Şimdi Ara

Acer 5741 vatanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acer 5740 daha yeni çıkmışken vatana uğramadı belkide vatan acer 5740 ta çıkan arızaları göze alamadığı için böyle birşey yaptı ve şu anda acer 5741 vatanda 5740 tan farklı olarak ekran kartı gt320m. Daha fazla bilgi içinhttps://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5741g-434g50mn-as5741g-core-i5-430m-2.26ghz-4gb-500gb-dvdrw-15.6cm-1024mb-gt320m-wv7pre/productdetails.aspx?I_ID=44323

• gt320m hakkında pek bilgi yok ama 5650den kötü 5470'e yakın performansta bir kart olur gibi.ama fiyatı fazla
  • Bende baktım ekran kartı çok düşük. Böyle bir bilgisayara yakışmamış.
  • Gerçekten olmamış..
  • hizlial.com bu ürün var 5650 kartlı modeline göre daha pahalı.
  • daha pahalı olma sebebini gidip görürseniz laptopu anlarsınız. ekran kartı harbi dandik ama sağlam bir sistem yapmışlar. bi kere kasa çok daha güzel. monitör güzel. farkediliyor. hdd ikiisnde de sığa olarak aynı mesela ama 5741inki windowstan 5.9 alıyor 5740ınki 5.5 alıyor. ramler de yüksek alıyor. dha hafif bir bilgisayar. kapak arkası kaplaması güzel öbürü gibi değil. kısaca acer bunu "napayım laptopta ekran kartını paylaşımlı intel olmasın yeter" diyenler için tasarlamış sanırım. pes 2010 oynuyolardı highda tskılmıyodu bilgisayarcıda. heralde oyunla işi olmayana yeter bu. zira 5000 falan alıyormuş 3dmrktan. elbette hd5650 gibi bi kartı yok yani.

xbox 360 olmuş 450 lira. hala pc de oyun oynamk, hele hele laptopta.. bunu da anlamam hiçbi şekilde. ha strteji falansa tamam da. laptopta pes mi dirt mü oynanır yauw
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkans

xbox 360 olmuş 450 lira. hala pc de oyun oynamk, hele hele laptopta.. bunu da anlamam hiçbi şekilde. ha strteji falansa tamam da. laptopta pes mi dirt mü oynanır yauw

Her yere kolayca götürebilmek diye bir kavram var. Bilmem anlatabildim mi..
  • fiyatı mantıklı bir seviyeye çekmişler.tasarım da gerçekten hoş olmuş.windows puan farkı da işletim sisteminin 32bitse doğaldır.zaten belirtilmemiş kaç bit olduğu
    alınabilir olmuş
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.