Bildirim
ACER AOD-260 // 499 TL Yenibosna-Darty

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yok mu alan eden ? -
quote:
Orijinalden alıntı: aLMaNNN
Yok mu alan eden ?
Bi kiz arkadas soruyodu ona gosterdim bu modeli, olur dedi 2-3 gune ya bunu yada packerd bell in bir modeli var onu alacagiz bakalim.
Darty nin sitede webcam yok yazmislar ama Acer in sitede var yaziyor. -
webcam varmı yokmu?
Ekran çözünürlüğü nedir?
pili ne kadar dayanır?
Bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim -
www.istanbulbilisim.com.tr
AOD260-28PU Acer Netbookhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-aod260-28pu-netbook-fiyatlari-kampanyali-netbook-en-ucuz-mini-laptop-modelleri-firsatlari-taksit-avantajlari,19787.html
sanırım üstteki netbook. wabcam yok yazıyor, üstelik nakit fiyatı 499,30 TL. İşlemci fena değil ancak wabcam in olmayışı bir netbook için çok büyük eksi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihankanka
www.istanbulbilisim.com.tr
AOD260-28PU Acer Netbookhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-aod260-28pu-netbook-fiyatlari-kampanyali-netbook-en-ucuz-mini-laptop-modelleri-firsatlari-taksit-avantajlari,19787.html
İşlemci fena değil ancak wabcam in olmayışı bir netbook için çok büyük eksi.
İşlemci standart zaten, N270'le performans olarak hemen hemen aynı. Diğer netbooklardan bir farkı yok.
-
Nasıl bu model?Pil süresi falan...Bu aralar netbook alma arefesindeyim.Vatan notebooktaki asusu kaçırdık gerçi pek sıcak fırsat sayılmazdı o ama...Ne dersiniz az daha beklemeli mi?
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon86 -- 5 Eylül 2010; 22:30:51 > -
sırf bir harddisk ve pil için vatandaki asusun 2 katı meblayı ödemek....saçma bence.ben kullanıyorum asusu,çok memnunum.kamerasıda var :D -
quote:
Orijinalden alıntı: bg13
sırf bir harddisk ve pil için vatandaki asusun 2 katı meblayı ödemek....saçma bence.ben kullanıyorum asusu,çok memnunum.kamerasıda var :D
İki kat nereden çıktı, kaça aldınız ki? -
yanlış gördüm birden,ama yinede fazla fiyat bence. -
Kamerası var zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bg13
sırf bir harddisk ve pil için vatandaki asusun 2 katı meblayı ödemek....saçma bence.ben kullanıyorum asusu,çok memnunum.kamerasıda var :D
250 GB hdd ve 6 hucreli pil, kamera da var? Sen sadece fiyati yanlis gormemisssin, komple baska bir cihaza bakmissin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X