Şimdi Ara

ACER 6530G DERNEĞİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
5
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Heretic

Bugün itibarı ile ben de 6530G kullanıcısıyım

Şuan driverları vs. yüklüyor kendisi içeride, yüklemeler bitsin ilk izlenimlerimi yazarım

Yalnız aklıma takılan bir şey var:

Laptop almaya giderken aklımda 5930G vardı, 9600 GT ekran kartı olan... Fakat hiç bir yerde bulamadım o modeli, o yüzden 6530G de karar kıldım. HD3650'nin 9600GT'den daha güçsüz bir kart olduğunu biliyorum fakat 4GB ram ve işlemcinin kalitesinden umutluyum biraz. Oyunseverler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim, mesela Crysis hangi ayarlarda 20+ fps ile oynanabiliyor?

kardes senınle aynı olayları yasamısız bende 14/02'de kendime sewgililer günü hediyesi olarak aldım :)
    nyse herkes W7 kurulması taraftarı sanırm.. W7'nin 64 bit kurulması 6530'lar için daha iyi olacagını düşünüyorum.. 1gb ram boşa gitmez.. ayrıyetten torrentlerde 32bit kurulum fazlasıyla war.. 64 biti kuran arkadaslar yardımcı olurlarsa sewinirim...

bi de son soru W7 beta 1 7000 kursak kolaylıkla 7022 yda 7032 ye yükseltebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KniqhT -- 15 Şubat 2009; 0:51:05 >

• Selam arkadaşlar laptopumu alalı 1 hafta oluyor 6530g zm84 ıslemcılı olan ... ancak cok kotu performasn verıyor. eski laptopum 1 gb ram 1.8 core duo vardı cok daha memnundum... forumu okudum herkes deişik işletim sistemleri yuklemiş bu konularda pek bilgimde yok... oncelıkle hangı ısletım sıstemını yuklememı tavsıye edersınız xp 32 bıt ıle 64 bıt arasında ne fark edıyor veya wındovs 7 yukleyınce gene yavas olcaksa hıc yuklemeyelım bu arada bunları nasıl yuklıcez drıverları felan nerlerden bulabılırz lutfen yardım edın 1800 para verıp aldım laptopu mp3 bıle dınleyemıorum :(
  • @commandos07 microsoft'un kendi sitesinden beta anahtarı aldıktan sonrawww.mininova.org'dan ya da herhangi bir torrent sitesinden indirebilirsin. Ayrıca Direct X oyunlarda, daha doğrusu grafik kartından yararlanan yazılımların kullandığı bir olaydır, dxdiag den sende olan versiyona bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla vista ve w7 zaten son sürüm dx10 ile geliyor ondan bunu dert etmene gerek yok
    @isacivak sadece bir tane mobility modder programı var,www.driverheaven.net ten bulabilirsin.
    @ahhanda 6930g Derneği adlı başlığın ilk sayfasında yazılı işlemi uygularsan cızırtı falan kalmaz

Gelelim benim soruma, w7 yüklediğimden beri bilgisayara kulaklık taktığımda ses hoparlörden vermeye devam ediyor (kulaklıklardan ses bile çıkmıyor) Bunu nasıl hallederiz, bilen var mı? (oda arkadaşımı uyandırmadan crysis oynamak istiyorum beah )

• quote:

Orjinalden alıntı: mhaktas

ben de geldiiim merhaba;

benim oyun diye bir derdim yok.. tasarım üzerine yoğunlaşıyorum genelde.. toshibamı sattım bunu aldım.. memnunum arkadaşlar.. kesinlikle çok iyi.. AMA bence bu makina da acer çok büyük iki hata yapmış.. ekran yüksekliği ve klavye hataları.. daha birkaç ameleliği daha var ama onlar o kadar büyük değil.. anlatayım..

bir ekran yüksekliğini çok az ufak yapmış ki.. ilk açılışta ikonlar biraz yukarıya oynuyor.. daha önce ki laptopum 17 inçti belki bana ondan öyle geldi.. ama bence yüksekliği küçültmeyecekti..

ikincisi klavye ile oynamış.. mesala benim PS, gibi tasarım programlarında enter, return, esc.. saçma sapan çalışıyor.. fn tuşuna basıp esc ve enterı kullanmak zorunda kalıyorum.. return enter farklı olmalıyıdı... enter onaylama, return bir satır aşağı inme olmalıydı ama maalesef ikiside onaylama manasına geliyor.. fn returun bir alta inme oluyor.. esc tek başına hiçbi halt etmiyor.. shift esc veya fn esc kullanıyorum..

üçüncü ameleliği.. gelen vistada lüzumsuz bir ton program yüklemiş ki.. bunu her marka yapıyor çok lazımmış gibi.. bunun sonucu olarak psCS3 üçü kuramamıyorsunuz mesela.. çözüm: psCS3 kurun, çalıştıramıyacaksınız, bir şekilde (bridge gibi CS3 çalışan programlarından) update yapıp bütün updatelerden sonra, CS4 ü kuruyorsunuz... CS4 ün tam kraki olmadığı için kullanamıyorsunuz ama CS3 sağlam çalışmaya başlıyor.. CS4 kaldırırsanız CS3 de problem ler başlıyor.. bu da tahminim makina ile birlikte gelen Acrobat Reader yüzünden..

dördüncü sorun: "1080p" dediği aslında TV'ye veriş.. makinanın gösterimi değil.. bir nevi reklam aldatmacası..

iki sayfalık forumu okudum birkaç not: bi arkadaş "bluethot çalışmıyor demiş" de benim bildiğim bizim makinalarda BT yok, intellerde var.. (haa benim için kesinlikle önemli bişi değil) "bios performansı etkilemez" demişler.. daha önceki toshibamdan tecrübe bios kesinlikle makina performansında etkilidir.. gerçi yeni çıkan biosu daha yeni indirdim şimdi kurup bakacağım.. ama etkili olduğu tecrübe edilmişti daha önce..

güzel yanları yok mu!? var tabi.. iki tane 320 ki süper bişi.. en önemlisi: ısınma sorunu kesiiiiinliiiiiiiiiiikle yooooooooooook! arkadaşlar üçüncü AMD laptopum.. TECRÜBE yani.. hız çoook güzel... diğer sorunların hepsi zamanla halledilir.. dediğim gibi sadece iki büyük ameleliği var ekran yüksekliği ve klavye hataları..

hayırlısı olsun.. bende bu model ile ilgili yazılanlardan farklı olarak hep iyi şeyler duydum.. umarım sorun cıkarmaz.. arkadaslar sorularıma cwp weren yok ama ben sormaya dewam edicem..
    W7'ye xp de ki gibi her programı kurup calıstırabilirmiyiz? programcılıkla ugrasıorum we visual studio, delphi, c++ gibi programlar yüklicem.. uyar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KniqhT -- 15 Şubat 2009; 12:47:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KniqhT

W7'ye xp de ki gibi her programı kurup calıstırabilirmiyiz? programcılıkla ugrasıorum we visual studio, delphi, c++ gibi programlar yüklicem.. uyar mı ?

Valla dostum Vista'da çalışan programların ve driverların çoğu W7de de çalışır. Tek çalıştıramadığım program DaemonTools oldu, uyumluluk hatası veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

quote:

Valla dostum Vista'da çalışan programların ve driverların çoğu W7de de çalışır. Tek çalıştıramadığım program DaemonTools oldu, uyumluluk hatası veriyor

o da kötü olmus be ..
    peki 7000 sürümünü indirdik dielim 7032'ye yükseltme şansımız war mı ?
  • quote:

o da kötü olmus be ..
    peki 7000 sürümünü indirdik dielim 7032'ye yükseltme şansımız war mı ?

Windows update kullanarak yükseltebilirsin.
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu modelim vista puanları kaç özellikle zm84 olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony_almeida

demeyeceğim demeyeceğim dedim ama ne kadar cahil insanlarsınız arkadaşlar yaw
    biri gelir böyle cillop bir makineye xp yükler(evet böyle makine alıyorsan 64 bitten altı ve windows 7'den altı kurtarmaz biz xp'yi 512 ram li bilgisayarlara kuruyorduk)
    diğeri gelir hd3650 ye geforce 9600'den kötü der, yaw hiç mi bakmadınız performans testlerine, neye göre karar veriyorsunuz anlamadım ki?
    3650 9600gs'den çok daha iyidir sadece 9600 gt ile kafa kafaya gider overclock kapasitesi olan nadir kartlardandır amd ati'nin spider platformu diğer platformları genel sistem performansıyla geçer, nvidia zaten eski kartlarına makjay yapıp yapıp yeni model diye yutturdu ne kadar tartışması çıktı bunun heryerde, bana inanmıyorsanız alın şurayı biraz okuyun ama tamamını; yarım yamalak okuyup da çıkmayın karşıma
    http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=51&t=4263&p=51233&hilit=ati+table#p50809
    bizim burada bu makineye nasıl raid0 yapabileceğimizi falan tartışmamız gerekirdi bu tür konuları değil

alın burada arkadaşımız hd3650 overclock yaparak vista da en yüksek puan olan 5.9 almış
    http://www.chip.com.tr/forum/HD3650-REKORU-KIDIM_t83042.html

bende cevap vereyim hemen 9600 mgt 800-1000-2000 degerlerinde oc oluyor vista puanı da sadece 5.5 olan grafikler 5.7 ye çıkıyor diyeri zaten 5.9 mesele şu 800-1000-2000 degerinde vista puanını geciyor ama iş 3d-mark 06 testine geldimi olay orda kopuyor zaten OC yapıp 3Dmark testine sokamıyorsan o OC degil anlık bir hız aşırtma olur zaten linkini verdigin kişi 3d yi tamamlayamamış kilitlenmiş her yerde testi yapıldı bunun en güzel örnegi

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

listeye bi göz at 3650 59. sırada yer alırken 9600mgs 56. 9600mgt 44. sırada ve sıkı durun 9600mgt ile 9700mgt a dan zye herşeyi aynıdır sadece saat hızları farklıdır 9700mgt 32.sıradadır 9600mgt de 32.sıradadır diyebiliriz.

ve gelelim zurnanın son deligine burdaki oc yapan kişi notebook 3650 si ile degil masaüstü3650 ile yapmıştırki 9600mgt ( m mobile demek) ile 9600 GT arasında dağlar kadar fark vardır 9600 GT 10000 üzerinde 3dmark 06 puanı alabiyor

3650 yeterli bi kart ama crysis gibi yüksek detaylı oyunlarda sıkıntı yaratabilir yok ben internete girecem dersen fazla fazla yetecektir.

• arkadaşlar bende 6530g ailesine katılmış bulundum internetten araştırdığımda inanılmaz iyi özellikler görünüyordu fakat bilgisayarı alıp eve gelip kurduğumda adeta şok geçirdim evde bulunan amd 2500 barthon makinamdan dahada yavastı explorerda 3 sekme actıgımda makina donuyor sayfaların acılması 5 dkları buluyor sonra sizin burada yazdıklarınızı okuduktan sonra biraz rahatladım ama sormak istediklerim 64 bit vista , xp ve ya windows 7 yüklediğimde garanti kapsamı dışına cıkılıyormu ve forumdaki deneyimli ve bilgili arkadaşlardan bu konu hakkında detaylı bir bilgi alabilirmiyiz.

Bu arada karşılaştıgım kasılmaların devamıda şöyle interntte gezerken media player açıksa takıla takıla şarkı dinleniyor enterasan olan ise gom playerla film açtığımda hiç bir takılma olmuyor benim nacizane yorumum softwarelerden kaynaklı yavaşlama oluyor.

tek bir oyun oynama şansım oldu oda crysis warhead mediumda takılma olmasada cok akıcı görünmüyor görünütler...

Arkadaşlar lütfen detaylı bir açıklama yapında bu bilgisayarı aldığımıza pişman olmayalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: sendrom1905

arkadaşlar bende 6530g ailesine katılmış bulundum internetten araştırdığımda inanılmaz iyi özellikler görünüyordu fakat bilgisayarı alıp eve gelip kurduğumda adeta şok geçirdim evde bulunan amd 2500 barthon makinamdan dahada yavastı explorerda 3 sekme actıgımda makina donuyor sayfaların acılması 5 dkları buluyor sonra sizin burada yazdıklarınızı okuduktan sonra biraz rahatladım ama sormak istediklerim 64 bit vista , xp ve ya windows 7 yüklediğimde garanti kapsamı dışına cıkılıyormu ve forumdaki deneyimli ve bilgili arkadaşlardan bu konu hakkında detaylı bir bilgi alabilirmiyiz.

Bu arada karşılaştıgım kasılmaların devamıda şöyle interntte gezerken media player açıksa takıla takıla şarkı dinleniyor enterasan olan ise gom playerla film açtığımda hiç bir takılma olmuyor benim nacizane yorumum softwarelerden kaynaklı yavaşlama oluyor.

tek bir oyun oynama şansım oldu oda crysis warhead mediumda takılma olmasada cok akıcı görünmüyor görünütler...

Arkadaşlar lütfen detaylı bir açıklama yapında bu bilgisayarı aldığımıza pişman olmayalım...

hayırlısı olsun :) şimdi hocam ben teknosadan aldım we makineyi alır almaz recowery yaptıktan sonra (yaklaşık 2dvd olması lasm) istediğin işletim sistemini kurabilirsin, garanti kapsamından cıkmaz dediler.. herkeste aynı sorun war sanırm.. acerin gerekli gereksiz fazla programlarından kaynaklanan kasılmalar..
    ben temiz bi format atıp (hdd bölümlemesi yeniden ayarlıcam) vista kurmayı düşünüorum.. Windows7 x64 yi bulursamda ona geçiçem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KniqhT -- 15 Şubat 2009; 16:26:14 >

• quote:

quote:

arkadaşlar bende 6530g ailesine katılmış bulundum internetten araştırdığımda inanılmaz iyi özellikler görünüyordu fakat bilgisayarı alıp eve gelip kurduğumda adeta şok geçirdim evde bulunan amd 2500 barthon makinamdan dahada yavastı explorerda 3 sekme actıgımda makina donuyor sayfaların acılması 5 dkları buluyor sonra sizin burada yazdıklarınızı okuduktan sonra biraz rahatladım ama sormak istediklerim 64 bit vista , xp ve ya windows 7 yüklediğimde garanti kapsamı dışına cıkılıyormu ve forumdaki deneyimli ve bilgili arkadaşlardan bu konu hakkında detaylı bir bilgi alabilirmiyiz.

hayırlısı olsun :) şimdi hocam ben teknosadan aldım we makineyi alır almaz recowery yaptıktan sonra (yaklaşık 2dvd olması lasm) istediğin işletim sistemini kurabilirsin, garanti kapsamından cıkmaz dediler.. herkeste aynı sorun war sanırm.. acerin gerekli gereksiz fazla programlarından kaynaklanan kasılmalar..
    ben temiz bi format atıp (hdd bölümlemesi yeniden ayarlıcam) vista x64 kurmayı düşünüorum.. Windows7 yi bulursamda ona geçiçem..

64 bit vista kurucaksın okeyde hangi sürümünü bide merakımı dindirmek adına bu sistemde home theater ses sistemi olarak demek istediği 5 +1 ses sistemi mi taktığımda onu tam performans kullanabilicem dimi harici anfili bir sistemim varda hoş film izlerken laptopun sesi cidden kaliteli :)) hep kötülüklerinden bahsetmeyelim dimi

knight bide şey dicem ben teknosadan aldığımda ordaki arkadaş recovery yedeğinin d diskinde olucagnı söylemişti ama d ve e boş ayrıca 320+320 640 gb olması gerekn harddisklerim 588 gb görünüoo toplada 52 gbda kazık attılar :D neyse umarımbu işletim sistemlerini nasıl yüklicez ve bunlara uygun driverları nerden bulucaz detaylı bir açıklama yapılır..

• Arkadaşlar öncelikle tekrar söylüyorum bluetooth var, * tuşu ile - tuşu arasında ayrım çizgisinin üstünde işareti var üstüne parmağınızı hafifçe bastırın aktif olacak driver yüklü değilse windows driver karşılama ekranı gelir yüklüyse bluetooth programı gelir solundaki explorer tuşu sağındaki de sanıyorum wireless ama yanıp yanmaması pek bişey ifade etmiyor sanıyorum

Jak takınca ses gelmemesi problemi realtekin zımbırtısından oluyor jakları görmesi gerek onun ( ilginç evet :) ) onu kurabilirseniz sorun kalkar

Eğer çoğunluk isterse windows 7 64 bit i rapide veya bi yerlere yükleyebilirim ( 7000 sürümü, bazı arkadaşlar 7222 gibi sürümler sormuşlar farklılığı nedir bilmiyorum )

Şimdi resimler ( açıktan kapatmaya doğru ) ( pcnize indirip bakın resimler devasa boyutta )

Kırmızı olan şey ekran kartımız altta ramlar var en dipteki metalik şey 1 tane hddmiz hdd ile ekran kartı arasında işlemci var

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

ACER 6530G DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunai -- 15 Şubat 2009; 17:18:09 >

• quote:

64 bit vista kurucaksın okeyde hangi sürümünü bide merakımı dindirmek adına bu sistemde home theater ses sistemi olarak demek istediği 5 +1 ses sistemi mi taktığımda onu tam performans kullanabilicem dimi harici anfili bir sistemim varda hoş film izlerken laptopun sesi cidden kaliteli :)) hep kötülüklerinden bahsetmeyelim dimi
    knight bide şey dicem ben teknosadan aldığımda ordaki arkadaş recovery yedeğinin d diskinde olucagnı söylemişti ama d ve e boş ayrıca 320+320 640 gb olması gerekn harddisklerim 588 gb görünüoo toplada 52 gbda kazık attılar :D neyse umarımbu işletim sistemlerini nasıl yüklicez ve bunlara uygun driverları nerden bulucaz detaylı bir açıklama yapılır..

hocam önce hdd olayından bahsedeyim :) biraz karısık ama umarm anlarsın..
    bilgisayarlarda hep
    1 Kilobyte = 1024 byte, 1 Megabyte = 1024 Kilobyte, 1 Gigabyte = 1024 Megabyte...vs olark öğrendik..bu 2'li sayı sisteminde..

ancak normalde
    1 Kilobyte = 1000 Byte, 1 Megabyte = 1000 Kilobyte , 1 Gigabyte = 1000 Megabyte...dır..(10'luk sistemde)

bu karısıklık giderilmek üzere IEEE 1541 standardı çıkarılmıstır..

1024 byte(2^10 byte) = 1 Kibibyte
    2^20 byte = 1 Mebibyte
    2^30 byte = 1 Gibibyte'dir...
    bu yüzden hdd'mizi eksik olarak görürürüz...

mesela ewimde d sürücünün kapasitesi 250gb olmasına ragmen 232 olark gözüküyor.. bunun nedeni
    250*10^9= 232,830 * 2^30..dur.. yani kimse senın bilgisayarından 58 gb kazık atmadı..:)
    örnek site için
    site1

wista bulursam ultimate olmassa kendi sürümünü yüklicem.. önemli olan gereksiz programları kaldırabilmek
    ses sistemi olarakta bende öle biliyorum.. yani 5+1'i desteklio sanırm.. araştırmak lasım yinede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KniqhT -- 15 Şubat 2009; 17:29:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tunai

Arkadaşlar öncelikle tekrar söylüyorum bluetooth var, * tuşu ile - tuşu arasında ayrım çizgisinin üstünde işareti var üstüne parmağınızı hafifçe bastırın aktif olacak driver yüklü değilse windows driver karşılama ekranı gelir yüklüyse bluetooth programı gelir solundaki explorer tuşu sağındaki de sanıyorum wireless ama yanıp yanmaması pek bişey ifade etmiyor sanıyorum

Jak takınca ses gelmemesi problemi realtekin zımbırtısından oluyor jakları görmesi gerek onun ( ilginç evet :) ) onu kurabilirseniz sorun kalkar

Eğer çoğunluk isterse windows 7 64 bit i rapide veya bi yerlere yükleyebilirim ( 7000 sürümü, bazı arkadaşlar 7222 gibi sürümler sormuşlar farklılığı nedir bilmiyorum )

Şimdi resimler ( açıktan kapatmaya doğru ) ( pcnize indirip bakın resimler devasa boyutta )

Kırmızı olan şey ekran kartımız altta ramlar var en dipteki metalik şey 1 tane hddmiz hdd ile ekran kartı arasında işlemci var

hocam ellerine sağlık çok güzel çalısma olmus..
    844G64MI ile 844G64MN arasında saten sadece Bluetooth farkı war die biliorum teknosa da ki bayan öle demişti..
    bu ararda W7'yi deli gibi arayanlardanım :) rapide atma şansın warsa gerçekten çok güzel olur.. bu arada W7 beta sürümü oldugu için her yeni sürüm eskisinden daha iyi hale geliyor.. yani 7022, 7000e göre daha az hata weriyor.. ama arastırdıgım kadarı ile update yapılabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KniqhT -- 15 Şubat 2009; 18:39:57 >

• Laptop ı alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...

Alet hakkında merak ettiğim oyun performansı.AMD-ATi makine aldığınız için pişman olanınız varmı acaba
    Mesela; GTA IV,NFS UnderCover,Far Cry 2,Burnout Paradise,Saint's Row 2,Call Of Duty V :WAW gibi yeni ve sükse yapmış oyunları Windows 7`de olsun Windows Vista`da olsun deneyeniniz varmı özellikle GTA IV deki performansı nasıl aletin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhaktas

quote:

Orjinalden alıntı: Tunai

Arkadaşlar öncelikle tekrar söylüyorum bluetooth var, * tuşu ile - tuşu arasında ayrım çizgisinin üstünde işareti var üstüne parmağınızı hafifçe bastırın aktif olacak driver yüklü değilse windows driver karşılama ekranı gelir yüklüyse bluetooth programı gelir solundaki explorer tuşu sağındaki de sanıyorum wireless ama yanıp yanmaması pek bişey ifade etmiyor sanıyorum

bizimkiler de yok! biz de biliyoruz orayı bastık daha önce, aygıt yok diyor!

Öncelikle biraz daha sakin olarak cevaplarsan daha yapıcı yönde ilerleyebiliriz

Aygıt yok derken programı açıp mı diyor yoksa bir uyarı gibi mi ? Programı açıp diyorsa etrafında bluetooth aygıtı olmadığından bahsediyor

Undercover performansı iyi vistada ve xp de denedim windows 7 de deneyeceğim cod 5 i deneyeceğim

• Bi ekran görüntüsü alıp yollar mısın?
  • Benim bir arkadaşımda bu makinelerden almış. model aynı ancak küçük sürüm farklılıkları var. ve evet o modelde gerçekten bluetooth yok. arkadaşın derdini anlıyorum. o gelen aygıt yok yazısı bilgisayarın OSD yazılımından geliyor. Benim bilgisayarımda blutooth var ve problemsiz çalışıyor.

Ayrıca win7 arayan arkadaşlara torrent sitelerine bakmalarını tavsiye ederim çünkü kısa bir aramadan sonra Win 7 64 bit sürüm 7000 i buldum şu an indiriyorum.
  • tunai kardeş 2.hdd kapagı ve içini çekebişlirmisin ben 6930 için 2. hdd taktım ama sol tarafı boş 6530 da ne koymuşlar merak ettim bide bluetooth açtıgın kapagın altında neresi göremedim galiba bt iç kısımlarda kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.