Şimdi Ara

Acer 5920G wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Acer 5920g aldım ama wireless de sorun yaşıyorum. Şifreli ağlara giremiyor. Evde iki tane labtop var ,birde wireless modem var. Diğer labtop dan şifreyi girip kablosuzdan giriyorum ama Acer dan şifreyi girip bağlanamıyorum. yanıt olarak şifre 5 yada 13 karakter olması gerekiyor diyor. Şifresiz wireless lere bağlanıyor sorun yok sadece sifrelilere şifre girilsede girmiyor, karşılığı olmayan bir mesaj veriyor. diğer bilgisayar şifreyi girince giriyor ama Acer girmiyor.
    Bu arada vista kullanıyorum.
    Sorunu nasıl çözebilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• bu konuda sorun yaşayanlar oldu. bu kesinlikle vistadan kaynaklanan birşey cihazda herhangi bir problem yoktur. vistanın güncelleştirmelerini yaparsan düzelecektir

5920 nin topiciğine girip eski sayfaları araştırırsan benim verdiğim güncelleme paketiyle sorunu çözebilirsin
  • Sorunun nedeni şifreleme türünün yanlış seçilmesi. Nedense kendi kendine WEP şifrelemeyi seçiyor. Bağlantının özelliklerinden diğer şifreleme türlerini denersen sorunun çözülecektir (WPA idi yanlış hatırlamıyorsam doğru olan). WEP şifreleme sadece 5 ya da 13 karakterli şifrelere izin verir.
  • sorunu hallettim, istediğim ağı "More Details" den seçtiğim de sorunsuz bağlanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Dell 5520 Sarj sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.