Şimdi Ara

Acer 5710g için empowering technology yazılımı?!?!?!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son olarak benim ADSL modemimi kullanırken double bağlantı yapmaya çalışmam nedeniyle ki
    umarım öyledir yada ethernet driverım yanlıştır aksi halde;

5710 modellerinde ağ kablosunu taktığınızda touchpad cevap vermeyi bırakıyor artık o size göre değil
    siz ona göre davranmaya başlıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hfert

Son olarak benim ADSL modemimi kullanırken double bağlantı yapmaya çalışmam nedeniyle ki
    umarım öyledir yada ethernet driverım yanlıştır aksi halde;

5710 modellerinde ağ kablosunu taktığınızda touchpad cevap vermeyi bırakıyor artık o size göre değil
    siz ona göre davranmaya başlıyorsunuz.

verdiğin ftp adresinden empoweringi indirdim kurdum erecoveryi kurmadı not D2D recovery gibi bişiy dedi. epresentationu kurunca kafaya yedi ekran iki farklı çözünürlü değeri arasında gidip gelmeye başladı. elock ve enet normal kuruluyor ama sonra empowerigi çağırıp enet veya elocku tıklayınca hata veriyo ve empoweringi kapatıyo. sende oldumu bu tür sorunlar
  • arkadaslar su e bilmem ne olayini bi cozebilirseniz ben de cok memnun olacagim.
    bu modeli bugun aldim, daha teslim almadan da xp pro kurdurdum, dediginiz gibi o kosedeki tusa basinca uyari veriyor.
    su problemi asabilirseniz cok memnun olacagim.

iyi calismalar.
  • arkadaşlar biraz evvel 5510 ve 9500 için yazılmış empowering technology'yi yükledim we bilgisayarım inanılmaz derecede yavaşladı. sanırım çökmek üzere.. sakın denemeyin.
  • 5710 modeli avrupada satılan 5310 un aynısı. dolayısıyla driverlar tamamen uyuyor. şu anda baktım tekrar acer sitesinden kaldırılmış XP driverları. isteyen varsa elimde mevcut. 4 aydır da kullanıyorum rapide yükleyebilirim.
  • valla yüklersen ve yeni başlığı güzel bir konu açarsan çok fazla insan faydalanacaktır. teşekkürler şimdiden
  • ancak recowery dvd de wede ancak astalawistada çalışıyor diye duydum...
  • yazdığından bişey anlamadım biraz açarmısın??
    astalawista nee??

quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

ancak recowery dvd de wede ancak astalawistada çalışıyor diye duydum...
  • Çok söyledik tecrübeli olmayan kullanıcılar xp kurup canını sıkmasın diye ama nafile.
    Ben ilk 2 ay xp macerasından bilgisayarımı kullanamadım desem yeridir.
    Vistaya herkes gıcık kapıyor ilk bilgisayarı aldığında neymiş 2 gb ramın yarısını yiyormuş;
    aslında öyle bişey yok.Tamamen farklı bir teknolojinin kullanılması bizi yanıltıyor.
    Bu teknolojinin adı superfetch.Gerekli açıklamayı chip dergisinden Selçuk İslamoğlu yapmış buyrun:
    http://acer5720g.blogspot.com/search/label/Vista%20Neden%20%C3%87ok%20Ram%20Harcar

SAYGILAR,
    +sonunda hepiniz vistaya döneceksiniz!

• eline sağlık dostum çok iyi ifade etmişsin (bende onlardanım!!!)

quote:

Orjinalden alıntı: SBTECH

Çok söyledik tecrübeli olmayan kullanıcılar xp kurup canını sıkmasın diye ama nafile.
    Ben ilk 2 ay xp macerasından bilgisayarımı kullanamadım desem yeridir.
    Vistaya herkes gıcık kapıyor ilk bilgisayarı aldığında neymiş 2 gb ramın yarısını yiyormuş;
    aslında öyle bişey yok.Tamamen farklı bir teknolojinin kullanılması bizi yanıltıyor.
    Bu teknolojinin adı superfetch.Gerekli açıklamayı chip dergisinden Selçuk İslamoğlu yapmış buyrun:
    http://acer5720g.blogspot.com/search/label/Vista%20Neden%20%C3%87ok%20Ram%20Harcar

SAYGILAR,
    +sonunda hepiniz vistaya döneceksiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ödemisli -- 9 Nisan 2008; 22:45:17 >

• Peki arkadaşlar bir sorum olacak.
    Bende acer kullanıcısıyım ve visita yüklü ama artık kafayı yedi formatlamam gerk diye düşünüyorum.Yine visitayı yüklemek için ne yapmam gerek.empowering technology prg.ramından yedeklememi yapmam grekiyor.Öyle yapacaksam bile nasıl yapacam yardımcı olurmusunuz....
  • acerın hangi modelini kullanıyorsun?? 5710G modelinde illaki empoweringle yedek alıp, bu yedekten yükleme yapman gerekmiyor. cihaz açılırken acer yazısını gördüğün anda alt+F10 ya da Ctrl+F10'a (ikisinden birisi olacak) basıyorsun ve cihaz, Hdd'de gömülü olan recovery dosyalarını kullanarak tekrardan yükleme yapıyor. senin makinendede böyle bişey olabilir. kullanma kılavuzunu okumanı tavsiye ederim :) kolay gelsin!!!

quote:

Orjinalden alıntı: zeko_2001

Peki arkadaşlar bir sorum olacak.
    Bende acer kullanıcısıyım ve visita yüklü ama artık kafayı yedi formatlamam gerk diye düşünüyorum.Yine visitayı yüklemek için ne yapmam gerek.empowering technology prg.ramından yedeklememi yapmam grekiyor.Öyle yapacaksam bile nasıl yapacam yardımcı olurmusunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ödemisli -- 13 Nisan 2008; 23:17:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.