum, ekran kartı arasında geçiş yaparken izlediğim videonun ekranı bozması normal mi bunu merak ediyorum.
    mesela film izliyorum, video açıkken şarja takıyorum bilgisayarı, ekran kartı değştikten sonra videonun ekranı siyah oluyor. normal mi bu bilen var mı
  • evet normal, ayrıca eğer orjinal partitionunuz yüklü değil ise ve kendi driverlarınızı kurmuş iseniz ATI'nin klasik sorunlarından olan driver sorunu da baş gösterebilir. Bu da ne demek olur, mesala ekran kartı geçişleri sırasında ekranınızda çizgiler vs oluşabilir. Böyle bir sorununuz var ise, acer'in kurduğu driveri bulup onu kurmanızı tavsiye ederim, iyi geceler.
  • tam anlatabildim mi emin değilim, videoyu tekrar açmam gerekiyor,ekran kartı değiştikten sonra normale dönmesi gerekmez mi?
    driver bunu düzeltebilr mi? ayrıca driver ı nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz?
  • evet bu driverla alakalı değil sanmıyorum ama bunun ekran kartı geçisi sırasnda olması normal, o yüzden şöyle söyleyeyim, yaşadığınız problem normal ve driver ile çözülecek bir sorun değil, dediğiniz gibi yeniden videoyu açmanız gerekebilir. Bu da normal bence kafanıza çok takmayın...
  • arkadaslar benim AS4820TG laptopdada her zaman degil ama çok seyrek olarak....ekran bir anlığına donuyor mouse felan hareket etmiyor..sonra ekran kararıp tekrar açılıyor ve notebook düzeliyor vede sag alt tarafta ''ATİ GÖRÜNTÜ SÜRÜCÜSÜ (veya birimi tam hatırlamıyorum) YANIT VERMEYİ KESTİ ve SONRA BU DURUMDAN KURTULDU'' diye bir uyarı geliyor sizce bu nedir notebook uma bir sıkıntı yaratırmı ilerde nede düzelirse nasıl düzelir.....dedigim gibi her zaman degil çok seyrek zamanla yapıyor....sebep nedir sizden cevap bekliyorum...

bir de laptopu hızlandırmak için şu linkteki hardidisklerden hangisini alayım laptopun üzerindeki 500 GB 5400 rpm bu alacagımın hızı ise 7200 rpm sizce linktekilerden birini alınca motebook ta hızlanma ve performansında yükselme olurmu bu konudada cevaplarınızı bekliyorum... LİNKLER::

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sifir-win7-li-seagete-7200rpm-dizustu-icin-sata-71230026/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sifir-win7-li-toshiba-500-gb-7200prm-diziustu-icin-71229938/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatcan22 -- 23 Ocak 2012; 20:57:51 >

• merhaba,
    benim 4820tg artık iyice ısınmaya başladı,hatta crysis2 gibi sağlam oyunlarda bi yerden sonra laptop kendini aşırı ısınmadan dolayı bi anda tak diye kapatabiliyor..Soğutucu aldım bakalım bi faydası dokunacakmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatcan22

arkadaslar benim AS4820TG laptopdada her zaman degil ama çok seyrek olarak....ekran bir anlığına donuyor mouse felan hareket etmiyor..sonra ekran kararıp tekrar açılıyor ve notebook düzeliyor vede sag alt tarafta ''ATİ GÖRÜNTÜ SÜRÜCÜSÜ (veya birimi tam hatırlamıyorum) YANIT VERMEYİ KESTİ ve SONRA BU DURUMDAN KURTULDU'' diye bir uyarı geliyor sizce bu nedir notebook uma bir sıkıntı yaratırmı ilerde nede düzelirse nasıl düzelir.....dedigim gibi her zaman degil çok seyrek zamanla yapıyor....sebep nedir sizden cevap bekliyorum...

bir de laptopu hızlandırmak için şu linkteki hardidisklerden hangisini alayım laptopun üzerindeki 500 GB 5400 rpm bu alacagımın hızı ise 7200 rpm sizce linktekilerden birini alınca motebook ta hızlanma ve performansında yükselme olurmu bu konudada cevaplarınızı bekliyorum... LİNKLER::

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sifir-win7-li-seagete-7200rpm-dizustu-icin-sata-71230026/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sifir-win7-li-toshiba-500-gb-7200prm-diziustu-icin-71229938/detay/

ARKADASLAR ŞU BENİM SORUMA YOK MU Bİ YORUM.... YOK MU Bİ CEVAP...KESTANE KEBAB ACELE CEVAP PİLİS....

• Ekran kartları arasındaki geçişi otomatik olmaktan çıkarmak için bir çözüm var mı? Ya da sadece yüksek performans gerektiren uygulamalarda ATI'ye geçmesini sağlayan?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.