Şimdi Ara

ACER AOD-260 // 499 TL Yenibosna-Darty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünlük mağazaya özel indirim varmış. Şekli gerçekten güzel.

Atom n450 1.6 ghz
    1gb ram
    250 gb hdd var.
    10.1 "

ACER AOD-260 // 499 TL Yenibosna-Darty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLMaNNN -- 5 Eylül 2010; 12:44:28 >

• Yok mu alan eden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Yok mu alan eden ?

Bi kiz arkadas soruyodu ona gosterdim bu modeli, olur dedi 2-3 gune ya bunu yada packerd bell in bir modeli var onu alacagiz bakalim.

Darty nin sitede webcam yok yazmislar ama Acer in sitede var yaziyor.
  • webcam varmı yokmu?
    Ekran çözünürlüğü nedir?
    pili ne kadar dayanır?
    Bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim

• sanırım üstteki netbook. wabcam yok yazıyor, üstelik nakit fiyatı 499,30 TL. İşlemci fena değil ancak wabcam in olmayışı bir netbook için çok büyük eksi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihankanka

İşlemci fena değil ancak wabcam in olmayışı bir netbook için çok büyük eksi.

İşlemci standart zaten, N270'le performans olarak hemen hemen aynı. Diğer netbooklardan bir farkı yok.

• Nasıl bu model?Pil süresi falan...Bu aralar netbook alma arefesindeyim.Vatan notebooktaki asusu kaçırdık gerçi pek sıcak fırsat sayılmazdı o ama...Ne dersiniz az daha beklemeli mi?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon86 -- 5 Eylül 2010; 22:30:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sırf bir harddisk ve pil için vatandaki asusun 2 katı meblayı ödemek....saçma bence.ben kullanıyorum asusu,çok memnunum.kamerasıda var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bg13

sırf bir harddisk ve pil için vatandaki asusun 2 katı meblayı ödemek....saçma bence.ben kullanıyorum asusu,çok memnunum.kamerasıda var :D

İki kat nereden çıktı, kaça aldınız ki?
  • yanlış gördüm birden,ama yinede fazla fiyat bence.
  • Kamerası var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bg13

sırf bir harddisk ve pil için vatandaki asusun 2 katı meblayı ödemek....saçma bence.ben kullanıyorum asusu,çok memnunum.kamerasıda var :D

250 GB hdd ve 6 hucreli pil, kamera da var? Sen sadece fiyati yanlis gormemisssin, komple baska bir cihaza bakmissin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.