Şimdi Ara

ACER 5552G?YARDIMINIZAİHTİYACIM VAR DOSTLAR (POİNT BLANK ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce Bu laptopu aldım.Hız olarak gerçekten hiçbir sıkıntım yok.Yalnız oyunlarda istediğim performansı alamıyorum.
    Bir yerde bir sıkıntı var ama çözebilmiş değilim açıkçası.En sonda sizden yardım almaya karar verdim.

Bilgisayarda Windows 7 64 bit ultimate yüklü.
    Ekran kartı driverının Son sürümünü yükledim. (07.07.2011) Yazıyor.

Sürücü Paket Sürümü 8.872-110707b-121824C-ATI
    Catalyst Sürümü 11.7
    Sağlayıcı ATI Technologies Inc.
    2D Sürücü Sürümü 8.01.01.1171
    2D Sürücü Dosyası Yolu /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
    Direct3D Sürümü 7.14.10.0847
    OpenGL Sürümü 6.14.10.10907
    AMD VISION Engine Control Center Sürümü 2011.0707.2346.40825

Windows 7 tüm güncellemeleri yaptım.

Bios güncellemesini yaptım acer ın kendi sitesinden.

Buna rağmen bazı oyunlarda sıkıntı yaşıyorum.

Tek sıkıntı yaşamadığım oyun CRYSIS 2...30 FPS de oynanıyor.Grafik ayarları Oyuncu da ve çözünürlük 1366*768 de.

BF Bad Company 2 de ise Hiçbir sorun yok ama mouse hareketlerini geç algılama sıkıntısı var.Birkaç oyunda da var bu.

En bombası ise POİNT BLANK de Menü de FPS 9 Oyun içi ise 25

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Ne yazık ki sonuca ulaşamadım bir türlü

EKLEME : Dostlar facebooktan Brain Buddies oynayım dedim orada dahi donuyor.Benim eski HP DV 6000 de dahi böyle bir sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 21 Ağustos 2011; 0:27:22 >

• Hiçkimsenin yardımda bulunmamasını yada bir şekilde cevap yazmamasını gerçekten garipsiyorum
  • bu oyunlara göre çok düşük ekran kartın diyeceksin düşük çözünürlülükte oynuyorum ama arasıra takılmaların normal 5470 ekran kartı varsende 512 128 bit zorlanır son çıkan oyunlarda sıkıntı yaşaman normal.idare et

11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl die aratırsan bulursun nette, bide öyle dene bi

Orijinalden alıntı: vercenik53

bu oyunlara göre çok düşük ekran kartın diyeceksin düşük çözünürlülükte oynuyorum ama arasıra takılmaların normal 5470 ekran kartı varsende 512 128 bit zorlanır son çıkan oyunlarda sıkıntı yaşaman normal.idare et

5650 ekran kartım 4 gb ramim 4 çekirdek işlemcim var.(Amd N950 x4 2mb ön bellek 2.1 ghz)

Konusunda herkes yüksek fps ler aldığını yazmış full oyunlarda.Ben artık hepsinden geçtim.Sadece şu point blank de takılmasın başka birşey istemiyorum.

Makine kesinlikle çok hızlı ve seri.Crysis te 1366*768 çözünürlükte oyuncu ayarlarında ortalama 25 fps alıyorum.

Point blank de menüde 10 fps oyunda 25 fps alıyorum ve sürekli düşür fps.İnternet bağlantım gayet iyi 900 le dowsnload yapıyorum.Masaüstü bilgisayarımda sorun yok ama laptopda var.

Point blank ve İnternetteki oyunlarda sorun var.Gerçekten nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

11.8 yüklü ekran kartı driverı olarak.

DÜZELTME : 11.2 Yi yükleyip denedim ama sorun değişmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 20 Ağustos 2011; 15:52:19 >

• Dostlar Neden kimse yardım etmiyor?

5 günlük PC yi çöpe atmamak için kendimi zor tutuyorum.Tek zevkim vardı Point blank onu da oynayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 22 Ağustos 2011; 0:11:30 >

"İşletim sistemi değişmiş gönderirsek 20 gün sonra gelir büyük ihtimalde işletim sisteminden kaynaklı yazılımsal hatadır derler" dedi oradaki arkadaş.Daha alalı bir hafta olmuş.
    Bende durumu izah ettim.Ben sadece point blank oynuyorum onda da sorun yaşıyorum iade etmek istiyorum o zaman dedim.Koşulsuz iade olmaz diyor herif.

İlk defa bir pc sorununda çözümsüz kalıyorum şu an itibariyle.

Yeni bir Windows 7 64 bit ile denemeye çalışacam.Neye yararsa artık bilmiyorum.

Sorun büyük ihtimal yazılımsal.Çünkü Crysis 2 de hiçbir sorun yok

Benim yaşadığım sorunlara benzer sorunları yaşayan arkadaşlar için yardımcı olacaktır eminim.

Aldığınız ürünü değiştirebiliyorsanız HEMEN DEĞİŞTİRİN YA DA SATIN arkadaşlar.

Ürünü Bulunduğum kentte ipad2 ile üstüne 200 tl verip takas yaptım (Temmuz 1 de alınmış 2 sene türkiye garantili wifi 16 gb)

Sorunumu çözmek için ayrı ayrı edindiğim windows 7 64 bit sürümlerinin hepsi ile deneme yaptım.Ve bunu kesin bir dille söyleyebilir ki bu laptop'un kapasitesi bu kadar!

Edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum.Oyun için bu laptop'u almak istiyorsanız dostlar yanlış yerdesiniz.

Hepinize saygılarımla

• bir oyunda sorun çıkardı diye sistemi kötülemek doğru değil.

Velhasil kelam ben genel olarak cihazdan memnun kalmadım ve bunu dile getirdim.

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Sistemde stabilite yok.sadece point blank için değil.ekran kalitesi kötü.ses için zaten hicbirsey söylemiyorum.
    Ayrıca crysis 2 deki oyuncu ayarı en düşük ayarmış ben bunu bilmiyordum.

Velhasil kelam ben genel olarak cihazdan memnun kalmadım ve bunu dile getirdim.

5650kotu bi kartda bu kadr Değil yanı Point blanktan kat kat Daha grafikleri guzelolan A.V.A Yı en yuksekte sabit 60-40fps alıomBupoint APBYada Combat arms gibi İstediği şeyin karşılığını vermeyen bir oyun oalbilirBkz APBCrysis ve crysis2deb Kat kat ustun bir Sistem istioamagrafikelri kotu
  • boşuna verdin makinayı bende en kral makinalar var en kral oyunları 0takılma ile max grafik çözünürlükte oynuyorum ama warrock point blank tarzı oyunlarda donuyor nedeni ise oyundan makinayla bi alakası yok. war rock mesela 20kb netle bile oynayaibliyorsun düşük ayarda bi makina ile bile oynarsın ama oyunda sorun var herkezde kasıyor

İnsanoğlu hep böyle işte.Bu konuyu açalı kaç gün oldu kaç gündür bu konuyla ilgili çözüm aradım durdum "berkaydj" hariç kimse yardımcı olmaya çalışmadı.Onunlada sonuca ulaşamadık zaten.

Ürünü falan sattığım yada değiştirdiğim yok.İpad 2 ise zaten bende var.

Sonuç almak istiyorsan bazen insanların ilgisini farklı yöne çekmek lazım

Biraz daha ürüne çamur atsam kimbilir daha kaç yorum gelecekti.

Point blankteki GM (gamemaster) ile görüştüm.Sorunun çözümü için uğraştıklarını söylediler.Sorun laptoptan kaynaklanmıyormuş.O kadar dedim şurada Kurun Point Blank'i?Deneyin?Bir el atın?Var mı bilen? diye..Ama tık yok!

Lütfen yardım isteyen insanların konularını es geçmeyin

Herkese Saygılarımla

• Belki de insanlar sorununa uzaktan yardım edemiyorlardır. Sorunun bana göre kesinlikle internet bağlantında. Kaç kişi kullanıyorsunuz interneti?
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Belki de insanlar sorununa uzaktan yardım edemiyorlardır. Sorunun bana göre kesinlikle internet bağlantında. Kaç kişi kullanıyorsunuz interneti?

Evde masaüstü pc de mevcut.Aynı oyun onda sorunsuz oynanıyor.

Download hızım sabit 865 kbps.1.2 mbps ye kadar çıktığını gördüm zaman zaman.İnterneti sadece ben kullanıyorum.İnternetim yeterince hızlı.Oyunda ping full görünüyor.

Uzaktan yardım edilemeyecek bir sorun yok.Bu birçok konu için öyle.Bak mesela en iyi yorumu Hürkan Akbaş yaptı ki doğrusu da oydu.Bu bir sır da sadece Hürkan mı biliyor?Burada bu konuyu bilen birçok kişinin olduğuna bahse girerim.İnsanlar ilgilenmeye kaçınıyor.Alacağını alıyor ve sonra gidiyor.

Ortada bir tepki varsa sadece bunadır sevgili dostum

• Bi ara teknik servis forumunda oldukça aktiftim. Ama bir süre sonra bıktım. Üstelik 2.el forumunda birçok aklı kısayla uğraştım.Neyse.Benim gibi birçok kişi vardır emin ol.DH'a bile girmiyorum nerdeyse.2 laptop 1 masaüstü bilgisayarla kablosuz olarak pc kullanıyorum. Masaüstü pc açıkken oynadığım online football superstars adlı oyunda takılmalar ve donmalar yaşadım.Hatta oyundan soğudum donmalar yüzünden. Meğer masaüstüne virüs bulaşmış ve interneti katlediyormuş. Crysis 2 den bahsediyorsanız sisteminiz 10 tane point oyununu aynı anda açacak kadar güçlü olmalı. Rica etsem masaüstü bilgisayarı ya da kaç kişi kullanıyorsa interneti,diğer kullanıcıların internetle alakasını kesip tekrar point e girebilir misiniz?

Ekleme: Konuyu teknik servis bölümüne açsaydınız belki daha çok yardım alabilirdiniz.Takdir edersiniz ki Acer forumuna giren insan sayısı çok az ve onlar da kendi laptopları hakkında bilgi edinmeye çalışan insanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Eylül 2011; 1:24:18 >
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Bi ara teknik servis forumunda oldukça aktiftim. Ama bir süre sonra bıktım. Üstelik 2.el forumunda birçok aklı kısayla uğraştım.Neyse.Benim gibi birçok kişi vardır emin ol.DH'a bile girmiyorum nerdeyse.2 laptop 1 masaüstü bilgisayarla kablosuz olarak pc kullanıyorum. Masaüstü pc açıkken oynadığım online football superstars adlı oyunda takılmalar ve donmalar yaşadım.Hatta oyundan soğudum donmalar yüzünden. Meğer masaüstüne virüs bulaşmış ve interneti katlediyormuş. Crysis 2 den bahsediyorsanız sisteminiz 10 tane point oyununu aynı anda açacak kadar güçlü olmalı. Rica etsem masaüstü bilgisayarı ya da kaç kişi kullanıyorsa interneti,diğer kullanıcıların internetle alakasını kesip tekrar point e girebilir misiniz?

Ekleme: Konuyu teknik servis bölümüne açsaydınız belki daha çok yardım alabilirdiniz.Takdir edersiniz ki Acer forumuna giren insan sayısı çok az ve onlar da kendi laptopları hakkında bilgi edinmeye çalışan insanlar...

Tekrar merhaba sevgili dostum.
    Benimki sadece bir serzeniş yanlış anlaşılmasın.Bunu tekrar dile getirmek istedim.

Point blank'in grafik olarak elbette crysisten 10 kat kötü olduğunu biliyorum.Ben Point Blank'i laptopu alır almaz tüm sürücüler ve gerekli güncellemelerden sonra yükledim.sistemimde başka oyunda yoktu.
    Ben evlinin ogrenci değil bu arada.yani internetimi kullanan başka hiçkimse yada evimde başka hiçbir pc yok.ya masaüstünü kullanırım ya laptopu.ikisi açık olmadı hiç.esim iPad'i kullanır.
    Bende internetten kaynaklanacagini çok düşündüm.hatta wirelless la bağlanmayı bırakıp ethernet ile denedim ama sonuc değişmedi.oyundaki oingin de fulları olduğunu görünce artık sistemle ilgili sorunlar olacağını düşündüm.

Point blank in sitesine girip ticket attım.game masterlar sagolsun yardımcı oldular.kısa ve özetle "oyunun stabilirliligi için elimizden geleni yapıyoruz.en kısa zamanda yaşadığınız sorun cozulecektir" dediler.isin özü sorun ne sistemde ne internette sorun oyunun kendisinde sevgili dostum.

Olay bundan ibaret dostum benim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.