Şimdi Ara

Acer 6930G Ustaları Yardımınız Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Yaklaşık 1 hafta önce laptopum çalışır haldeyken yere düştü. Kendi kendini yeniden başlattı. Sorunsuz açıldı ancak win7 açılış yerine gelince 15 sn kadar tepkisiz kalıyordu. Defalarca baştan başlattım ama hep aynı ağırlık var.Laptoptaki seagate harddiski sesli çalışır oldu ve bad sector testinden sorunsuz geçti.Ancak hdd sıcaklığı minimum 52 derecede.Yükte 57 derecede ve kritik sıcaklık diye uyarı veriyordu. 250gb 7200rpm hitachi 16 mb cache hard disk aldım. Onu laptopun ana hdd bölmesine taktım. O da 45-55 derece arası gidip geliyor. 2. hdd bölmesine seagte hdd yi taktığımda seagte normal sıcaklık değerlerine döndü. 30-36 derece arası gidip geliyor. 2.harddisk bölmesine Hitachiyi taktığımda yükte 40 dereceyi aşmıyor.Bu nedir böyle? Bir diğer sorun ise kapak sorunu...2.hdd yuvasının kapağı tam kapanmıyor. Harddisk engelliyor. Sanıyorum üretim hatası...Yetkili servise gitsem uygun kapağı alabilir miyim?Böyle bir satış var mııdır? Hepsinden önemlisi bilgisayarımın neyi var?

Ekleme: Acer6930G derneğinde artık sadece oyun muhabbeti yapıldığı için oraya yazmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 31 Aralık 2011; 5:06:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.