Arkadaslar birkac gun içinde asagıdaki notebooklardan birini almayı düsünüyorum ve bu konuda sizlerin önerilerinize ihtiyacım var.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Veya baska önerilerdede bulunabilirsiniz.
ACER 9424WSMI
İntel Core2Duo T5600 1.83 GHz 667 MHz 1024 Mb Ram DDR2 120 Gb 5400 Rpm Hdd 256Mb Nvidia Geforce Go7300 17'' Crystal Brite WXGA 1440*900 DVD RW Double Layer Kamera Wireless Win XP Media Center 4 USB-VGA-TV OUT SPDIF
Simdi size birkac bilgi vereyim ve bana bunların ısıgında yorum yapın.Öncelikle tasıma sorunum yok ve o yuzden 17'' olmasını istiyorum,genellikle internet,film seyretme, cok yogun olmayan programlarda kullanacagım notebooku.Ayrıca arada sırada oyun oynarım yani öyle cok fazla oyun manyagı deilim ama oynarım.Go 7300 ile Go 7600 arasında cok fark varmıdır yani beni etkilermi ve aradaki fiyat farkına degermi.Çünkü diger özellikler arasında fazla fark yok.Bu bilgiler ısıgında önerilerinizi bekliyorum,ayrıca bu modelleri kullanan arkadaslarda cihazların artı ve eksilerini belirtirlerse sevinirim.Birde cok oldum ama bu özelliklere yakın baska model önerilerinede acıgım.Şimdiden ilgilenen herkese tesekkur ederim...
arkadaşım şimdi profiline baktım istanbul da oturuyorsun sanırım . eğer gidip alma imkanın varsa kadıköyde bir yer var ismini pmden söyleyeyim oradan al hp 9087 1700 dolar 9097 de 2100 dolar . ben 9097 aldım tek kelimeyle harika .
Arkadasım alakana tesekkur ederim ama ben taksitle alabilirim ancak.O söyledigin yerde taksit yapıyolarmı yoksa pesin fiyatımı,eger pesinse alamam.Yanlız sendeki modelle(9097) benim istedigim model (9087) zannedersem kasaları aynı.Nasıl memnunmusun makinadan herhangi bir problem goruyomusun ses,ısınma,işcilik kalitesi,klavye v.s
Yokmu arkadaslar bu modelleri kullanan veya yorum yapacak olan aranızda yahu.Lütfen yardım
taksit tabiki yapıyorlar dediğim fiyatı 12 veya bazı kartlar için 15 e bölüyorlar .
hocam bence acer al derım o parayı verme sakın gıt acer wlmi 5635 modelını al
quote:
Orjinalden alıntı: cem650
hocam bence acer al derım o parayı verme sakın gıt acer wlmi 5635 modelını al
Arkadasım öncelikli tercihim 17'' ekranlı notebook.Zannedersem 5635 modeli 15.4'' ekran olması lazım.
bende 9097 var ama 9087 ile aralarında fazla bir performans farkı olacağını zannetmiyorum üstelik 2 si de acerı katlayacaktır . ben 9097 den çok memnunum .makina oldukça sessiz kasa kalitesi çok iyi ve çok zarif yapılmış . klavye tek kelimeyle harika . HD ekrandan bahsetmiyorum bile . 3.3 kilo oluşu dışında herşey harika diyebilirim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme