Şimdi Ara

Acer 5310 --> 499$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Model : Acer 5310 Cel.M520 1,6-15.4"WXGA- 512Mb-80Gb-Lnx
    İşlemci : Celeron M520 1,6 GHz
    Ekran Tipi : 15.4"WXGA CB
    Bellek : 512MB DDR2
    Sabit Disk : 80GB
    Ekran Kartı : Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 950 64MB shared
    Optik Sürücü : DVD-SuperMulti
    Fax / Modem
    Ağ Kartı 802.11 b/g
    Batarya : 6 Cell Pil
    İşletim Sistemi Linux
    Klavye / Fare
    Garanti Süresi 2 Yıl

Detaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailcema -- 10 Eylül 2007; 15:28:32 >

• Selam

Ekran kartı 64 çok az değilmi ?
  • bios ayarlarından 64-128-224 olarak yükseltilebiliyor. fakat paylaşımlı olduğundan 224mb. seçtiğinizde ek bir 512 Ram takmanız iyi olacaktır tabi.
  • ben bunun yerine MSI'ın 13,3" lik modelini tercih ettim, aynı fiyata daha küçük ve daha hafif, işlemcisi de daha performanslı sanırım.
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. işlemci performansı için yapılan testlerde her iki model kafa kafaya gidiyor bir üstünlük söz konusu değil, fakat aşağıdaki konu başlığında arama yaparsanız msi ürünlerinin fazlaca sorunlu olduğunu göreceksiniz. umarım sizinde başınızı ağrıtmaz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_216/tt.htm
  • Ablam kullanacak, ben 1 hafta kadar ağır test uygularım sadece. Zamanla göreceğiz bakalım, Vesteller gibi bunun da üst kapak kapalı iken bastırınca kasa esnemekte yalnız, bilginiz olsun, düşürdüğünüzde muhtemelen çok dayanıklı olmayacaktır ama 499$ a amarkalı PC almanın bile zor olduğunu düşünürseniz 13,3" lik bir notebook için fiyat/performans çok iyi derim.
  • Tipik stokta kalmadı vakası
  • maalesef ilk parti çabuk tükendi, önümüzdeki p.tesi günü (17 eylül) ürün tekrar stoklarımızda olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.