Şimdi Ara

acer 5560g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    özellikler amd quad core a6 3400m 2.3 ghz işlemci
    amd radeon hd6540g2 ekran kartı 1 gb
    4gb ddr3 ram ,

oyun performansı ne olur bilgilerinizi pylaşırsanız sevinirim.

• Ekran kartı harici değil işlemci ile tümleşik ancak intelin hd ekran kartlarından daha iyi performans verdiği kesin. Sanırım düşük ayarlarda oynayabilirsiniz
  • tümleşik değil harici olması lazım o niyetle aldım deneyim düzeni puanı 5.9 bu arada
  • çok düşük ekran kartı oyundan kasıt fifa pes gibiyse iyi performas verir ağır oyunlarda adım atmaz belki düşük ayarda olur.
  • keşke 5742g 464g50 alsaymışsın bana göre tam bir canavar
  • buraya yazsaydın çok güzel öneriler gelirdi oseride eski özelliklere sahip yeni nesil i5 işlemci 540m ekran kartı beklentilerini karşılardı.
  • kaç paraya aldın bu pcyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire E1-571 Core i5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu model için 6520 ve 7470 amd M serisi ekran kartını birleştirmişler ve harici 1 GB olarak yerleştirmişler ve şu anda ortalama 1200 1300 gibi fiyatı var .

b7unun dışında bu ekran kartı yeterli mi crysis call of duty gibi oyunlar için derken videolatını inceledim ki orta ayarlarda gayet akıcı .. bence ram yükseltilirse yüksek ayarda oynanır gibi.. 7470 son serilerden çünkü :)

ne dersiniz ?
    ha bir de amd quad core intel i 5 ya da 3 ten çok mu farkettiriri oyun açısından bunu bilmiyorum ? yardım ! ?
  • ram'in oyun performansına katkısı olmaz orta ayarda oynatabilir 7470 önceki 6470m ekran kartını 7000 serisindeki hali pekde bir farkı yok giriş seviyesi bir kart cod serisi yüksek ayarda oynanır ama crysis2,bf3 orta ayarda uygun şekilde oynanır.Oyunlarda işlemciden ziyade ekran kartına bakın,çift çekirdek core2duo işlemciler halen oyun oynatabilmekte oyunlar çift çekirdek işlemci desteği veriyor çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.