Şimdi Ara

Acer 5710g için empowering technology yazılımı?!?!?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne salak bir durum. bir saattir forumu inceliyorum benim gibi sıkıntıya düşen arkadaşlar var ama bir çözüm üretilmemiş galiba. bende vista iken xp ye çevirdim tüm driverları buldum ama empowering technology yazılımı yok nasıl çıkacağız bu işten. pc aldım son derece güzel ama tadına varamadan günlerdir sıkıntıyla uğraşıyorum bi el atın hadi :(

• empowering teknılıji yazılımı direk olarak işletim sistemi ile birlikte çalışıyor. imaj şeklinde hdd nin içinde duruyor ve orjinal halini bozarsanız bir daha yüklenemiyor benim bildiğim. ancak servislerinde orjinal yazılımı ile birlikte yükleniyor.
  • Boşuna yükleme bir işe yaramıyor onun yaptıklarını Windows zaten sunuyor ekran parlaklıgını da klavyeden ayarlayabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Boşuna yükleme bir işe yaramıyor onun yaptıklarını Windows zaten sunuyor ekran parlaklıgını da klavyeden ayarlayabiliyorsun

öyle deme ya :)
    mesela dosya şifreleme özelliği sunuyor bunu da geç benim en çok kullandığım şey pil performansını ayarlayabiliyorduk otomatik olarak yani prize takılı iken farklı çalışıyor takılı değilken farklı çalışıyor otomatik olarak sonrasında e-recover falan mesela yok:( bi bulabilsem
  • evet arkadaşlar aynı sorun bugün bendede oluştu ben xp filan yüklemeye çalışmadım ama empowering technology programı kendiliğinden kapandı yani ekranda simgeleri var ama çalışmıyor mesala acer orbiwebcam açılıyo ama ters gösteriyo,o masaüstündeki hologram şeklindeki kısayollar yok ve wirless bağlantı işaretide yok ne yapmalıyım servise mi göndersem acaba?
  • geçmiş olsun arkadaşım. servisten setup dosyasını almaya çalış da bizlere de yardımcı ol olmaz mı
  • tamam arkadaş ama biraz beklemek zorundasınız çünkü servisleri bilirsiniz 1 aydan evvel geri vermezler belli olmaz ama yapacakları işlem sadece bi program kurmak şansıma artık 1 hafta içinde servise göndermeyi düşünüyorum inşallah kargoda giderken bi bokluk olmaz çünkü kargoda mesuliyet bizlere aitmiş hadi hayırlısı herkese sorunsuz günler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bendede aynı bilgisyar var aspire 5710,vistadan sonra xp kurdum fakat xp kapanırken askıda kalıyo.lapatılıyor ekranından sonra bir türlü kapanmıyor.driverlarında linklerini verirsen çok sevinirim
  • Aynı sorun -kapanırken askıda kalma sorunu- bende de var. empowering technology dosyası banada lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bende arıyordum buldum umarım işinize yararhttp://support.acer-euro.com/empowering_technology/utility2.html
  • yaff orada 5710 g ile alakalı bir bölüm bulamadım
  • Oradaki modellerden seninkine en yakın modeli seç indir sorunsuz çalışıyor bende öyle yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofdemon -- 20 Ekim 2007; 11:13:45 >
  • arkaslar ben de bu modelden alıcam yakın zamanda ama suana kadar aldıktan sonra xp yuklemeyi hiç dusunmemiştim. bu kadar insan niye yukluyo anlayamıyorum.

yani 2gb ram yok mu? o bile duzgun calıstıramıyo mu bu vista yı? bu yukleyen arkadaslar extra bilgisayarı kasan seyler mi yapmaya calısıyorlar acaba? (oyun, buyuk programlar...vb.)

yani ben bu bilgisayarı aldığımda, xp yuklemeden internette dolasıp, biseler indirip, film izleyemeyecek miyim rahatlıkla?

• 50xxx serisi tüm modellerde çalışan empowering yazılımı:

İndirmek için TIKla.. Empowering Yazılımı
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compuman -- 21 Ekim 2007; 12:19:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihzone

arkaslar ben de bu modelden alıcam yakın zamanda ama suana kadar aldıktan sonra xp yuklemeyi hiç dusunmemiştim. bu kadar insan niye yukluyo anlayamıyorum.

yani 2gb ram yok mu? o bile duzgun calıstıramıyo mu bu vista yı? bu yukleyen arkadaslar extra bilgisayarı kasan seyler mi yapmaya calısıyorlar acaba? (oyun, buyuk programlar...vb.)

yani ben bu bilgisayarı aldığımda, xp yuklemeden internette dolasıp, biseler indirip, film izleyemeyecek miyim rahatlıkla?

vista ile de kullanabilirsin ama Vista bilgisayarı çok yorucu bi şekilde çalıştırıyor o kadar yoracak bi ekstrası yok klasik bilgisayar kullanıcıları için XP hem daha performanslı çalışıyor vistaya göre. Hemde zaten belli şekilde kararlılık var.
    Bende 5710 aldım ama hiç bir zaman vista kullanmayı düşünmüyorum. bilgisayarı çok yoğun kullanan biriyim. Bencede Vistayı hiç yüklemeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: compuman

50xxx serisi tüm modellerde çalışan empowering yazılımı:

Kolay gelsin

EE bunun eklentileri nerede acaba yani bu tek başına bi işe yaramıyorda o bakımdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: compuman

50xxx serisi tüm modellerde çalışan empowering yazılımı:

Kolay gelsin

selam konunun birisinde böyle bir link vermiştin ama onun eklentileri yok ve ben onu kurdum vista daki gibi görünmüyor :(
  • bunun eklentleri yok burada
  • arkadaşlar linke şu şekilde bakarsanız ve ftp olduğu için acele etmezseniz hepsini görebilirsiniz iyi akşamlar.
    ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/empowering_technology/utility/as_5510_9500/
  • Buraya kadar gelmişken bahsi geçen dizüstünün driverları(XPSP2) den bahsediyorum AS5310 ile aynı yani
    bu ve o model donanım olarak birebir benzer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.