Şimdi Ara

Acer 5100 format atma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Acer 5100'ü hepiniz biliyosunuz 2gb ram var 160gb hdd ekran kartı falan sağlam her neyse pcnin hızlı olması gerekiyor uçması bence ilk günlerdeki gibi.Ama benimkisi sanki 20gb hdd 256mbram var öle ölüyorum pcden soğudum.

Sorunum;
    Format atmak için hazırlandım tabi yeniden başlattım xp cdsini takmama rahmen bir tuşa basın falan yazısı çıkmadı sonra girdim biosa cdromu belirlemek için
    tabi biosta çok farklı geldi bi işlem yapamadım hala pc ölü yani.

Acer 5100 notebook'u pcdeposundan aldımwww.pcdepo.com tabi kutunun içinden xp cdside çıkmadı sorma imkanımda olmadı sadece bi kurulum için bi cd var bide driver.Xp cdsi var önceki masaüstü pcmden ama nasıl atıcam format???

İnternette biraz araştırdım notebookta format atma olayı farklıymış die yazılar okudum onun içinde xp cd vs cdsi verilmiyomuş.

Nasıl format atıcam bilen birisi yardım ederse çok sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler...

• öncelikle bilgisayarını açarken F12 tuşuna basarak boot seçeneğini ekrana getir. oradan cd-romu seçerek devam et. geri kalanı biliyorsundur sanırım. buna rağmen cd'den boot yapmazsa ya optik sürücünde ya da xp cdsinde bir sorun var demektir. kolay gelsin.
  • notebooklarda bios seçenekleri son derece kısıtlıdır bu normal bir durum.açılırken f2 ye basıp boot seçeneklerini optik sürücüye göre ayarlaman gerekiyor.f5 ve f6 tuşları aşağı yukarı haraket tuşları yerine geçiyor.
    www.tarifsepeti.com
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun var. Bilgisayar bnm değil öncelikle onu söyleyim. Sistem başlagıcında sorun var;
    -Güvenli başlat
    -En iyi şekilde başlat vs yazdığı yerde birini seçiyorum ama tekrar aynı ekrana geliyor. Bende Bios'a girdim. Sistem başlatma sırasına DvdRom'u ilk sıraya aldım. XP cd'sini takıp başlattığım halde yine aynı yere (güvenli başlat vs) geliyor... Ne yapmam lazım?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.